diablotg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 arkadaşlar hep merak etmişimdir ve ölünce küfür etmişimdir kendime acaba bu isim yapan insanlar hiç ölmüor mu yani mesela şu caldwell lar rhadamanthis ler Rud lar yani isim yapmaları çok az ölmeleri yada nerdeyse hiç ölememelerinden mi kaynaklanıyo yani ne bilim 4 senedir mage oynuyorum pvp em çok iyidir ama gene ölüyorum bi şekilde isim yapmak neye bağlıdır yani aydınlatın beni[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu pvp si süper dediğiniz kişiler hiç ölmüyor mu yani[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Yeri burası değil ki bu konunun.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Arkadaşım öncelikle bu topicin yeri script sharing kısmı değil, Ayrıca ölmeden hangi oyunun zevki çıkar ben merak ediyorum. öleceksinde öldüreceksinde. gidip counter strike bile oynasan ve hep kazansan her roundu alsan ben bundan 10 dakika içersinde sıkıntı duayr bırakırım kaldıki Ultima Online sadece ölmek ve öldürmek üzerine yapılmış bir oyun değil bunuda hala benimseyemediniz. neyse ölmek iyidir sen kafanı takma buna :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 isim mi yapmış hani nerde?-Şahsen ben tanımıyorum ama isim yapıyorsa en az senin kdr iyi oynuyodur:P çok online duruyodur ve nickini hiç degiştirmiyodur..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yok ya ölüolar :) gm sw charla herkesi keserim acımam :) gm mage carlada freeze olmazsa acımam :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: diablotg, 06 Eylül 2004 23:53 tarihinde demiş ki: ...bu isim yapan insanlar hiç ölmüor mu yani mesela şu caldwell lar rhadamanthis ler Rud lar yani isim yapmaları çok az ölmeleri yada nerdeyse hiç ölememelerinden mi kaynaklanıyo... bunlar kim? lol[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 inanamıyorum nebula da oynamadınmı hiç yada şöyle diyim nebula north zamanında[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 aklımda kalan Frost Caldwell var Fatallius Rhadamanthis var Levo de Rosa var Nightwish Requem var Tiara Satiris , Firehar Valiant , İvan Valiant , İlluin Rud , Zegna Rud, Diablesse Rud bunlar aklımda hala[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 git kendini bi köprüden aşağıy at bak ozaman efsane olursun.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Larethian, 07 Eylül 2004 06:23 tarihinde demiş ki: git kendini bi köprüden aşağıy at bak ozaman efsane olursun. hahahah cok iyi ya :) ama sakın britain kopruden atlama ben denedim orası fazla yuksek degil bide biz napalım bu adamları bende sandım bu adamlar osi de fln isim yapmıslar meger nebulaymıs bu konuyu gorunce aklıma birden hep benı sinirlendiren bişey geldi turkiyede ultima deyince nedense herkes nebula diyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 türkiyede ultima online demiyorlarki arqas oynayacam nebula Quaxis oynayacam exile oynayacam diyorlar.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Rhadamantisler Lame oldugu için kolay isim yaptı.. =P Rud lar oyunu cok erken ogrenip cok kalite insanlar oldukları için isim yaptılar. Caldwell ler de iyidir.[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 O degil de bir Ilhan Irem vardi, o ne oldu o?[signature][hline]'crimson legend' Quis custodiet ipsos custodes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Vallahi biz isim yaptık ama öldükte yeri geldiği zaman. 1vs2 üstüne çıkmaya çalıştığımda bende ölüyordum eskiden ama olay Ölmeyip isim yapmak olayı değil Kontrollü ve birlik halinde oynamak.Mesela ben NBL'da oynadığım zamanlarda Matt'siz PvP 'e çıkmazdım genelde. Ben Disarm ederdim oda Spear'ı çatlatırdı adamın kafasına.Beraber action'a çıktığımızda öldüğümü pek hatırlamıyorum.Rud'lar efsanedir zaten.Çok iyi dostlarım oldu onların arasında.Thalion , Zegna hele :) Rhadamantis'lerde Aşiret halinde takılıorlar ama olay bu değil.PvP leri gerçekten iyi ve çoğu çok eski UO'cu zaten.Onlar çok iyi dostlarım hala. Böle işte :P Kain Caldwell[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Metcalf lar o kadar karizmaki bak burda ismi bile geçmiyo luzumu yok ortamada boşa gevelenmeye..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yada benim gibi 7x craft + tamer :-P biraz abartı oluyor ama son zamanlarda hep böyle kastım zaten pvp ilede aram pek iyideğildir :D. dail up sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hg de de beni ezik olarak bilirlerdi bağlantım hep kötüydü bende cove girişine birit kopru ye gate açardım gelenleri para field'e alır keserdim . öle olamz böle olur efsane :D Bu arada konuyu açan arkadaş attımı kendini köprüden :P [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net [Bu mesaj Larethian tarafından 07 Eylül 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 konu dışı abi mağdem ün salmak istiyorsun git gm e küfür et yanda ismin geçer ünlü olursun allah allah[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu ne ya kaç gündür uplanıyo konuya bak ya bu insanlar nası isim yapıyo abi ben buna 092387404902 gün gülerim adam hayatı boyu isim yapammaış içinde kalmış burda ağlıyo aoısugdıaudguıasdıu[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kes be şaklabanlığa lüzum yok[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 emret ![signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: zgrw, 07 Eylül 2004 00:07 tarihinde demiş ki: yok ya ölüolar :) gm sw charla herkesi keserim acımam :) gm mage carlada freeze olmazsa acımam :) Run uo da 5 sny tanıyorum sana fazla değil......hatta iyimser davrandım bu dediklerinle gel 3 sny de ölürsün denemesi bedava .Sphere in kılıç kalkan pvp sine benzemes runuo pvp si[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends. ------------------------------------------- An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar