Ren Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ekrem pis yabışıyor. penaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Fizban o hareketleri yapan adamlara SARI bile çıkmadı geçmişte farkındamısın acaba? Yoksa sırf trollük mü yapıyorsun bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Yıldırım Demirören ve Adnan Polat bıraksınlar bu işi artık. 2 takımın da anasını belliyor hakemler bunlarn da bi numarası yok. şu hareketleri fenerbahçeye yapan hakemlerin düdüklerini tek tek astırdı Aziz Yıldırım. Sen astıramazsan düdüğü böyle düdük diye öttürürler seni, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 geçen yönetim federasyon hakkında açıklama yaptığında bu forumda dedimki hakemlerin kasıtlı hata yaptığına inanmıyorum, sadece beceriksizler dedim, fakat resmen bu gece yedirdiler bana o lafı, bu maçta yaşananlar beceriksizlik felan değil bu bildiğin kasıttır şerefsizliktir, hasta olduğum için gidemedim maça evde bu kadar küfür ediyorsam maçtakilere allah sabır versin, bu federasyon ve yalaka hakemlerininde allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 fenerbahçe'nin düdük astırdığı bir tane hakem adı söyleyin. bu arada, fenerbahçe son 10 yılda en az penaltı kullanan takımdır. penaltı hayatta veirlmezdi. verilse bile önder maçı satmış reröre derdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ikinci yarı çıkmasın takım sahaya yemin ediyorum bütün bu taraftar arkasında olur takımın , bu kadar şerefsizlik görmedim ben , zaten ikinci yarı ben kesin bir kaç kırmızı kart bekliyorum , insanda sinir felan kalmaz iyi dayanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 fizban said: fenerbahçe'nin düdük astırdığı bir tane hakem adı söyleyin. bu arada, fenerbahçe son 10 yılda en az penaltı kullanan takımdır. penaltı hayatta veirlmezdi. verilse bile önder maçı satmış reröre derdiniz. düdük asmadı diyelim 2 sene verilmedi daha düne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 dünkü maçta yan hakem vardı ya. 2 sene bak koca 2 sene türkiyenin en iyi yan hakemi olarak tek fenerbahçe maçına çıkamadı adam. hakemliği bıraktırmıyor aziz yıldırım kendi maçlarına verdirmiyor istediği hakemleri. bu da yeterlidir sanırsam. İsmet Arzuman, Vedat Yüksel, Bülent Demirlek, Hakan Sirviselvi… bu liste baya uzun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ya yemişim feneri, fenere ne verilmiş ne verilmemiş umurumda değil , abugün çok açık ve net kasıtlı olarak sahaya çıkmış biri var, hakem hatası felan değil, bilerek yapıyor çok açık ve net bu. Artık sadece yönetimin değil tüm beşiktaş camiasını taraftarıyla kongresıyle ayaga kalkması lazım. bu fedarasyon beşiktaş düşmanıdır ve hakemlerde bunun bilinciyle kasıtlı maç yönetiyorlar bu fedarasyon ya değişecek ya değişecek, böyle rezillik yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yazık ya bu türk futboluna gerçekten dk 55 yavaş hareketler başladı kalecisi ayrı oyuncu ayrı bi çıkar garip anadolu takımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahah abi birazdan hakem giyecek kirmizi formayi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bobo bitmiş adam kayseri yedek kulubesine gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 goll be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hakem hataları her zaman oluyor heryerde oluyor galatsaray ve beşiktaş muthiş yetersiz oldukları için hakemin vericeği yanlış taç kararı bile göze batıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yanlis tac dedigin bu verilmeyen kacinci penalti. Almedia yazdi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ikinci golumuzde yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahahah ismet arzuman, bu adama hakemliği demirören bıraktırdı. fenerbahçe beşiktaş'ı geleneksel olarak 2-1 yendikten sonra. vedat yüksel de demirören tarafından bitirilmişti. bülent demirlek'i ulusoy bitirmisti, niye hatırlamıom hakan sivriservi de bi ton insana göre fenerbahçeliydi, bu adamları aziz yıldırım bitirdi demek komediden başka birşey değil. diyorum ya, madem eşit hakemlik istiyorsunuz, quaresma'ya kırmızıyı vermedi bu nası hakem diye de laf edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 GGGGGGGOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 alman panzeri beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Su 2.devrede oynadiklari futbol devam etsin yeter valla. Acayip istekli oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 besiktas ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 stad kayıyo, stad kayıyo ertugrul sana stad kayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ABiiiiiiiiiiiiiiii quearasmaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 q7q7q7q7q7q7q7q77q7q7q7q7q7q7q7q7q7q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 lan ne gol lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar