Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarı bozmam gerekiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tazer alıp, pinlerine uzatma kablosu takıp bilgisayarın içini bile açmadan bi delikten içeri uzatıp anakartını random yerlerden şoklayarak çok hızlıca yapılabilir gibi geliyo böle bi işlem
Mesaj tarihi:
En iyi fikir mr hand den geldi psu da acik sigorta varsa 110v a almak kizartir makineyi, ama adam gibi incelendiginde sabote edildigini belli eder.

Ethernet den yesil mavi ve kahverengiden de board kizartilir aslinda da, sigorta attirir bide cok riskli. Diger tum problemlerin anlasilmasi mumkun. ESD yi zarar verecek kadar uretmek de sikinti mesela.

Zararli bi konu lan bu
Mesaj tarihi:
cpu fan fail verdiginde restart atmasini biostan kapatip, cpu fanini kablo falan kesmeden, sökup sabote ederek islemciyi yakabilirsin. ram slotlarina bol tuzlu su damlatabilirsin, belki ise yarar. En saglami 110v olayi, denemisligim var, patladi psu ve anakart.
Mesaj tarihi:
Voltaj ayarı en garantisi. "Aga ceyran çok dalgalaneyyo" diye çekilirsin kenara. Ama her kasada yok.

Ben ufakken gerizekalı olduğum için yeni bi bilgisayarımın 3. gününde o şalteri değiştirip başlatmıştım sistemi. Sonra da elantirikler bozuldu arızalı gelmiş zaten belli diye boku bilgisayarcıya atmıştım, onlar da yemişti sdfkjsd
Mesaj tarihi:
Abi şu tozları silme amaçlı kullanılan rengarenk meretten alıp yünlü bi zemine sürt bi süre, sonra anakartın üzerinde bi gezdir. Bozcak kadar statik üretir mi bilmiyorum gerçi.

http://www.bizde.com/r/sihirli-elyaf-lifleriyle-renkli-toz-fircasi-65cm-mb42274_565539_r1.jpg
  • Yeni Oluştur...