Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Evet onu farkettim de bozmak istemedim Yiğit'i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Yahu bahane çok. Benim kafam karıştı, ileri mi geri derken hoop bi bakmışsın geç kalmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 cok geri bi toplumuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 guvenc'in failden sonra gorkem plan yapmis. ayarlayip gelmeye calisacak. haber verir birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 görkem gelecekse sabit kaleye geçerim karşısına da, diğer türlü tek olmayayım değişmeli falan geçelim. kadro falan yaparsanız önceden, bu duruma göre hesap ederseniz güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 gorkem geliyor. ben de oncu'den oalyım çarşamba'nın tekrarı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Kaspar said: görkem gelecekse sabit kaleye geçerim karşısına da, diğer türlü tek olmayayım değişmeli falan geçelim. kadro falan yaparsanız önceden, bu duruma göre hesap ederseniz güzel olur. iyi benim fail düzelmiş ehue bu arada görkem gelmese bile kadroda 1 kaleci daha var ya karşılıklı 2 kaleci vardı kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 saygın kanka sigaramı naptın ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bu ne beyler pati ölmüş , önceden uzun uzun maç kritiği yapıyodunuz yaşlandınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Cebimde kalmış ya Güvenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 ahah=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Yaşlandılar tabi. Maça geç başladık, o yüzden bitince şaşırdım ben. Bişi anlayamıyorum oynadığımdan ya. Boş olsaydı uzatsaydık keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 hep 15 dakka gec ba$liyoruz ondan oluyo asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 mac zevksizdi ya ondna yorum donmemsitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar