Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Çok yüksek olmalı sanırım[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ölçtürmek lazım :-P :-) (göz tembelliği denen bişey var, nesneleri tam seçememe oluyor galiba, görüş alanı var, görüş mesafesi var, daha? çözünürlük var mı? :) ) [Bu mesaj ReaperXS tarafından 12 May 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 1152*864 piksel benimki ah pardon bu bilgisayar ekranınki :p konuya dönersek ise, bir forumda yazılmıştı bu[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Biraz araştırdım da 2 feetden insan saçının ayrımlarını ayırt edebiliyormuşuz muazzam birşey.[hline]Nefret etme! Özgürlüklerini kısıtmaktan başka bir şeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ben diyim 10.000 sen de 1.000.000[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 2 feet mi? = :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 hmm bi de kartal gözü ameliyatı varmış görüş yeteneğini 2 katına mı ne çıkarıyormuş.. 1500$ falan fiyatı[hline]"Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Millet aşmış.[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Analog olaylara digital olarak ancak yaklaşım yapabilirsin. Göz analogdur çözünürlük kavramı digital.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 o ameliyat gözü bozuk olanları 0 numara yapmaya yarıyor.yani normal insan gözü degerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yok yaw 24 den fazladır... 100 ün birazüstü[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: fizban, 12 May 2003 22:24 tarihinde demiş ki: 24 fps[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! Yenileme oranını değil çözünürlüğü sormuş arkadaş. :)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ozmn 100 fps alıcaz die boşuna yeni bilgisayar almaya gerek yoktu :p ehhe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: BabacumMostors, 12 May 2003 22:25 tarihinde demiş ki: yok yaw 24 den fazladır... 100 ün birazüstü[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 100'ün biraz üzeri olsa önündeki bilgisayarı kullanamazdın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Fizban doğru söylemiş insan gözü 24-30 yenilemeden sonraki yenilemeleri ayırt edemiyor, ki iyi de ediyor yoksa ne tv,sinema izlenir olurdu ne bilgisayar kullanmak zevkli nede geceleri lamba ışığında oturmak.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ewet pır pır ederdi boyle :) 24 die biliorum ben de. çözünürlük die bişi yokki nereye bakarsan orayı görüosun 180 dereceyle tarıosunuz işte yanlar silik hafiften :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Fps nizi nasıl ölçersiniz? Bu şey teori olarak bulduğum bi sürü şeyin arasından bişi:) Bir zincir alın. Elinizde tutarken biraz sıkın ve tuttuğunuz elin parmağına bakın başka yere bakmayın Sağ elinize zinciri alın(nasıl tuttuğunuz önemli değil sadece tutan parmağı zincirin deliklerinden görmeniz lazim) ve sağ elinizinden zincirin geri kalanı sarksın Sonra sol elinize zincirin ucunu alin yavaşca çekmeye başlayın ve parmağınıza bakarken farkedeceksinizki zincir halkalarının parmağınızın üzerinden geçdikce bir ara hızlanıyorum sonra yavaşlıyor! Zincir halkalarını çekdiğiniz halde olduğu yerde duruomuş gibi gösterecek şekilde çekdiğinizde (ne çok hızlı ne çok yavaş) Parmağınızın üstünden geçen saniyede zincir halkası sayısı gözünüzün fps sine eşit oluyor sonra zincir halka boyutlarını ve hızını hesaplayarak fps yi bulabilirsiniz ama zincirler duruomuş gibi görünürken parmağınızdan geçen zincir sayısı sizin göz fps nizdir:) çünkü öle bir hale geliyorki 2 yenileme hızının arasında parmağınızın üzerinde yeni zincir halkası geliyor ve yenileme arasındaki zincirin kayış görüntüsünü göremiyorsunuz ve bunun olması için halka sayısı göz fpsnize esit olması lazım:) Bu olayı kendim buldum şahsen ama başkası buldu ise bilmiom bakmadım ona ama:) Çok ilginç biriyim dimi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 radeon 9200pro ydu galiba onların görevini görüyor biri bende artık anlamam ya :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Tm out Fm out Lise hazırlık in:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ben monitore bakarken gayette 90 derece sağımda ne war ne yok görüorum. silik olsa da warlıkların ne olduu belli sayılır..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: GE-TA, 12 May 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Analog olaylara digital olarak ancak yaklaşım yapabilirsin. Göz analogdur çözünürlük kavramı digital.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test doğru yanıt burada. analog/dijital farkını kavradığınızda bu sorunun anlamsız olduğunu görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ben arkamdaki şeylerin hareketlerini hissedebiliyorum ama bazen:) bazende ne diolardi bi an için aklımda şimşek çakıomuş gibi bi görüntü oluo ve bir iki sn sonra o oluşuo:) ama topun geldiğini görsem "O top buraya geliyor" desem olmuo:) kullanamıyorum sadece düşüncede kalırsa oluo da tepki verince bozuluo böle bişi varmı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 abi goruorum ama şekilleri seçemiorum tamam bilmediim bi yere bakınca :p yakın tahminde bulunuosun anca :) ewet ewet. neyse.. :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Valla ne olacak bu işlerden? Bırakın arkadaşlar. Sizin ekran kartınız bile yok. :P[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 anneme sordum aynen su cevabi verdi, goz doktoru fizyoloji kitabindan bakti goz insandan insana 40-120 fps arasinda degisiyomus, ve tamamen o anki enerjinle, yedigin yemekle, yada ictigin icki tarafindan etkileniyomus goz kac cozunurluk diyincede bi kure kac kenarli dedi :) oyle cozunurlugu yok smooth dedi,[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar