ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://kolpacinoyagitme.tumblr.com/ iddialar çok fena da ben inanırım şahsen bu herifin böyle şeyler yaptığına. 4-5 sene önce bizim okulda kendinden imza isteyen öğrenciye sin kaf çekmişti bariz. korumalarla falan geziyordu. inşallah iflas miflas eder de geberir gider. said: İşte insanın kanını donduracak dehşet burada başlar. Sezer yanında her daim gezen korumalarına ve yancılarına arabalardan “emanet”lerini almalarını emreder. Arabalardan getirilen silahlar ve çivili sopalar eşliğinde kemikleri kırılıp yüzü darmadağın edilene kadar dayak yiyen oyuncu, Sezer’in ve korumalarının dayak atmaya devam edebilmek için soluklandığı arada kaçmayı başarır. Bu sırada ekibin çoğunluğunun olaya müdahil olmamak için set dışına çıkarak Sezer’in oyuncuyu dövmesine engel olmaması, günde 10 - 20 TL’ye, sigortasız ve insanlık dışı süreler boyu çalışan figüran işçilerin içler acısı halini de ortaya koymaktadır. Yaklaşık yarım saat sonra sete birkaç polis gelir. Polis Sezer’e neredeyse özür diler şekilde “kusura bakmayın, buraya bu şekilde gelmek istemezdik ama hakkınızda şikâyet var,” der. Sezer ve polis arasındaki yaklaşık 15 dakikalık görüşmenin ardından polisler setten ayrılır. Bunun üzerine Şafak Sezer, gözlerinden ateşler saçarak çok meşhur olduğunu söylediği öfkesiyle ekibe dönüp “Yarın çekim yok, ben bu orospu çocuğunun işini bitireceğim,” der ve Mayadroom’u arayarak dayak yiyen oyuncunun adres ve telefon bilgilerini alır. Olayların basına Şafak Sezer küfreden oyuncuya tokat attı ya da Sezer figüranlardan dayak yedi şeklinde yansır. Ajansın, Sezer’in söyledikleri üzerine figüranın telefonunu vermesiyse hayli ilginç! said: Bir sonraki hafta, sette elinde çivili sopayla gezmeye başlayan Sezer bu kez bir kadın figüranı hedef alır. Oyun gereği çığlık atarak yere düşmesi gereken kadın, çığlık atmayı beceremez. Buna da çok sinirlenen Sezer elindeki çivili sopayla hiç beklemediği bir anda kadının sırtına vurur. Figüran can havliyle çığlık çığlığa kendini yere atınca Sezer ekibe dönerek “tamam arkadaşlar çekim bitmiştir,” der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 said: Arabalardan getirilen silahlar ve çivili sopalar eşliğinde kemikleri kırılıp yüzü darmadağın edilene kadar dayak yiyen oyuncu, Sezer’in ve korumalarının dayak atmaya devam edebilmek için soluklandığı arada kaçmayı başarır. Böyle birşey varsa nasıl kaçacak o adam o anda? Kaldı ki ben ihtimal vermiyorum. Yani bilmiyorum belki mantığım almadığı için içimden inanmak gelmiyor. Umarım yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 civili sopayla sette gezme ne ya ahaha cok fazla dead rising oynamis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bu adamı yakından tanıyan herkes psikopat olduğunda hemfikir ya. hele ki bazı tipler yetki kendilerinde olduğunda kendilerini allah falan sanıyor. ben inanırım valla yaptığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bide hikaye serin bence. Üstüne kolpaçinoya gitme falan diye adres açılmış. Karalama geyiği de olabilir ki bu? Gerçi hani ahım şahım filmler yapmıyor karalamaya gerek yok da, ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Kolpaçino'ya giden var mıydı ki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ben gttim fena degildi film, gulduyor iste yer yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 filmlerini berbat buluyorum yalnız iddiaların gerçekliğinin araştırılması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 niye gidiosunuz abi bu filmlere.sizin yüzünüzden devamını çekiyorlar :) şafak sezer gibi adamlar para kazanması çok entersan ya.gerçekten üzülüyorum adam o kadar yetersizki anlatamam her filminde ortalama 1 tane komik sahne oluyor.o da 30 saniye falan işte.geriye kalan çöp ilk kolpacino filminde kimsiniz ulan siz sahnesi güzel mesela.yutupta izleyin tüm filmi izlemeye gerek bile yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 mustahak olmus oyle les otesi filmlere gitmesinler figuran diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 filmleri kotu degil abi, gulduruyor iste gulmek icin gidiyorum zaten, sinema sanati fln aramioyrum filmde, arasamda bulamam zaten