nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Selamlar, yarın ankara'dan istanbula gelcem sabah 7.30 gibi esenler otogarında olcam herhalde. Genel olarak maslak'a spesifik olarak polaris plazaya gitmek isityorum 2.00pm den önce en kötü ihtimal taksiye binip giderim diyorum ama ne kadar uzaktır tutar bilemedim. otobüs metro falan var mıdır napçam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Geldiğin turun servisi yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Birazdan 40 yıllık İstanbul uzmanları görüşlerini belirtirler; ama ben naçizane fikrimi söyleyeyim: Metro var Esenler'de, ona binip Zeytinburnu'nda inebilirsin. Ardından ana caddeye çıkıp maslak tarafına giden bir minibüse binebilirsin; ya da oradan taksiye binebilirsin çok tutmaz. Esenler'den Maslak'a taksiyle gelecek olursan telefonu falan bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Zaman sıkıntısı var ise Kavacıkta inip taksiye binilebilir. 20 küsür yazar yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 iett nin sitesinde nasıl gidilir diye bi olay var.nerden nereye gideceğini yazıyorsun o sana harita üzerinde hangi araçları kullanacağını gösteriyor.oraya bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Çoğu firmanın 4.levent'e servisi var, servisle gelip metro, minibüs veya otobüs ile maslak'a geçebilirsin. Ha 4.levent'e servisi yoksa, en kötü beşiktaş veya taksime vardır. Taksim'den yine metroyla, ve beşiktaş'tan otobüsle maslağa geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Otogar'dan Metroya bin. Merter'de inebilirsin, Zeytinburnu olur, Bahçelievler olur oradan metrobüse bin Zincirlikuyuda in (25dk) oradan kesin minibüsler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 cevap yazan herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Esenler Maslak 40 civarı fln yazar taksiyle. Ancak arkadaşların didiği gibi çoğu firmanın servisi var. 4 Levent veya Beşiktaş'a kadar gelip burdan minibüs veya dolmuş takılabilirsin. Hatta Sarıyer veya İstinye servisleri varsa direk Maslakta inebilirsin. Anacaddeden plazaya yürümek istemiyorsan 4 Levent veya Beşiktaştan taksiye binip nokta atışı yapabilirsin. Leventten 6-7lira fln yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Wispy said: Otogar'dan Metroya bin. Merter'de inebilirsin, Zeytinburnu olur, Bahçelievler olur oradan metrobüse bin Zincirlikuyuda in (25dk) oradan kesin minibüsler vardır. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 edit: fazla oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 benim de merkez şişli/m.köy hep. oraya gidiyorum ordan nereye gideceksem biniyorum bişeye. daha doğrusu bu zamana kadar gittiğim yerler ona müsaitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 taksiye bin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bizim ofiste polaristeydi bn alirdim seni yoldan tuh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 M2 metrosuna ulasirsa İTÜ-Ayazağa metro durağında cıkıp taksiye binsen 1-2lira tutar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar