BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 fortune online'dı benim dediğim oyun. ülkemize kapatılmış şimdilik. belki açılır sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 belirli bir system req var mı biryerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 İşyerinde oynamak için iyi olmuş, daha lvl2'yim. Bunun single-player oyununu edinmiştim bi' kaç sene önce hiç ama hiç sarmamıştı. Tabii bunun alakası yok o oyunla ama ne bileyim. Bu arada şu pazartesi sabahı işyerinde mal gibi otururken dünya'nın en güzel yerini keşfettim. Altta gördüğünüz gibi bir dere kenarında, gölgelikli bir ağaç altında, o masada bir kaç güzel dost ile kim saatlerini muhabbetle, keyifle geçirmek istemez ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 güzel oyunmuş çok sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Oyun gayet güzel ama aşırı derecede cash shop a dayanıyor. Yaratıklardan biraz da olsa çıkıyor ama yeterli kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 bigpoint'in her oyunu öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar