zeper Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahmedinejad said: adettendir yıl 2200 olsa bile gidip isteyeceksin. hoş gelenekler bunlar. o tuzlu kahveyi tadacan bi. tuzlu olsa gene iyi benim kuzenim acı biberi boca etmişti damadın kahvesine ehehe..garibim,içerken böyle,böyle kendinden geçti bembeyaz oldu,sonra morardı. öyle bir surat ifadesi yoktu yani arkadaşlar,tüm kız isteyeceklere allah kolaylık versin.hehehe.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 olitere said: kız ''istemek'' , kız ''vermek''.Ne alıp veriyorsun mal mı ? Hep aynı ataerkil zihniyet kesinlikle bence 2 gün kacıp vegasta yıldırım nikahıyla geri dönmelilerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Darqainu said: Soylediklerimde birbirimize dugun pastasi yedirmeye engel bir sey yok ki ? yok demek istediğim genelde kız ne derse o oluyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Daesu said: olitere said: kız ''istemek'' , kız ''vermek''.Ne alıp veriyorsun mal mı ? Hep aynı ataerkil zihniyet kesinlikle bence 2 gün kacıp vegasta yıldırım nikahıyla geri dönmelilerdi ben toptan aldim ucuza geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 zeper said: ahmedinejad said: adettendir yıl 2200 olsa bile gidip isteyeceksin. hoş gelenekler bunlar. o tuzlu kahveyi tadacan bi. tuzlu olsa gene iyi benim kuzenim acı biberi boca etmişti damadın kahvesine ehehe..garibim,içerken böyle,böyle kendinden geçti bembeyaz oldu,sonra morardı. öyle bir surat ifadesi yoktu yani arkadaşlar,tüm kız isteyeceklere allah kolaylık versin.hehehe.... bu gerçekten yapılan bişi mi yani? tyrabanks'in gençlik hali gelse içmem abi. gerçi benim solid bi odun olduğumu bileceği için şöle bişiyle gelinmez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 geliyorlar malesef ya. hangi kızı gördüysem hepsi o kahvenin hayaliyle tutuşur olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 olmaz abi o zaman o iş.. yaş yani şu ayağa basma geyiği de olursa geri basar ve bileğini falan çatlatırım güzelce bi daha öle salaklık yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ne bileyim abi, elbette gidip kızı "yea verin be plz" şeklinde istemiyorsun. Oraya kadar gidiyorsan zaten ortada bağ kurulmultur da, ailelerin, bi yaştan sonraki insanların yaşamak istediği formaliteleri de yerine getirmek lazım. Sonuçta bi yaştan sonra insanların mutlu oldukları az şey var. Çocuklarının evliliği, torunlar falan. Evlatlarının iyi bi yuva kurmuş olmaları, işlerinin güçlerinin iyi olması. Refah seviyelerinin iyi olması vs. Bi yaştan sonra insanların mutlu olması %90 evlatlarıyla bağlantılı oluyor. Hatta bunu bulamayan aileler suni yollarla bi yaştan sonra mululuğu arıyorlar falan. Ne bileyim çocuklarını pek görmeyen, torununu adam gibi sevemeyen, yani yaşamak istediklerini tadını alarak yaşayamayan insanlar sırf zaman öldürmek, bu konuları kafaya takmamak için falan alakasız hobiler ediniyorlar. Sosyalleşmeye çalışıyorlar, sosyalleşiyorlar. Ama altta ihtiyaç duydukları asıl mutluluk o olmuyor. Yaşamak yaşatmak lazım, zaten dediğim gibi "lan ya vermezlerse" gibi bişey olmuyor artık. İnsanlar önce ilişki kuruyor, aileler öncesinde tanışıyor falan. Lap diye gidip "veriyonuz mu kenks?" olayı yok. Formalite bunlar. Ama mutlu ediyor insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Bu arada kahve olayını her fırsatta "yapma bak" şeklinde hafif uyarıyla söylemek lazım sdfg Hani öyle birşey olursa bozmam içerim sanırım ama sonrasında çok fena olur ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 zeper said: ahmedinejad said: adettendir yıl 2200 olsa bile gidip isteyeceksin. hoş gelenekler bunlar. o tuzlu kahveyi tadacan bi. tuzlu olsa gene iyi benim kuzenim acı biberi boca etmişti damadın kahvesine ehehe..garibim,içerken böyle,böyle kendinden geçti bembeyaz oldu,sonra morardı. öyle bir surat ifadesi yoktu yani arkadaşlar,tüm kız isteyeceklere allah kolaylık versin.hehehe.... güzel fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 mission accomplished game over Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 dasaaa said: zeper said: ahmedinejad said: adettendir yıl 2200 olsa bile gidip isteyeceksin. hoş gelenekler bunlar. o tuzlu kahveyi tadacan bi. tuzlu olsa gene iyi benim kuzenim acı biberi boca etmişti damadın kahvesine ehehe..garibim,içerken böyle,böyle kendinden geçti bembeyaz oldu,sonra morardı. öyle bir surat ifadesi yoktu yani arkadaşlar,tüm kız isteyeceklere allah kolaylık versin.hehehe.... bu gerçekten yapılan bişi mi yani? tyrabanks'in gençlik hali gelse içmem abi. gerçi benim solid bi odun olduğumu