Artariel Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 geçen her gün gelecekle ilgili kaygılar artıyor, haliyle içimdeki sıkıntı, boşluk falan da o derece artıyor. artık nasıl desem böyle hayattan bunaldım. ne yapmam gerekli, dertleşmekle de olmuyor anladığım kadarıyla, çünkü yerimde olmayan anlamıyor derdimi, teselliler de bi bakıma sahte geliyor o yüzden. psikoloğa gitme vaktim mi gelmiş nedir olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ne zaman kendi kendine konuşmaya başladın o zaman git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gitmen gerektiğini hissediyorsan git anlarsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 alkolü arttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Welcome to the life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 seks seks seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kendini sevmemeye basladiysan git konus bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Eger major depresyonun varsa kopek besleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 psikolog çok sincere teselli vermiycek zaten.senin yetersizligini sana justify edicek.git rahat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 seni dinleyecek kadar yakin arkadasin yok mu yahu cok ciddi kendin cozemeyecegini dusunuyorsan git tabide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 cuma namazindan sonra gidilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 "roket adam" said: Eger major depresyonun varsa kopek besleyebilirsin köpek beslersem komaya girerim sanırım, çünkü en son beslediğim kedi öldü diye aylarca etkisinden kurtulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 belki sen oldurmussundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yok sokak kedisiydi zaten ama eve falan alıyodum öyle bahçede takılıyordu, anasını beslerdim bunun, doğurdu işte bebeklikten biliyorum sonra bir gün araba ezmiş. en acısı da o zaten gözümün önünden hiç gitmiyo o hali, yerde yatıyor, kanlar.. üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 klasik parasız türk genci sendromuna yakalanmışsın fakir oldugunu kabullenince geçer bol bol loto oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 gecmis olsun kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hiçbir zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Tyrannus said: psikolog çok sincere teselli vermiycek zaten.senin yetersizligini sana justify edicek.git rahat et adam gibi konus. amerikan ozentisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 aslında şöyle saatlerce ağlasam hiçbir derdim kalmayacak da onu da beceremiyom sorun o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 buraya yaz abi derdini.patipsychology forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ben kendimi cok onemsiz ve basarisiz hissediyorum. Gelecekten korkuyorum. Bana yardimci olun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ayberkcim senin sorunun kendinle barışık olmaman. veya küçükken dayın senin özel yerine dokunmuş olabilir bilemedim.. git şimdi kendi topigini aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Deacon said: Ben kendimi cok onemsiz ve basarisiz hissediyorum. Gelecekten korkuyorum. Bana yardimci olun pls. cunku oylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kendine küçük süprizler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Tyrannus said: ayberkcim senin sorunun kendinle barışık olmaman. veya küçükken dayın senin özel yerine dokunmuş olabilir bilemedim.. git şimdi kendi topigini aç ahahhaha sdgfdslkgdf. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar