Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Beşiktas JK- Kayserispor / 19.03.2011 @ 19.00

oldun

Öne çıkan mesajlar

geçen yönetim federasyon hakkında açıklama yaptığında bu forumda dedimki hakemlerin kasıtlı hata yaptığına inanmıyorum, sadece beceriksizler dedim, fakat resmen bu gece yedirdiler bana o lafı, bu maçta yaşananlar beceriksizlik felan değil bu bildiğin kasıttır şerefsizliktir, hasta olduğum için gidemedim maça evde bu kadar küfür ediyorsam maçtakilere allah sabır versin, bu federasyon ve yalaka hakemlerininde allah belasını versin.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

fenerbahçe'nin düdük astırdığı bir tane hakem adı söyleyin. bu arada, fenerbahçe son 10 yılda en az penaltı kullanan takımdır. penaltı hayatta veirlmezdi. verilse bile önder maçı satmış reröre derdiniz.

düdük asmadı diyelim 2 sene verilmedi daha düne kadar
Sosyal ağlarda paylaş

dünkü maçta yan hakem vardı ya.
2 sene bak koca 2 sene türkiyenin en iyi yan hakemi olarak tek fenerbahçe maçına çıkamadı adam.
hakemliği bıraktırmıyor aziz yıldırım kendi maçlarına verdirmiyor istediği hakemleri. bu da yeterlidir sanırsam.

İsmet Arzuman, Vedat Yüksel, Bülent Demirlek, Hakan Sirviselvi…
bu liste baya uzun...
Sosyal ağlarda paylaş

ya yemişim feneri, fenere ne verilmiş ne verilmemiş umurumda değil , abugün çok açık ve net kasıtlı olarak sahaya çıkmış biri var, hakem hatası felan değil, bilerek yapıyor çok açık ve net bu. Artık sadece yönetimin değil tüm beşiktaş camiasını taraftarıyla kongresıyle ayaga kalkması lazım. bu fedarasyon beşiktaş düşmanıdır ve hakemlerde bunun bilinciyle kasıtlı maç yönetiyorlar bu fedarasyon ya değişecek ya değişecek, böyle rezillik yok
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah ismet arzuman, bu adama hakemliği demirören bıraktırdı. fenerbahçe beşiktaş'ı geleneksel olarak 2-1 yendikten sonra.

vedat yüksel de demirören tarafından bitirilmişti.

bülent demirlek'i ulusoy bitirmisti, niye hatırlamıom

hakan sivriservi de bi ton insana göre fenerbahçeliydi, bu adamları aziz yıldırım bitirdi demek komediden başka birşey değil.

diyorum ya, madem eşit hakemlik istiyorsunuz, quaresma'ya kırmızıyı vermedi bu nası hakem diye de laf edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...