bileceği için şöle bişiyle gelinmez sanırım. tabi ki yapılan bişi,şüphe etmen komik:) ayrıca öyle ben dönerim yoldan falanla olmuyor dasa,kahveyi de içersin,ayağını da ezdirirsin zamanı gelince,büyük konuşmayalım...hatunu seviyorsan duvardan nutella fışkırtırım diyordun,bunları da yaparsn o zaman eheue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Topuklu ayakkabının topuğuyla ayağıma biri bassa o an ve canım acısa "nassını dini lan naapıyosun" diye bağırırım sanırım kendimi tutamayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 şu tuzlu kahve, topuğa basma filan ne absürd şeylerdir ya... sonra bağırıp duruyolar niye kadına şiddet uygulanıyo diye. adam hırsını çıkarıyo işte ya, bi kızla evlenicek diye çekmediği eziyet kalmamış. bunların üzerine 40 yıl boyunca her sabah kadının belinde odun kırsa yine hıncını alamaz insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 salakça şeye tepki vermemek diğer salakların yanlışı ama.. her aptalca töreye, geleneğe saygı ile sevgi ile yaklaşalım o halde.. çok sevmiş, başkasına gidince alnının ortasından sevgi kurşunu konduruvermiş. çok ters işler. sevgi dediğin iki taraflı olur. seviyorsa yapmaz zaten böle salaklık.. yok abi yapıyorsa ben salak sevmişim demektir, neresinden dönersen kâr. salakla ömür mü geçer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi bunları sevgililerinize söyleyin sdgsd kimse zevkle içmez o kahveyi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 SeaGle said: Bu arada kahve olayını her fırsatta "yapma bak" şeklinde hafif uyarıyla söylemek lazım sdfg Hani öyle birşey olursa bozmam içerim sanırım ama sonrasında çok fena olur ahahaha niye abi, "ben bu berbat olmuş, orta şekerli bir tane daha yaparsanız sevinirim" demiyorsunuz. y u no grow a pair! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahmedinejad said: abi bunları sevgililerinize söyleyin sdgsd kimse zevkle içmez o kahveyi zaten. ben içende error var diyorum zaten. sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 dasaaa said: SeaGle said: Bu arada kahve olayını her fırsatta "yapma bak" şeklinde hafif uyarıyla söylemek lazım sdfg Hani öyle birşey olursa bozmam içerim sanırım ama sonrasında çok fena olur ahahaha niye abi, "ben bu berbat olmuş, orta şekerli bir tane daha yaparsanız sevinirim" demiyorsunuz. y u no grow a pair! mevzu kız değil, anası babası vaay damada bak, kızın en ufak bişeyini bile çekemiyor artisleniyor bundan hayır gelmez bizim kıza diyecek. kız da "adama bak benim hatrımı hiçe saydı" diyecek. içmezsen o iş bozulabilir bile valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 güzel o kahve olayı. ben de yemiş gibi abartı tepkiler veririm. i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 dasaaa said: Floridsdorf said: Başarılar değil mutluluklar denir lol sanki sınava giriyor evlenmiş bi arkadaşın haberini almıştım adam hayırlı olsun demiştim. :facepalm: bizim bi arkadaşın annesi öldü bizim çocukla, taziyeye gittik tabi heyecanlı ilkkez bir arkadaşının yakını ölüyor nese, gittik çocugun evine adam direk man taziye evinde ki çocuğa " geçmiş olsun abi yeni duydum " dedi sdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ahmedinejad said: mevzu kız değil, anası babası vaay damada bak, kızın en ufak bişeyini bile çekemiyor artisleniyor bundan hayır gelmez bizim kıza diyecek. kız da "adama bak benim hatrımı hiçe saydı" diyecek. içmezsen o iş bozulabilir bile valla yemişim öle aileyi zaten. üstüne çöker kalırlar.. allah korusun lan. sündük damat alacağına adam gibi hakkını savunanını bulmuşsun. daha ne istiyorsun? şartlar uygun olmayacaksa iplemem abi töreyi bilmem ne. aşiret miyiz olm biz. keyifleri bilir ama. meta olarak başlarına çalsınlar evlatlarını. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Achivement patladı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 dasaaa said: salakça şeye tepki vermemek diğer salakların yanlışı ama.. her aptalca töreye, geleneğe saygı ile sevgi ile yaklaşalım o halde.. çok sevmiş, başkasına gidince alnının ortasından sevgi kurşunu konduruvermiş. çok ters işler. sevgi dediğin iki taraflı olur. seviyorsa yapmaz zaten böle salaklık.. yok abi yapıyorsa ben salak sevmişim demektir, neresinden dönersen kâr. salakla ömür mü geçer? Topiğin içine etmişsin helal... En büyük dileğim ölümüne sevip evlenceğin kızın sana hertürlü adeti yapması.. Ama o kadar sev ki o kızı seve seve yapmak zorunca kal hepsini.. Sen şimdi cool forum boy olarak ne yapıcam abi filan diyiceksin ben sana şimdiden he yavrum he diyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar