Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Beşiktas JK- Kayserispor / 19.03.2011 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

bacak kırıyoruz, sert giriyoruz kart falan da hiç görmüyoruz

darbeye bağlı sakatlıklarımız da hiç yok, öyle bir kulübüz işte

aglama lan melis, sus bakim yok oyle seyler, Sari kart verilmemis senin takimina. Sus ve otur
Mesaj tarihi:
Bobo bariz gitmek istiyor, hani eski performanslarına bakıyorsun adam en rezil halinde bile bu sezon ki kadar rezil oynamıyordu.

Bu sene gerçekten çok kötü Bobo, ama normalde Almeida ile eş değer bir adam benim gözümde Bobo,
Mesaj tarihi:
şu kayseri'nin yenilmesine, Beşiktaş'ın kazanmasından daha çok sevindim.

Ligin en rezil takımı, bu kadar defansif ve balta bir futbol oynayıp bu kadar üstte olmak, gerçekten üzücü...
Mesaj tarihi:
Llama said:

şu necipi suşter nasıl yedek bıraktı anlamıyorum

Abi 25 maçtır her maç bunu söyledim ya.
Aurelio nasıl oynar Necipin yerine inanamıyorum ya
Mesaj tarihi:
Böyle oynansın, maç izleyelim. Oh be. Ne zamandır isteksizlik vardı. İlk yarı da aynı isteksizlik devam etti. Ta ki...

Bobo çıkasaya kadar...

Almeida takımı toparladı. İlk topunu gol yaptı. Quaresma kendine geldi. Nasıl goldür yarabbim o? Oooof of. Moral tazelendi. Çok çok iyi oldu. :)
Mesaj tarihi:
Darksun said:

Hakemide yendik bugün. Bize penaltı verme adamlara ofsattan beleş penaltı ver oh ne ala be.

Şunlara rağmen fenerliler gelip hala bizim topikte hakem falan diye ağlayabiliyo ya :D
Mesaj tarihi:
Wendigo said:

Ernst penalti yapiyor. Gayet acik ve net. Ama sari kart yok! Cunku ikinci saridan kizaracak.
Neden veremiyo hakem?

Iste biz buna "melis baskisi" diyoruz!

Kabak gibi penaltıya neden olan pozisyondaki ofsaytı niye çalmamış peki? Çok kötü çuvallamışsın arkadaş.
Mesaj tarihi:
ikinci yarı nasıl bir hırstı kardeşim bu , sahada ki hakeme benzeyen şeye ve rakibe karşı anca böyle kazanılırdı, uzun zamandır ilk defa takım oldular.
  • Yeni Oluştur...