Bevier Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Biz kimiz? Yaklaşık 7-8 yıldır birlikte mmo tarzı oyunları birlikte oynayan, oyunlar baki kalmasa da arkadaşlıkları baki kalan, gündelik hayattan hiçbir bağları olmamasına rağmen oyundan bunu buluşmalara, etkinliklere, karşılıklı ziyaretlere çevirmeyi başarabilen, yaşları 21 ila 35 arasında değişen bir arkadaş grubuyuz. Daha Önce Neler Yaptık, Neler Oynadık? Ultima'dan Rift'e kadar tonla oyun oynadık, bazılarını beğendik, bazılarından sıkıldık, bazılarında sinir krizleri geçirdik ama hepsi bize mmo tecrübesi olarak geri döndü :) Guild Wars oynayanlar bizi oyundan Dark Saga olarak hatırlayabilirler, Age Of Conan oynayanlar da eski battlescar serverında Victorae ismiyle bizi hatırlayacaktır bu iki guild ile kendi koyduğumuz hedeflere ulaşmış, keyifli vakitler geçirmiştik, umarım aynısı Rift için de olur... Hedeflerimiz Neler? Öncelikle artık yeni oyun, yeni oluşum mantığımızdan vazgeçtik, bundan sonra "The Untouchables" adı altında hareket edeceğiz, ve bu oluşum sadece Rift'e özel olmayacak, şu an beklediğimiz hali hazırda 2 oyun var Swtor ve Gw2; bu oyunlar için de oyuncu alımına açığız, özellikle Gw2 için çok ciddi şeyler düşünüyoruz ayrıca şu an herhangi bir oyuna bizle dahil olmayacaksanız bile başvuru yapıp bize katılabilirsiniz, kurmayı planladığımız şeyi daha çok bir oyuncu havuzu olarak düşünebilirsiniz, birbirinden haberdar olan ve belirlenen bir oyun olduğunda isteyenlerin anında katılabildiği bir sistem gibi düşünün. Şu an yolun başındayız ama düşündüğümüz şeyin önemini ve değerini siz de kabul edersiniz. Ayrıca bu havuzun sadece Türk arkadaşlarla sınırlı kalmamasını hedeflediğimizi de belirtmek isterim. Rift'deki Hedefimiz Herşeyden önce eğlenmek, kabul edersiniz ki son zamanlarda mmo piyasasında bir durgunluk vardı ve biz de bundan etkilenmiştik, onun için öncelikle üstümüzdeki ölü toprağını atmak ilk hedefimiz :). Daha sonra Rift için PvE ve PvP dengeli bir oluşum düşünüyoruz, raid yapmak hedefimiz dahilinde olduğu için, uluslararası bir oluşum olma niyetindeyiz ama şu ana kadar hiçbir oyuncu alımı yapmadık, bu yazı bizim için de bir başlangıç olacak, ilk olarak türk oyuncu potansiyelini görmek istiyoruz açıkçası. Ama Rift ile bize katılmak isteyen arkadaşların arasında aklında ben sadece Türklerden oluşan bir topluluk istiyorum diyen varsa, bunu garanti edemiyoruz :( Guilde Katılım ve Hizmetlerimiz :) Guild başvuru için www.untouchables-mmo.com adresinden forumdaki başvuru formuna uygun birşeyler karalarsanız yetkili arkadaşlar hemen değerlendirmeye alacaktır :) TS3 ve forumumuz hizmetinizde :) umarım spa, masaj, sauna gibi şeyler beklemiyordunuz :P edit/ Bu arada Sagespire shardında Guardian tarafındayız.
Loex Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ooooh güzel güzel bizde ordayız One night stand olarak
KingV Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 untouchables türk müymüş? bir daha ganklemiycem söz :) şaka tabi gankliycem :P edit: şaka bir yana aynı serverda olduğumuzu görmek güzel :) birkaç kere görmüştüm untouchables ı. bir de yanlış anlaşılmasın görev yapan adama dokunmuyorum :)
Bevier Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 One Night Stand Guildinden Haciserdar ile oyun içi konuşmuştum iletişim halindeyiz onlarla :) Nikopol oyundaki ismim haciserdar da hatırlayacaktır.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Şimdi guild wars 2'de yolumuza Dark Saga[www] olarak devam etmicez mi yani? :( GW'deki nick neydi bu arada? az uğraşmadık geceleri ilk 100'e girecez diye :)
Creus Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Teşekkür şans dileyenlere =) Beni Nickim Kedi idi saga da ama Julius Cora Viper Monkus filan hepimiz burdayız =) Bevier de yamulmuyorsam Tikky mi ne öle çirkin mi çirkin bişilerdi nicki :D
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 'spa, masaj, sauna' yerine değerlere saygı süper olurdu. (:P) Latife bir yana bu topluluğun hala bir ferdi olarak yeni katılımda bulunacak olan arkadaşların çok eğleneceğini garanti edebilirim.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 vallahi rift'te olmasa da guild wars 2'de görüşmek dileğiyle diyeyim, "yırtık rahibe"den selamlar sdfg
Bevier Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Guild Wars'da haftanın guildi olarak tanıtıldığımız linki paylaşim eski günlerin anısına :D gerçi kadro zamanla çok değişime uğradı ama herkes elinden geleni yaptı guild için :) http://www.guildwars.com/community/guildweek/gotw-2006-01-10-darksaga.php
Öne çıkan mesajlar