Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kıbrısta okuyacakların dikkatine

hasmetbeybi

Öne çıkan mesajlar

ben kıbrısta üniversite okuyorum bunu söylemek bile zor geliyor cünkü izmiri 10 puanla kacırmıstım(izmirliyim) ve buraya 200 puan fazlasyıla girdim. şimdi 1k pişmanım burdaki insanlar hiç kafama göre deil hani kendimi bulunmaz hint kuması sandıgımdan deilde tek derdi araba alıp film taktırmak olan dindar insanlarla vakit gecirmek zoruma gidiyor.zamanda gecmek bilmiyor falan derken kötü alışkanlıklara başlamıştım neyseki kısa sürdü.şimdi 1kez daha össye giricem ilk seferde yazmadıgım yeni bi üni var onu yazıcam sadece burdan kurtulmak için.

tercih yapıcak arkadaslar eger illa tıp hukuk vs yüksek puanlı yerlere girmek istiyorlarsa ve kıbrıs yazmayı düşünüyorlarsa sadece tıp olabilir belki diş bile kurtarmaz ama. değmez buraya geldiginize 1kez daha girin sınava.
sadece cok zenginseniz yasanır oda kumar oynama yolundan geciyor altınızda son model arabanız falan ama yinede birlikte vakit gecirebileceginiz kızlar kırodur kitap okumamıstır tükürür bol miktarda.istisnalarda olmakla birlikte genel durum bu. bence yol yakınken alternetif okullar düşünün.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

TD)Pentagram said:

hasmetbeybi said:

tek derdi araba alıp film taktırmak olan dindar insanlarla vakit gecirmek zoruma gidiyor.

hahah kıbrıstan bahsettiğine eminmisin sen.

adam kıbrısta fatih çarşamba kurmuş hayal dünyasında

ha arkadaş cemaat evinde kalıyorsa anlarımda,orda cemaat evi de varmıdır hatta cemaat varmıdır muamma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...