Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gitar öneri tavsiye

Overlord

Öne çıkan mesajlar

bir ara klasik gitar almıstım kurcalıyordum kendi kendime.bugun arkadasla bir amfi denerken benide heveslendirdi.cok bir tecrubem yok bu elektro konusunda ne almalıyım etmeliyim.ordaki elemana sordum işte diyorum almısken orta seviye bişi alıp gotureyim diye dusundum.Jackson dk2 mi oyle bişi onerdi varmı tavsiyeleriniz.Amfi olarakda roland markasını onerdi.yaklasık 1.500ytl dedi gitara taksit peşinde 1350 felandı sanırsam.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk defa gitar alıyorsan 500 den fazla verme. sapına ellersin klavyesini düzelteyim dümdüz olsun dersin elinde kalır.

hemen hemen herkesin elinde olan bir ibanez grg 170dx al tonu falan da güzel. fiyat da 400dü herhalde. hem iyi amfi almak için paran olur.

amfi tercihi sana kalmış. ama ben 30 watt alayım iyi olsun diye yaklaşmıştım. şimdiki aklım olsa daha küçük watt daha böyle el yapımı gibi olan amfilerden alırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

onu yapmasin haci iste, gitar oyle bisiki dandigi asla cekilmez, sogutur seni. cort x11 fln alirsin, zirt pirt sapi atar, akordu kacar, tremolosu bi salak zaten.

ton baslarda yeni adam icin onemli olmayabilir ama onemli aslinda, kotu gitar sesi yine sogutur adami olaydan.

eskirse eskisin, zaten eskiyecek diye dandik bisi alma. Bide bakimini yaptigin surece bozulcak bisi degil bu, yillarca gayet guzel durur bakarsan.
Sosyal ağlarda paylaş

2. el fender mim aldır bir bilene (deneterek yani)
uygun fiyata bulabilirsin, biraz dikkatli kullanırsan da ömür boyu götürebilir. zamanla modifiyelere de çok açık gitardır. uyduruk gitarla başlarsan da ilk 5-6 ay arasındaki farkı çok anlamazsın ama en azından floyd sistemi olmadığından gitarın sapına zarar vermen düşük ihtimal. ellerini çok yormamak için de 9 dan kalın tel kullanmazsan aslanlar gibi ömürlük gitardır(biraz ilerleyince teli 10 luk yapman gerekecek).
Sosyal ağlarda paylaş

valla arkadaşlada konustum oda aslında sizin mantıkla konustu hani parmakların otursun klavyeye felanda anlmazsan yazık olur felan filan dedi acıkcası kararsız kaldım bende olmadı bir 300-400e ibanez alayım zuhalden olmadı.Birde bakım icin nelere dikkat etmek lazım.mesela işte anfiyi takarken powerı kapa oyle tak nemli yerde tutma felan gibisinden varmı boyle onemli olayları.
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

ibanez rg370dx, yeni başlayan için orta seviye gayet güzel alet. 700 civarı sanırım, bundan 7 sene önce 500 gibi bişeye almıştım çok arttı fiyatı..

baktım bu ibanezin rg170dxini alcam herhalde ne abi bu dolar gibi habire artıyor fiyatlar degişmiyorda.rg370dx 778 felan mytukanda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...