Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Solfej Kitabı

Ractamainus

Öne çıkan mesajlar

Solfej dersi alacağım ama daha önceden okuyarak, derste öğrendiklerimle pekiştirerek, eğitim sürecini hızlandırmak için bir solfej kitabı arıyorum.

Biraz araştırdım da, Lavignac'ın bahsi geçiyor ama "hardcore" gördüm biraz kendisini. Muammer Sun'un solfej kitabı var sonra, bana ideal göründü(?)

Solfej için başlangıç seviyesinde (basit) hangi kitabı tavsiye edersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Lavignac extreme degil aslinda. Lavignac'in birsuru kitabi var. 1a baslangic kitabidir. Cakmasi var bide, desolfeges olmasi lazim ismi yanlis hatirlamiyosam, oda 1a olcak. Muammer sun'un kitabi az biraz daha beginner, hem onu hemde lavignac 1a'yi alabilirsin, muammer sun'la baslayip 1a ile devam edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

desolfeges onun çakması değil, aynısı diye biliyorum ben, kitabın adi des solfeges. gerçi asır oldu, belki de senin dediğin gibidir. evde bir yerlerde duruyor, bulursam bakarım.

al ama lavignac. iyidir.

Abi cakmasi derken zaten farkli demiyorum, cakmasi yani yansanayisi :) Icindeki hersey ayni fakat kagit kalitesi falan filan dusuk. Lavignac orjinali. Lavignac pahali, gerek yok bide desolfeges is görur.

Lavignac'ta turk muzigi yok evet. Muammer sun'un kitabinda varmi emin degilim, hatirlamiyorum tam olarak. Yalniz töresel diye bi kitap daha var, oda turk muzigi ile ilgili solfejler falan filan var. Yalniz baya agir gelebilir solfej hic bilmiyosan. Yuksek level istiyo onun icin ehuh. Istanbulda nerde bulursun bilemiyorum ama buyuk ihtimalle tunelde vardir. Desolfeges daha ucuzsa onu tercih edebilirsin, gergenin dedigi gibi ayni zaten ici.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...