Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati bulusma resimleri

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar fotoğraflara baktım da diceğim tek şey
holy shit..
ne günlere geldik neydik nerelerdeydik[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

deriiin deriin ilginç konular
sürpriz olaylar
hayret verici gelişmeler...[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

*!yavaşça boynu bükük yaklaşır,yerdeki bi çakılı tekmeleyerek yoluna devam eder,uzaklaşır*[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 06 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
Buluştuk tepiştik çok resim çekmedik zira bunlar var

Uber Team :P

soldan sağa estel, erutanus septimus, pilavyer

burdaki erutanus ne? benmiyim yoksa? :)

"subyancı dogmeat" :lol:[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :(
Sosyal ağlarda paylaş

dgomeate sübyancı diyen ağızlara kafam girsin:hrr:[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk başta bi iki kişiye alexi septimusu erutan bu diye yutturduk ta ondan öyle yazdım.. ayrıca dogmeat sübyancıdır :P

90lı kızla çıkıyo.. Korkuyorum seneye benim kardeşime yavşicak diye... (şiddet uygularım) Ayrıca naturel ceday da ibiştir kunildir gudiktir. 5 dakka yanımızda yürüyüp kaçmıştır.. o yüzden ilk buluşmada hacamat edilmesi, itilip kakılması, forumlarda da sünepeleştirilmesi caizdir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 06 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Ayrıca naturel ceday da ibiştir kunildir gudiktir. 5 dakka yanımızda yürüyüp kaçmıştır.. o yüzden ilk buluşmada hacamat edilmesi, itilip kakılması, forumlarda da sünepeleştirilmesi caizdir.

estel sende aşşağılık kompleksi var.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

[Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 06 Eylül 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

naturel sana karşı aşağılık kompleksi mi olacak bende? Neden olabilir acaba? Senin sevgilin var benim yok diye mi? Sevgilin olduktan sonra pek bi değiştin sen dur bakalım hayırlısı naturel efendi... agresiflik yapmiyim şimdi[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 06 Eylül 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

estel alaksı yok,en ufak bi alakası yok,beni tanıyanlar tanır.neolmuş bi tarafım mı kalkmış millete lafmı sokmuşum.yok sakalım yokmuş yok tipe bakiomuşsun orta sonmuşsun.
tadında bırakmayı bil bazı şeylere ses çıkarmioruz abartma bare.
ben senin dış görünüşün ile ilgili her hangi bi yorum yapmadım dimi.
tamam şaka yapiosun ediosun ama harbi abartiosun.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon da naturel az evel ne dedin şimdi ne anlatıyorsun? Ben sana ibiş kunil gudik dediysem herhalde geyiğine dedim. Zira açıkçası sen pati buluşmasına gelmişsin gelmemişsin çok s.kimeydi yani... Ben seni sevdiğimden aramızında iyi olduğundan gittiği için gudiktir falan dedim. Şimdi Naturel_K3nk bu ani çıkışının sebebi nedir bilmiyorum ama aramızdaki herşey bitti. elveda artıjk :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar erkek nereye gittiniz siz yaw? ben oranın işletmecisi olsam şöyle bir düşünürdüm almadan önce. (sorun sizde değil, cinsiyetlerinizde. ops, bu biras garip oldu sanırım ama neyse siz anlarsınız)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...