Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 mart konuşması ve basın

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

said:
stanbul Erkek Lisesi Tarih Öğretmeni Ayşe Gül Yayla’nın şehitler günü dolayısıyla düzenlenen anma programında sarf ettiği “Çanakkale Savaşını sakallı mollalar değil, kahraman Türk Askeri kazandı” sözleri salondaki herkesi şok etti. Yayla’nın sözleri üzerine salondaki misafirlerin bir kısmı programı terk etti. Yayla’nın konuşmasının ardından hiç kimsenin kendisini alkışlamadığı görüldü…

http://www.kamudanhaber.com/meb/ogretmenden-canakkale-sehitlerine-hakaret.htm

nasıl bir hayvanlıktır bu ya
çok severim kendisini her yıl konusmasında böyle der ve herkes de ayakta alkışlar kadını nasıl bir haber yaptılarsa gerizekalılar kadına yazık etmişler
daha agır laflarım da var haberi hazırlayan (küfür var) çocuklarına ...
Sosyal ağlarda paylaş

abi molla da olsa 15 yaşında da olsa ahmet de olsa mehmet de olsa asker

o molladan kasıt anlatılan süpernaturel hikayeler
yok bulut geliyo yutuyo işte dedigim gibi mollalar beliriyo bi anda adamları çarpıyo filan
savaşı kazanan orda asker diyo
böyle bi olay yok bunu belirtiyo
ama manipüle etmişler işte
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o kısmı da, Türk milleti seviyor işte abi doğa üstü hikayeleri, napıcaksın sdf. Hani bulut mulut, belki de süpernova indi bilemem görmedim de, normal şartlar altında olmayacak diye düşündüğümüz için bize mantıksız geliyor. İnanan adam var işte ona da, o da çok renklilik, di mi :P

Ama daha açsaymış en azından senin gibi ne demek istediğini iyi olurmuş. Yani ben bile sadece o cümleyi okuyunca "abi niye böyle gereksiz bi genelleme yapmış ki" diye düşündüm. Tabi dediğin gibi bi anlama indiği görülüyor iyi bakınca da, herkes bakmaz işte.

Tedbirli konuşmak en iyis bu tarz konularda. Çünkü ilkokul 1'den itibaren şişirme tarih gösteriyorlar bize ve tarihe ilgi duymayan insanlar doğal olarak o bilgilerle yorumlayabiliyor sadece bu tarz durumları.
Sosyal ağlarda paylaş

Yayla ecdadımızın yüzlerce kahramanlık örneği gösterdiği Çanakkale Zaferinde yaşanan olayları gerçek dışı olduğunu iddia etti. “Çanakkale Savaşını sakallı mollalar değil, kahraman Türk Askeri kazandı” diyen Yayla’nın Çanakkale Savaşı ile ilgili yayınlanan kitapların çoğunda yer alan ve savaş sonrası İngiliz askerlerinin anılarında yer verdiği savaş anında İngiliz askerlerinin toz bulutu altında yok olması olayının yalan olduğunu söyledi.

şundan bahsediyorum ben

haberi yazan noel babaya filan da inanıyodur
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

sadece alıntı yaptığın kısmı okudum
kimsenin yorumunuda okumadım
mollalardan kastı bu aralar moda olmuş olan "akp ye laf sokma" çabası. ablamda o modaya uymak istemiş

kadını 6 yıldır filan tanıyorum her seferinde bunu diyo
gayet de laf sokma modası gelmeden önce de diyodu bunu
Sosyal ağlarda paylaş

konuşmanın başını, sonunu da görmek lazım ve muhtemelen kadın bahsi geçen konulara tepki göstermek istemiştir; ama bugünün iç siyaset konularında belirli bir kesimi dışlayıcı şekilde anlaşıldıysa konuşması, tepkiler haklıdır.

iyi bir konuşmacı salondaki rahatsızlığı anlayıp, söylemek istediklerine açıklama getirmeli öyle bir pozisyonda. belki kadın gayet net anlattı demek istediklerini ve gene de tepki gösteren oldu, ona da yapacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...