ha bende isterim adamin kutsal damaca'na gibi kult bir film daha cikarmasini, kutsal damaca'na efsaneydi hakketen, cok underrated kaldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://4.bp.blogspot.com/_oz-quqRgtfc/STXCTzotgFI/AAAAAAAAAcA/FGQAEOloTTU/s400/Ettin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 şahana para kazandıracağıma şafağa kazandırırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Klapaucius said: şahana para kazandıracağıma şafağa kazandırırım daha iyi ikisi de birbirinden beter abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Red said: şafak sezer gibi adamlar para kazanması çok entersan ya.gerçekten üzülüyorum Klapaucius said: şahana para kazandıracağıma şafağa kazandırırım daha iyi tüm Türkiye adamların komik olduğunu kabul etti, bi paticik bi 3-5 elitist ünlü sanatçı(!) kabul edemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Şafak sezerden hayatım boyunca nefret ettim bunu her yerde dile getirdim. Filmleri de esprileri de bok gibi. ha bu olaya gelince ortada belki dayak vardır da abartılmış bayaa bi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 seven seyretsin, sevmeyen seyretmesin iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Klapaucius said: şahana para kazandıracağıma şafağa kazandırırım daha iyi "para bende kalmasın da saçıyım etrafa" diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yunusemre said: Red said: şafak sezer gibi adamlar para kazanması çok entersan ya.gerçekten üzülüyorum Klapaucius said: şahana para kazandıracağıma şafağa kazandırırım daha iyi tüm Türkiye adamların komik olduğunu kabul etti, bi paticik bi 3-5 elitist ünlü sanatçı(!) kabul edemedi demek ki türkiye dediğin adamda bi sorun var abi... "çoğunluğun dediği doğrudur" geyiği kadar aptalca bir şey yok yahu. sığınmak için çok lame bi liman.. bunun standard ilacı da "tüm dünya zamanında dünyanın düz olduğunu düşünüyordu" ile "evrenin merkezi dünyaymış olm!!" geyiğidir. her neyse, öle işte. ha bi de (!) düzgün kullanılmadığında etkileyiciliğini yitiriyor. cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 safak sezeri yakindan taniyan herkes bilir ya bu adamin bole manyak oldugunu, kutsal damacanadada ekibin agzina micmis direk, paralarini odememis kandirmis vs ama bi kiristiyan bale diil http://www.youtube.com/watch?v=qrvMTv_r8sA charlie sheen hic degil http://www.youtube.com/watch?v=o0S2SzV6Nw4&feature=more_related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Adamlar gayet güzel sağımızda, solumuzda yaşayan insanları komik bir şekilde ekrana yansıtıyor. Recep ivedik tam bir hayvanı oynuyor ama ben sokağa çıkıp yürüdüğümde bu hayvandan onlarca görüyorum. insanlar sağında, solunda yaşayanı ekranda gördüğünde sever onu asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 chuck lorre bana bi sezon fırsat versin abi.. fair-weather friend de değilim baba. öle arkadan da bıçaklamam. herif chuck lorre sayesinde paranın dibine dibine vurdu hâlâ tantana yapıyor.. taygırblad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yunusemre said: Adamlar gayet güzel sağımızda, solumuzda yaşayan insanları komik bir şekilde ekrana yansıtıyor. Recep ivedik tam bir hayvanı oynuyor ama ben sokağa çıkıp yürüdüğümde bu hayvandan onlarca görüyorum. insanlar sağında, solunda yaşayanı ekranda gördüğünde sever onu asda ben onlardan da onların ekrandaki imitasyonlarından da tiksiniyorum.. keşke bir cehennem çukuruna düşüp ölseler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yunusemre said: Red said: şafak sezer gibi adamlar para kazanması çok entersan ya.gerçekten üzülüyorum Klapaucius said: şahana para kazandıracağıma şafağa kazandırırım daha iyi tüm Türkiye adamların komik olduğunu kabul etti, bi paticik bi 3-5 elitist ünlü sanatçı(!) kabul edemedi haha ciddi bi mesaj mıydı ona göre cevap vercem.ciddiymiş abi ister elitlik olsun ister tam tersi köylülük olsun umrumda değil şafak sezere gülmem.şahan bu adamdan çok daha iyi ayrıca.çevremizde sokakta bir sürü recep ivedik var diye recep ivedik filmi güzel olmuyor yani.ama genel olarak şahanın yine bişileri var şafak sezer hakkaten baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar