Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ben mesela bir alan yaptim oranın kordinatlarını biliyorum o kordinatların buludungu yere .go kordinat olarak gitmesi istiyorum bunu nasıl yapcıam yardım edersenız cok sevınırım. tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Kordinatları biliyorsan kordinatı yaz. mesela .go 1903,2100 gibi Yani[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 kim gidecek playermı ? playersa şöle yap .add i_rune_alhcem_6 .xtype t_telepad .xmorep xxxx,yyyy,zzzz player üstünden yürüdükçe oraya gider[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 öyle deil ben mesela bi alan yaptım green acres te o alanın kordinatlarını yazarak deyilde .go alan (örnek olarak) bu şekilde gitmek istiyorum bunu nasıl yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 spheretablesteydi yanılmıyorsam[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Nasıl olucak bu iş ??? tam olarak anlatırmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 spheremap.scp burda bir room veya area olusturcan kendine, ordan rect'leri fln çiziceksin (göstercen yani, biraz karışık) diğer roomlara bakarak yapabilirsin.[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Axis kullanırsan Rectleri çekme olayına yardımcı olan bir tool mevcut icinde.[signature][hline]Aera UO Aera Radio Station Wj daQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ya yokmu .go britain o işte onu demek istiyor arkadaşımız[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 daha açıklıyıcı bir şekilde anlatırsanız cok sevınırcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teknotok Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 galiba anladim [AREA Dark Passage] FLAGS=region_antimagic_recall_in|region_flag_nobuilding RECT=5297,1805,5345,1863 P=5305,1857 GROUP=ALLMAP bunun altina mesela [AREA KORDİNAT] FLAGS=region_antimagic_recall_in|region_flag_nobuilding RECT=121.21.,2145 P=5305,1857(bu daki P= ne oluyor tam olarak bilmiyorum gatelerde de warbu P ) GROUP=ALLMAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Anlatılmıs ya :)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yada hiç uğraşmak istemessen .static i_deed de .xname Alan yaz sonra 4 harf fazla yazarak gidebilirsin .goname alan diyerekten tabi alan isimli bi playerin falan varsa komedya olacağı kesindir.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bulundugun yeri de .where yazarak ogrenebilirsin..[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar