sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 pardon msn'ye diyecektim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bir cinsiyetin işleri bu kadar değiştirmesi çok acayip. Söylemese miydim diyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bu arada hoşgeldin, sana 2-3 hafta ömür biçiyorum. Kolay gelsin arkadaşlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tistik (bi dilde hoşgeldin ama unuttum hangi dil) fdg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Elarine said: Eöh 21 yaşındayım izmir'deyim. MMORPG, ADND vb. fantastik antin kuntin şeylerden hoşlanırım. Çok üşengeçim. WoW oynuyorum. Ege üni. de okuyorum. ilk kez bir foruma üye oluyorum ama daha önce biçok thread'ine bakmıştım Paticik'in. Böyle işte. Lexius'la irl tanışıklığım var. Hayır şişe çevirmeceden hoşlanmam. mercan cafedeki garson kızmısın yoksa sen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hayir o benim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yok çalışmıyorum ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 izmirliymiş öeh yazık lan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ben mercan cafedeki garson kızın erkek arkadaşıyım ne vardı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yok çalışmıyorum ben :) gördüysen Arka Sokak'ta görmüşsündür geliyorsan. ( alsancaktaki) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 çayları çok geç getiriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Elarine said: yok çalışmıyorum ben :) gördüysen Arka Sokak'ta görmüşsündür geliyorsan. ( alsancaktaki) iğrenç bi yer orası bide kireoke midir nedir ondan yapmaya başlamış ıyk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tamam Llama sakin buluşursunuz bi ara Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 paticiğin kızları çikin abi buluşmaya değer yok Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 şu mesajınla kaptın msnleri tamam sakin ol Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 5 sayfa olmuş foto koymadımı hala bu ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 msj kutum dolu ya bilerek boşaltımıyorum msj gelmesin diye : )) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahah pics or it didn't happen! Arka sokak karaoke yapmıyor yahu. Bornovadakiyle karıştırıyosundur. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ya dün bişey fark ettim. küçük parkta güzel kız yok lan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ha alsancaktakine yıl oldu gitmiyorum lisede gitmiştim en son Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 selam behiye benimle birlikte kordonda beraber yürüyüş yapıp sonrasında gevrekçiden gervek alarak, boyoz eşliğinde haşlanmış yumurta ile kahvaltımızı yapıp. sonra tekrar izmirdeki tek mekan olan kordonda çiğdem çitlemeye varmısın ? daha sonra bunlar andaçımıza yazarız. çocuklarımıza domat yediririz. havaya nohut atar ağzımızla kapmaya çalışır çok eğleniriz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Selam :D:DP:DP:DPDDP:DPDP:D. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kıbrıs şehitlerine gel iki tur at kendine gelirsin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tur atmıyorum sevmiyorum öyle aylak aylak yürümeyi ben geliyorum giderk 1888 sonra direk yine ev Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 SELAM HOŞGELDİN. BYEE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.