odchu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 MyDoom virüsü saldırısı altında servis dışı kalan google 3 saatlik bir aradan sonra yayınına devam edebildi. Diğer arama motorları da bu virüsten etkilenmiş ama sanırım "google.com.tr" servis dışı kalmamış. Ayrıntı bilgi için >> internet iyiden iyiye güvenli olmaktan çıktı..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 27 Temmuz 2004 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 vaay google falan demicen oda hackleniyo :D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 ms, yahoo, vs websiteleri de ayni seyi gecirmis.. zaten ciddi hasar yokmus ve 2-3 saatlik bir problem. hicbsey degil. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Reklamları söz konusu olduğundan ciddi zarara uğramışlardır heralde.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 kesinlikle abi.adamalrın ciroları şuan arama motorları arasında en yüksekleriydi.reklam gelirleri çok büyük yer tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Google da reklamlar tıklanma başına oluyor genellikle. 3 saat reklamlarına tıklanmaması kardan bir miktar zarar ettirmiştir tabikide. Google a koymaz.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 aha bunun screenshotunu koyacaktım dün. evet böyle oldu bi süre. ama google'a koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 yahoo da hacklenmmişti..ama google a koymaz[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Google'a koymaz (ehauhauah)[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 google halka acilacak ya yakinda abd borsasi bu sirket normalde kac para eder diye uzmanlara basvuruyorlar . uzmanlar bir karar veriyor ::: 36(otuzalti) milyar dolar . arada bir bilgi vereyim dedim konusu acilmisken .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 buyrun bu sitedende bakabilirsiniz... snrm diğer arama motorlarının rüyası gerçek oldu ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 püskürtme fiili kopardı beni artık nerden 1e1 çeviri yaptılarsa .. çıkartma sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bi nevi sanal savaş hemen google efendiler sermişlerdir planları masaya sen şurdan sendebenimle geliosun elektrikleri keslim filan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Kevin Mitnick in dediği gibi Dünya da hacklenemiyecek hiç bir ip ve web sitesi yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Kamonjuk web siteside zaten IP'lerden host ediliyor.. :)[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: odchu, 27 Temmuz 2004 12:54 tarihinde demiş ki: internet iyiden iyiye güvenli olmaktan çıktı.. zaten değildiki...[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yalniz anladigim kadariyla bu sadece bi DoS saldirisi. yani ele gecirilme falan gibi bi olay yok worm muhtemelen tonlarca bilgisayardan zilyon tane paket yollayarak bazi stackleri sisirdi[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: KaMoNJuK, 07 Eylül 2004 12:48 tarihinde demiş ki: Kevin Mitnick in dediği gibi Dünya da hacklenemiyecek hiç bir ip ve web sitesi yoktur :D her domain in bir ip adresi vardır fakat her ip adresinin bir domaini yoktur. o açıdan bakarsanız söylediği şey yanlış değil. hatta siz doğru açıdan baktığınızda yine doğru :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hehe ayrıca tüm gelen paketleri ignore edersen ve hiçbir daemon çalıştırmıyorsan, nereye hackleniyorsun ? :) Bir hizmet vermelisin böyle bir olay için.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: wanderer1985, 07 Eylül 2004 15:54 tarihinde demiş ki: yalniz anladigim kadariyla bu sadece bi DoS saldirisi. yani ele gecirilme falan gibi bi olay yok worm muhtemelen tonlarca bilgisayardan zilyon tane paket yollayarak bazi stackleri sisirdi O kadar basit olduğunu hiç sanmıyorum. Sonuçta tcp_syn_cookies diye bi olay var. DoS tur ama stack şişirilip de patlatılacak türden değildir :) Google abi bu. Adamlarda paralel olarak çalışan yüzlerce bilgisayar var. Hangi stack 'i nerde dolduruyorsun :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sharky hatun olsam bu lafından sonra hayatta işim olmazdı senle .. ehehe[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 lol. hatun olmadığını belli ettin zaten :P[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Güzel dialog... :P[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 wanderer ile sharky'i karşı karşıya otturtçan, saatlerce dialog ederler böyle sen de hiç bişi anlamassın o dialoglardan ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ben benle sharky den bahsediyo sanmistim ama :) eheh[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar