Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şafak sezer..

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

http://kolpacinoyagitme.tumblr.com/

iddialar çok fena da ben inanırım şahsen bu herifin böyle şeyler yaptığına. 4-5 sene önce bizim okulda kendinden imza isteyen öğrenciye sin kaf çekmişti bariz. korumalarla falan geziyordu.

inşallah iflas miflas eder de geberir gider.
said:
İşte insanın kanını donduracak dehşet burada başlar. Sezer yanında her daim gezen korumalarına ve yancılarına arabalardan “emanet”lerini almalarını emreder. Arabalardan getirilen silahlar ve çivili sopalar eşliğinde kemikleri kırılıp yüzü darmadağın edilene kadar dayak yiyen oyuncu, Sezer’in ve korumalarının dayak atmaya devam edebilmek için soluklandığı arada kaçmayı başarır. Bu sırada ekibin çoğunluğunun olaya müdahil olmamak için set dışına çıkarak Sezer’in oyuncuyu dövmesine engel olmaması, günde 10 - 20 TL’ye, sigortasız ve insanlık dışı süreler boyu çalışan figüran işçilerin içler acısı halini de ortaya koymaktadır.
Yaklaşık yarım saat sonra sete birkaç polis gelir. Polis Sezer’e neredeyse özür diler şekilde “kusura bakmayın, buraya bu şekilde gelmek istemezdik ama hakkınızda şikâyet var,” der. Sezer ve polis arasındaki yaklaşık 15 dakikalık görüşmenin ardından polisler setten ayrılır. Bunun üzerine Şafak Sezer, gözlerinden ateşler saçarak çok meşhur olduğunu söylediği öfkesiyle ekibe dönüp “Yarın çekim yok, ben bu orospu çocuğunun işini bitireceğim,” der ve Mayadroom’u arayarak dayak yiyen oyuncunun adres ve telefon bilgilerini alır. Olayların basına Şafak Sezer küfreden oyuncuya tokat attı ya da Sezer figüranlardan dayak yedi şeklinde yansır. Ajansın, Sezer’in söyledikleri üzerine figüranın telefonunu vermesiyse hayli ilginç!

said:
Bir sonraki hafta, sette elinde çivili sopayla gezmeye başlayan Sezer bu kez bir kadın figüranı hedef alır. Oyun gereği çığlık atarak yere düşmesi gereken kadın, çığlık atmayı beceremez. Buna da çok sinirlenen Sezer elindeki çivili sopayla hiç beklemediği bir anda kadının sırtına vurur. Figüran can havliyle çığlık çığlığa kendini yere atınca Sezer ekibe dönerek “tamam arkadaşlar çekim bitmiştir,” der.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arabalardan getirilen silahlar ve çivili sopalar eşliğinde kemikleri kırılıp yüzü darmadağın edilene kadar dayak yiyen oyuncu, Sezer’in ve korumalarının dayak atmaya devam edebilmek için soluklandığı arada kaçmayı başarır.

Böyle birşey varsa nasıl kaçacak o adam o anda?

Kaldı ki ben ihtimal vermiyorum. Yani bilmiyorum belki mantığım almadığı için içimden inanmak gelmiyor. Umarım yoktur.
Sosyal ağlarda paylaş

niye gidiosunuz abi bu filmlere.sizin yüzünüzden devamını çekiyorlar :)

şafak sezer gibi adamlar para kazanması çok entersan ya.gerçekten üzülüyorum

adam o kadar yetersizki anlatamam

her filminde ortalama 1 tane komik sahne oluyor.o da 30 saniye falan işte.geriye kalan çöp

ilk kolpacino filminde kimsiniz ulan siz sahnesi güzel mesela.yutupta izleyin tüm filmi izlemeye gerek bile yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

filmleri kotu degil abi, gulduruyor iste
gulmek icin gidiyorum zaten, sinema sanati fln aramioyrum filmde, arasamda bulamam zaten

ha bende isterim adamin kutsal damaca'na gibi kult bir film daha cikarmasini, kutsal damaca'na efsaneydi hakketen, cok underrated kaldi ama
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Red said:

Klapaucius said:

şahana para kazandıracağıma şafağa kazandırırım daha iyi

tüm Türkiye adamların komik olduğunu kabul etti, bi paticik bi 3-5 elitist ünlü sanatçı(!) kabul edemedi

demek ki türkiye dediğin adamda bi sorun var abi...

"çoğunluğun dediği doğrudur" geyiği kadar aptalca bir şey yok yahu. sığınmak için çok lame bi liman..

bunun standard ilacı da "tüm dünya zamanında dünyanın düz olduğunu düşünüyordu" ile "evrenin merkezi dünyaymış olm!!" geyiğidir.

her neyse, öle işte.
ha bi de (!) düzgün kullanılmadığında etkileyiciliğini yitiriyor. cidden..
Sosyal ağlarda paylaş

safak sezeri yakindan taniyan herkes bilir ya bu adamin bole manyak oldugunu, kutsal damacanadada ekibin agzina micmis direk, paralarini odememis kandirmis vs

ama bi kiristiyan bale diil

http://www.youtube.com/watch?v=qrvMTv_r8sA

charlie sheen hic degil

http://www.youtube.com/watch?v=o0S2SzV6Nw4&feature=more_related
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar gayet güzel sağımızda, solumuzda yaşayan insanları komik bir şekilde ekrana yansıtıyor. Recep ivedik tam bir hayvanı oynuyor ama ben sokağa çıkıp yürüdüğümde bu hayvandan onlarca görüyorum.

insanlar sağında, solunda yaşayanı ekranda gördüğünde sever onu asda
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Adamlar gayet güzel sağımızda, solumuzda yaşayan insanları komik bir şekilde ekrana yansıtıyor. Recep ivedik tam bir hayvanı oynuyor ama ben sokağa çıkıp yürüdüğümde bu hayvandan onlarca görüyorum.

insanlar sağında, solunda yaşayanı ekranda gördüğünde sever onu asda

ben onlardan da onların ekrandaki imitasyonlarından da tiksiniyorum..

keşke bir cehennem çukuruna düşüp ölseler. =)
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

Red said:

Klapaucius said:

şahana para kazandıracağıma şafağa kazandırırım daha iyi

tüm Türkiye adamların komik olduğunu kabul etti, bi paticik bi 3-5 elitist ünlü sanatçı(!) kabul edemedi

haha ciddi bi mesaj mıydı ona göre cevap vercem.ciddiymiş

abi ister elitlik olsun ister tam tersi köylülük olsun umrumda değil

şafak sezere gülmem.şahan bu adamdan çok daha iyi ayrıca.çevremizde sokakta bir sürü recep ivedik var diye recep ivedik filmi güzel olmuyor yani.ama genel olarak şahanın yine bişileri var

şafak sezer hakkaten baya kötü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...