mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 said: stanbul Erkek Lisesi Tarih Öğretmeni Ayşe Gül Yayla’nın şehitler günü dolayısıyla düzenlenen anma programında sarf ettiği “Çanakkale Savaşını sakallı mollalar değil, kahraman Türk Askeri kazandı” sözleri salondaki herkesi şok etti. Yayla’nın sözleri üzerine salondaki misafirlerin bir kısmı programı terk etti. Yayla’nın konuşmasının ardından hiç kimsenin kendisini alkışlamadığı görüldü… http://www.kamudanhaber.com/meb/ogretmenden-canakkale-sehitlerine-hakaret.htm nasıl bir hayvanlıktır bu ya çok severim kendisini her yıl konusmasında böyle der ve herkes de ayakta alkışlar kadını nasıl bir haber yaptılarsa gerizekalılar kadına yazık etmişler daha agır laflarım da var haberi hazırlayan (küfür var) çocuklarına ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sakallı mollolardan kastı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 haberin devamında var yok efendim bulut gelmiş yemis ingilizleri anzakları filan gandalflar yıldırım filan atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ben her yaş ve sosyal gruptan insanın çarpıştığını biliyorum ama? O zaman molla konusu sıkıntılı gerçi. Bi kısmı mandacılık hayranı, kışkırtma yanlısı. Diğer kısmı da milli mücadele tarafında, halka bu yönde düşünce aşılayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 GEnellemeye gerek yokmuş o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi molla da olsa 15 yaşında da olsa ahmet de olsa mehmet de olsa asker o molladan kasıt anlatılan süpernaturel hikayeler yok bulut geliyo yutuyo işte dedigim gibi mollalar beliriyo bi anda adamları çarpıyo filan savaşı kazanan orda asker diyo böyle bi olay yok bunu belirtiyo ama manipüle etmişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Ya o kısmı da, Türk milleti seviyor işte abi doğa üstü hikayeleri, napıcaksın sdf. Hani bulut mulut, belki de süpernova indi bilemem görmedim de, normal şartlar altında olmayacak diye düşündüğümüz için bize mantıksız geliyor. İnanan adam var işte ona da, o da çok renklilik, di mi :P Ama daha açsaymış en azından senin gibi ne demek istediğini iyi olurmuş. Yani ben bile sadece o cümleyi okuyunca "abi niye böyle gereksiz bi genelleme yapmış ki" diye düşündüm. Tabi dediğin gibi bi anlama indiği görülüyor iyi bakınca da, herkes bakmaz işte. Tedbirli konuşmak en iyis bu tarz konularda. Çünkü ilkokul 1'den itibaren şişirme tarih gösteriyorlar bize ve tarihe ilgi duymayan insanlar doğal olarak o bilgilerle yorumlayabiliyor sadece bu tarz durumları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yunan ordusu hilafet ordusudur SeaGle onun kulu ve elçisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Yayla ecdadımızın yüzlerce kahramanlık örneği gösterdiği Çanakkale Zaferinde yaşanan olayları gerçek dışı olduğunu iddia etti. “Çanakkale Savaşını sakallı mollalar değil, kahraman Türk Askeri kazandı” diyen Yayla’nın Çanakkale Savaşı ile ilgili yayınlanan kitapların çoğunda yer alan ve savaş sonrası İngiliz askerlerinin anılarında yer verdiği savaş anında İngiliz askerlerinin toz bulutu altında yok olması olayının yalan olduğunu söyledi. şundan bahsediyorum ben haberi yazan noel babaya filan da inanıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kim niye alındı ki kadın dogru soylemis,o sıra mollalar ingiliz mandası istemiyor muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 olm ahah almanyaya gittin türkiye gerçeklerini unuttun sanırım hello this is istanbul calling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Abi bu memlekette tarihi olayları sorgulamayacaksın, ben onu bilir onu söylerim. Osmanlıyı araştırsan biri kızar, ordan cCc team atlar, biri set basar. Tarih çok hassas bi konu bizde. O yüzden he deyip geçicen ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aslinda canakkale savasini boyle dogaustu olaylarla aciklayanlara "sehitlere hakaret" basligi acmalari lazim. sen git orda savas alninin teriyle, sonra butun krediyi havadan inen melekler mollalar vs alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 goldbären said: yunan ordusu hilafet ordusudur SeaGle onun kulu ve elçisidir yYy Yunan büyüktür yYy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ya kadına uyuz olan biri yalan haber yazmış işte. insanlar şerefsiz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sadece alıntı yaptığın kısmı okudum kimsenin yorumunuda okumadım mollalardan kastı bu aralar moda olmuş olan "akp ye laf sokma" çabası. ablamda o modaya uymak istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Marty said: aslinda canakkale savasini boyle dogaustu olaylarla aciklayanlara "sehitlere hakaret" basligi acmalari lazim. sen git orda savas alninin teriyle, sonra butun krediyi havadan inen melekler mollalar vs alsin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 "nutella yerim" said: kim niye alındı ki kadın dogru soylemis,o sıra mollalar ingiliz mandası istemiyor muydu ? sende sokakta gördüğün her sakallıya molla diyenlerdensin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kermit said: sadece alıntı yaptığın kısmı okudum kimsenin yorumunuda okumadım mollalardan kastı bu aralar moda olmuş olan "akp ye laf sokma" çabası. ablamda o modaya uymak istemiş kadını 6 yıldır filan tanıyorum her seferinde bunu diyo gayet de laf sokma modası gelmeden önce de diyodu bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 refah partisinden kalmadır o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Kadın haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kadın suçlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 konuşmanın başını, sonunu da görmek lazım ve muhtemelen kadın bahsi geçen konulara tepki göstermek istemiştir; ama bugünün iç siyaset konularında belirli bir kesimi dışlayıcı şekilde anlaşıldıysa konuşması, tepkiler haklıdır. iyi bir konuşmacı salondaki rahatsızlığı anlayıp, söylemek istediklerine açıklama getirmeli öyle bir pozisyonda. belki kadın gayet net anlattı demek istediklerini ve gene de tepki gösteren oldu, ona da yapacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ahahah neler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 allah'a(ccc) dua etmesek o savaşı kazanamazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar