Deacon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Tyrannus said: Lyvanna_Dolores said: ABİ BU NE HAHAHAHAHAHAH senin cocugun olsa gulcek miyidn boyle? insanlar ne kotu ya inanamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 psikoloğa vericeğin parayla git adam gibi biyerde yemek ye, 1-2 bardak birşey iç. kendine gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 usttekine katildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Deacon said: Tyrannus said: Lyvanna_Dolores said: ABİ BU NE HAHAHAHAHAHAH senin cocugun olsa gulcek miyidn boyle? insanlar ne kotu ya inanamiyorum. ASFUASFUASFUASUFASFA suna ayri guldum cocugumu goturseler boyle gulmekten altima yaparim eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 soruyosan git konuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Deacon said: Tyrannus said: Lyvanna_Dolores said: ABİ BU NE HAHAHAHAHAHAH senin cocugun olsa gulcek miyidn boyle? insanlar ne kotu ya inanamiyorum. Herkes bilir ki böyle şeyler sadece bana olana kadar komik. Pipom agzımda sırıtırdım benim ufaklıga olsa. Sana olsa poster yapardımç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 huh http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-ash1/v309/135/41/22955959218/n22955959218_720626_3001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 aha kavga var topluca bi psikologa gidelim cikista, grup terapisi yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Aras yuzunden ben yarin sabah ilk is gidicem galiba, bi de otizm testi yaptirmam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ise gidicem diye okudum da gozlerim yasardiydi bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 oyle bisey olsa sticky duyuru astirirdim forumun girisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 herkes kendinin piskoloğudur. biraz düşünün. kendinize zaman arayım. inanın cevap uzakta değil ^^^^^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 kendine bir el kadar yakinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Lyvanna_Dolores said: telefonu mesgul etmeyin, fidye icin arayacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 çırılçıplak sokakta koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 öldürmeden önce bi iki kere gitmiş görünmen (ilaç yazmışsa daha da etkili olur) yeterli hafifletici sepet olarak. en kötü ihtimal ilk duruşmadan sonra git. unutma, toplum seni böyle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Elarine said: durun konunun ehli geldi. Şahsen 7 farklı psikologa düzenli gittim hayatım boyunca. Fark çok büyük. Eğer sana ilaç yazıp sende "bıdı" hastalığı var diyecek bi doktorsa hiç gitme. Sor soruştur hatta şehir söyle bildiğim biri varsa yönlendireyim. Konuşarak terapi gerçekten çok yardımcı oluyo. Sana sadece seni daha detaylı gösteriyo adam o zaman ne yapman gerektiğini kendin görüyosun zaten. PS: Gitmek için herhangi bişeye ihtiyacın yok gitme gereği duyuyorsan gidersin zaten. İkinci bi görüş almak gibi düşün kendinle ilgili. Arkadaştan tek farkı yadırganma korkusu olmadan karşındakine herşeyi anlatabiliyorsun kendinle ilgili. abi ben anlayamıyorum.. bunlara verdiğiniz para miktarını toplam olarak bana söyleyin sizin yerinize de depresyona gireyim. afrikadaki açlara verseniz senelik verdiğini parayı. lan o bile sizi sorunlarınızdan arındırır olm. süper sıyırmadıysanız pisikolok pisikiyatiri kadar komik bişi yok. psikolog o kadar komik değil bak. pisikolok daha bi hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 psikologa randevun varsa gidilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bwahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ben randevusuz giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Rakı masasında 2 dostla yapılacak muhabbetten daha iyi psikolog yok canımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Rakı masasında 2 psikolog dostunla yapılacak muhabbeti düşebiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 rakı masasında 2 ateşli hatunla geçirebileceğin dakikaları da düşünebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Lyvanna_Dolores said: ahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar