elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 resmimi koymayın lan utanıyorum[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 [signature][hline]MSN : [email protected]Radio eXiLe WJeXiLe UO Shard Staff MemberKüçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün."Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum."| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 laist nargileyle napıyosun :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu prawda tefeci tipi var[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 arkadaşlar fotoğraflara baktım da diceğim tek şey holy shit.. ne günlere geldik neydik nerelerdeydik[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 niye bea?[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 deriiin deriin ilginç konular sürpriz olaylar hayret verici gelişmeler...[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 daha ne bekliyordun ki :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 eheh estel bikaçına hatırlayamadım yazmış :D[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 *!yavaşça boynu bükük yaklaşır,yerdeki bi çakılı tekmeleyerek yoluna devam eder,uzaklaşır*[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 serdar son resimde kutulu kardesimizi nasil hatirlamazsin o bizim nese kaynagimiz[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 estel gecen kadıköyde patsosta yanyana sosisli yedik :) direk tanıdım samuray saçlardan.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Valla bishopcum dürteydin.. layn estel höeyt diye.. şimdi gitti samurai saçlar nolcak şimdi?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Estel_Anorien, 06 Eylül 2004 19:28 tarihinde demiş ki: Buluştuk tepiştik çok resim çekmedik zira bunlar varUber Team :P soldan sağa estel, erutanus septimus, pilavyer burdaki erutanus ne? benmiyim yoksa? :) "subyancı dogmeat" :lol:[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 dgomeate sübyancı diyen ağızlara kafam girsin:hrr:[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ilk başta bi iki kişiye alexi septimusu erutan bu diye yutturduk ta ondan öyle yazdım.. ayrıca dogmeat sübyancıdır :P 90lı kızla çıkıyo.. Korkuyorum seneye benim kardeşime yavşicak diye... (şiddet uygularım) Ayrıca naturel ceday da ibiştir kunildir gudiktir. 5 dakka yanımızda yürüyüp kaçmıştır.. o yüzden ilk buluşmada hacamat edilmesi, itilip kakılması, forumlarda da sünepeleştirilmesi caizdir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 keşke yapmasaymışsın düşünemiyorum artık o arkadaşı geçmiş olsun arkadaşım kötü bişey geçtiyse başından : kusura bakma[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Estel_Anorien, 06 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Ayrıca naturel ceday da ibiştir kunildir gudiktir. 5 dakka yanımızda yürüyüp kaçmıştır.. o yüzden ilk buluşmada hacamat edilmesi, itilip kakılması, forumlarda da sünepeleştirilmesi caizdir. estel sende aşşağılık kompleksi var.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 06 Eylül 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 naturel sana karşı aşağılık kompleksi mi olacak bende? Neden olabilir acaba? Senin sevgilin var benim yok diye mi? Sevgilin olduktan sonra pek bi değiştin sen dur bakalım hayırlısı naturel efendi... agresiflik yapmiyim şimdi[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 06 Eylül 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 sakin birbirimze ii davranalım,sefelim sefileleim. arkalr yapmayın etmeyin,birbirimize anlayşışla yaklaişım diyorum. yok o ibşi yok o sübyancı,her şeyin bi sınırı var.tadında bırakalım. budur.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 son resim sufer=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 estel alaksı yok,en ufak bi alakası yok,beni tanıyanlar tanır.neolmuş bi tarafım mı kalkmış millete lafmı sokmuşum.yok sakalım yokmuş yok tipe bakiomuşsun orta sonmuşsun. tadında bırakmayı bil bazı şeylere ses çıkarmioruz abartma bare. ben senin dış görünüşün ile ilgili her hangi bi yorum yapmadım dimi. tamam şaka yapiosun ediosun ama harbi abartiosun.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Pardon da naturel az evel ne dedin şimdi ne anlatıyorsun? Ben sana ibiş kunil gudik dediysem herhalde geyiğine dedim. Zira açıkçası sen pati buluşmasına gelmişsin gelmemişsin çok s.kimeydi yani... Ben seni sevdiğimden aramızında iyi olduğundan gittiği için gudiktir falan dedim. Şimdi Naturel_K3nk bu ani çıkışının sebebi nedir bilmiyorum ama aramızdaki herşey bitti. elveda artıjk :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Espiri ve kaldırabilmek...[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 o kadar erkek nereye gittiniz siz yaw? ben oranın işletmecisi olsam şöyle bir düşünürdüm almadan önce. (sorun sizde değil, cinsiyetlerinizde. ops, bu biras garip oldu sanırım ama neyse siz anlarsınız)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar