Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Maslak'a yol tarifi

nakerebanarimasen

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, yarın ankara'dan istanbula gelcem sabah 7.30 gibi esenler otogarında olcam herhalde. Genel olarak maslak'a spesifik olarak polaris plazaya gitmek isityorum 2.00pm den önce en kötü ihtimal taksiye binip giderim diyorum ama ne kadar uzaktır tutar bilemedim. otobüs metro falan var mıdır napçam ben
Sosyal ağlarda paylaş

Birazdan 40 yıllık İstanbul uzmanları görüşlerini belirtirler; ama ben naçizane fikrimi söyleyeyim:

Metro var Esenler'de, ona binip Zeytinburnu'nda inebilirsin. Ardından ana caddeye çıkıp maslak tarafına giden bir minibüse binebilirsin; ya da oradan taksiye binebilirsin çok tutmaz. Esenler'den Maslak'a taksiyle gelecek olursan telefonu falan bırakırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Esenler Maslak 40 civarı fln yazar taksiyle. Ancak arkadaşların didiği gibi çoğu firmanın servisi var. 4 Levent veya Beşiktaş'a kadar gelip burdan minibüs veya dolmuş takılabilirsin. Hatta Sarıyer veya İstinye servisleri varsa direk Maslakta inebilirsin. Anacaddeden plazaya yürümek istemiyorsan 4 Levent veya Beşiktaştan taksiye binip nokta atışı yapabilirsin. Leventten 6-7lira fln yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...