Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölmek

diablotg

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar hep merak etmişimdir ve ölünce küfür etmişimdir kendime acaba bu isim yapan insanlar hiç ölmüor mu yani mesela şu caldwell lar rhadamanthis ler Rud lar yani isim yapmaları çok az ölmeleri yada nerdeyse hiç ölememelerinden mi kaynaklanıyo yani ne bilim 4 senedir mage oynuyorum pvp em çok iyidir ama gene ölüyorum bi şekilde isim yapmak neye bağlıdır yani aydınlatın beni[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Yeri burası değil ki bu konunun.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook[/i]

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım öncelikle bu topicin yeri script sharing kısmı değil, Ayrıca ölmeden hangi oyunun zevki çıkar ben merak ediyorum. öleceksinde öldüreceksinde. gidip counter strike bile oynasan ve hep kazansan her roundu alsan ben bundan 10 dakika içersinde sıkıntı duayr bırakırım kaldıki Ultima Online sadece ölmek ve öldürmek üzerine yapılmış bir oyun değil bunuda hala benimseyemediniz.
neyse ölmek iyidir sen kafanı takma buna :hmm:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 07 Eylül 2004 06:23 tarihinde demiş ki:
git kendini bi köprüden aşağıy at bak ozaman efsane olursun.

hahahah cok iyi ya :) ama sakın britain kopruden atlama ben denedim orası fazla yuksek degil bide biz napalım bu adamları bende sandım bu adamlar osi de fln isim yapmıslar meger nebulaymıs bu konuyu gorunce aklıma birden hep benı sinirlendiren bişey geldi turkiyede ultima deyince nedense herkes nebula diyor ..
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi biz isim yaptık ama öldükte yeri geldiği zaman. 1vs2 üstüne çıkmaya çalıştığımda bende ölüyordum eskiden ama olay Ölmeyip isim yapmak olayı değil Kontrollü ve birlik halinde oynamak.Mesela ben NBL'da oynadığım zamanlarda Matt'siz PvP 'e çıkmazdım genelde. Ben Disarm ederdim oda Spear'ı çatlatırdı adamın kafasına.Beraber action'a çıktığımızda öldüğümü pek hatırlamıyorum.Rud'lar efsanedir zaten.Çok iyi dostlarım oldu onların arasında.Thalion , Zegna hele :) Rhadamantis'lerde Aşiret halinde takılıorlar ama olay bu değil.PvP leri gerçekten iyi ve çoğu çok eski UO'cu zaten.Onlar çok iyi dostlarım hala. Böle işte :P

Kain Caldwell[signature][hline]Xaelin...
Sosyal ağlarda paylaş

hg de de beni ezik olarak bilirlerdi bağlantım hep kötüydü bende cove girişine birit kopru ye gate açardım gelenleri para field'e alır keserdim . öle olamz böle olur efsane :D
Bu arada konuyu açan arkadaş attımı kendini köprüden :P

[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net

[Bu mesaj Larethian tarafından 07 Eylül 2004 20:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne ya kaç gündür uplanıyo konuya bak ya
bu insanlar nası isim yapıyo
abi ben buna 092387404902 gün gülerim adam hayatı boyu isim yapammaış içinde kalmış burda ağlıyo aoısugdıaudguıasdıu[signature][hline]Boo
www.willow.gen.tr
Shift Protector
thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki:
BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 07 Eylül 2004 00:07 tarihinde demiş ki:
yok ya ölüolar :) gm sw charla herkesi keserim acımam :) gm mage carlada freeze olmazsa acımam :)

Run uo da 5 sny tanıyorum sana fazla değil......hatta iyimser davrandım bu dediklerinle gel 3 sny de ölürsün denemesi bedava .Sphere in kılıç kalkan pvp sine benzemes runuo pvp si[signature][hline] In the End....We will remember not the words of our enemies,but the silence of our friends.
-------------------------------------------
An uncpredictable and dangereus force called as art by those who serve it.Called as power by those who try end it at their own ill
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...