seraphiel Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 2.5 aylık british bi kedi var. arkadaşın gittiği veteriner "whiskas vermeyin ishal yapar pek tavsiye etmiyoruz" gibisinden bi şeyler dediği için adamın içine kurt düşmüş. tanıdığı veteriner ve hayvanseveleri arayıp soruyo. ben de işin paticik ayağını üstlendim. whiskas hakkında bikaç yorum lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 whiskas iyidir diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 1 aydır full viskas veriyorum çatır çatır düzgün sıçıyorum. problem yok devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 whiskas'ı iki farklı veteriner önermemişti, iyi değil diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Valla hiç yemedim bilemiyecem şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Sıçma kısmında sorun olmuyor da nedense bazı veterinerler çok kötü tu kaka beslemez etmez diyor, bazıları da tavsiye ediyor. Garip durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Kulaktan duyduğum kadarıyla evet whiskas önerilmiyor baya dandik diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kedi mamalari cok lezzetli duruyo lan, ekmek banip yiyesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Whiskas aşırı yağlı ve mineral açıdan dengesiz diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 reyou said: kedi mamalari cok lezzetli duruyo lan, ekmek banip yiyesim var Ne yazıkki katılıyorum tadını bilmem ama kokuları rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ev kedileri için pek tavsiye etmiyorlar whiskası. bahçen falan varsa, günlük bol bol atlayıp hoplama şansı oluyorsa kedinin pek farketmiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Valla bizim kedide whiskas inanılmaz kokmasına sebep oluyor dışkısının. Royal Canin'le nerdeyse hiç kokmuyor sebebi nedir bilemiyorum. Birde veteriner asla süpermarket maması almayın dedi bize, şu büyük paketlerin açılmış halini satıyorlar bazı petshoplarda onlar ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 kötünün iyisi denebilir whiskas için. premium mama kullanmak istemiyorsan marketlerde falan daha iyisini bulamazsın whiskastan bildiğim kadarıyla. ama çok kaliteli bi mama olduğu söylenemez. ilerliyen yaşlarda ve kısırlaştırma sonrası özellikle erkek kedilerde kullanmanı hiç tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 proplandan sasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 pro plan yemiyor ya benim kediler nedense. hills alıyoruz onun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Yanlış hatırlamıyosam proplan balıklı, bazı kediler tavuklu mamaları daha çok seviyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tavuklusu da var proplanın ama yemiyorlar işte onu nedense. hillsten memnunum ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 seraphiel said: 2.5 aylık british bi kedi var. arkadaşın gittiği veteriner "whiskas vermeyin ishal yapar pek tavsiye etmiyoruz" gibisinden bi şeyler dediği için adamın içine kurt düşmüş. tanıdığı veteriner ve hayvanseveleri arayıp soruyo. ben de işin paticik ayağını üstlendim. whiskas hakkında bikaç yorum lazım. kilodu 20 lira civarında mamalar var kuru mama bunlar tanıdığım veterinerler kedi için sadece bu mama ve su/süt tavisye ediyor neden dersen kuru mama tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. fazlası yok isal olmuyor ve az dışkılıyor. tüyleri daha kolay atmasını da sağladığı için az kusuyor hayvan. bi soruştur, dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 proplan, royal canine falan. whiskas tükaka. kedinin pipisi düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 cidden düşüyor asfsada kısırlaştırıldıktan sonra whiskas yüzünden idrar yolunda taş oluştu benim erkek kedimin. sonra sonda falan baya bi sorun oldu. mama değiştirince geçti problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 market mamalarının hepsi evcil hayvanlar için cok da saglıklı degil, whiskas mamanın cogu kedide ishal yaptıgını ve tüyleri döktügü soyleniyor. İran kedilerine proplan ve royal canin onerilir mesela tüyü yogun oldugu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ishal yada tüy sorunu olmadı şimdi yalan söylemeyeyim hiç ama diğer sorun çok can sıkmıştı zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 bizim kediler seviyor whiskasi. 2-3 farkli cesit kuru mama var ustune simartmak icin aperatif yiyecekleri var yetmedi biz yemek yerken zaten illa dileniyorlar tadina bakmak icin. :) ayrica neden kotu olsun be sokakta kalsalar sanki daha iyisini mi yiyecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Kilosuna 20 lira veriyosan mama alma artık git pastırma , biftek al... Bizim saçma kedi whiskas dışında yemiyo zaten bişey... ciğer at önüne et balık at bi koklayıp arkasını dönüyo, yaş odunla dövesim var, olsun ishal p...venk müstahak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 whiskas kedilerin burger king i diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar