Overlord Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bir ara klasik gitar almıstım kurcalıyordum kendi kendime.bugun arkadasla bir amfi denerken benide heveslendirdi.cok bir tecrubem yok bu elektro konusunda ne almalıyım etmeliyim.ordaki elemana sordum işte diyorum almısken orta seviye bişi alıp gotureyim diye dusundum.Jackson dk2 mi oyle bişi onerdi varmı tavsiyeleriniz.Amfi olarakda roland markasını onerdi.yaklasık 1.500ytl dedi gitara taksit peşinde 1350 felandı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ne almaman gerekenleri yaziyim ben cort x serisi (x custom haric) fender squire serisi washburn x serisi roland cube'ler de anfi olarak gayet guzel bi x15/x30 dan gayet memnun kalirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ilk defa gitar alıyorsan 500 den fazla verme. sapına ellersin klavyesini düzelteyim dümdüz olsun dersin elinde kalır. hemen hemen herkesin elinde olan bir ibanez grg 170dx al tonu falan da güzel. fiyat da 400dü herhalde. hem iyi amfi almak için paran olur. amfi tercihi sana kalmış. ama ben 30 watt alayım iyi olsun diye yaklaşmıştım. şimdiki aklım olsa daha küçük watt daha böyle el yapımı gibi olan amfilerden alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bence de ilk gitarın 500ü geçmesin. Hatta 2. el temiz kullanılmış alırsan daha ucuza gelir. Ama gitarı kontrol ettirecek arkadaşın yoksa uğraşma elinde patlayabilir, sıfır al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 şu garip adı sanı duyulmamış markalardan al acemiysen, bi ton eskiyicek çünkü 150-200 civarı falan en fazla verirdim ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 onu yapmasin haci iste, gitar oyle bisiki dandigi asla cekilmez, sogutur seni. cort x11 fln alirsin, zirt pirt sapi atar, akordu kacar, tremolosu bi salak zaten. ton baslarda yeni adam icin onemli olmayabilir ama onemli aslinda, kotu gitar sesi yine sogutur adami olaydan. eskirse eskisin, zaten eskiyecek diye dandik bisi alma. Bide bakimini yaptigin surece bozulcak bisi degil bu, yillarca gayet guzel durur bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 aslında doğru, tercih meselesi tabi ama soğutadabilir berbat bişi olursa. bilmiyorum ilk gitar çok felaket hasar görüyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 2. el fender mim aldır bir bilene (deneterek yani) uygun fiyata bulabilirsin, biraz dikkatli kullanırsan da ömür boyu götürebilir. zamanla modifiyelere de çok açık gitardır. uyduruk gitarla başlarsan da ilk 5-6 ay arasındaki farkı çok anlamazsın ama en azından floyd sistemi olmadığından gitarın sapına zarar vermen düşük ihtimal. ellerini çok yormamak için de 9 dan kalın tel kullanmazsan aslanlar gibi ömürlük gitardır(biraz ilerleyince teli 10 luk yapman gerekecek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 bende heveslendiğimde japon ibanez almıştım 97 model (bilen bilir japon ibanezleri), ama sonra hevesim kaçtı bıraktım kenarda duruyo. İstersen onu vereyim sana 500e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Kesinlikle gibsonla başla eh işte 5k dolar falan lazım ama olsun değer yani. Çünkü sen gitarı değil gitar seni çalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 valla arkadaşlada konustum oda aslında sizin mantıkla konustu hani parmakların otursun klavyeye felanda anlmazsan yazık olur felan filan dedi acıkcası kararsız kaldım bende olmadı bir 300-400e ibanez alayım zuhalden olmadı.Birde bakım icin nelere dikkat etmek lazım.mesela işte anfiyi takarken powerı kapa oyle tak nemli yerde tutma felan gibisinden varmı boyle onemli olayları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 spider birde link atarmısın sendeki nedir nerdesin felan bir bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 400 450 civarında cort g250 almanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 0 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Cort X6 var 250 veririm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 SpiderS_DangeR said: bende heveslendiğimde japon ibanez almıştım 97 model (bilen bilir japon ibanezleri), ama sonra hevesim kaçtı bıraktım kenarda duruyo. İstersen onu vereyim sana 500e hangi seri, durumu nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 reddiye said: 0 alma valla 2.el diyorsan cok anlamadıgımdan onu hic beceremem herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Satılık Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ne tarz bişeyler istiyosun onu da yazsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ucuz yollu bir gitar al diyenlerdenim. Orasını burasını çarpıcaksın çünkü başlarda. İbanez yada epiphone alabilirsin. Birde param var, zenginim dersen, git direk strat yada telecaster al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 ibanez rg370dx, yeni başlayan için orta seviye gayet güzel alet. 700 civarı sanırım, bundan 7 sene önce 500 gibi bişeye almıştım çok arttı fiyatı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 squier al, sx falan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 zeawee said: ibanez rg370dx, yeni başlayan için orta seviye gayet güzel alet. 700 civarı sanırım, bundan 7 sene önce 500 gibi bişeye almıştım çok arttı fiyatı.. baktım bu ibanezin rg170dxini alcam herhalde ne abi bu dolar gibi habire artıyor fiyatlar degişmiyorda.rg370dx 778 felan mytukanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 rg470 benimki resim seri no: F9727280 Kadıköy civarında oturuyorum (selamiçeşme) isteyen gelip bakabilir ama evde amfi yok maalesef o yüzden denemek biraz zor fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 güzel gitarmış ibanez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar