GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Türkiyeye Gelsinler, Cola Turka İçsinler, Cola Turka İçipte Mevlaya Şükretsinler, Cola Turka İçmeyen Anlı Secde Etmeyen İflak Olurmu Dostlar, Cola Turka İçmeyen Mevzilin Yoluna Bak, Seydanın Koluna Bak, Lailahe İllallah ALLAH hu Ekber. *!Hmmmm...*[signature][hline]
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 puhahah yurdum insanına bakın[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Natural Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 budur:):) ne güzel özetlemiş adamların olayını.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 naturel +1 :)[signature][hline]Thrash 'Till Revolution
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Bu reklam arap ülkelerinde yayınlanıyomuş eh
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ehehehehe. ahahahaha. tarist yardın beni.[signature][hline]your sight is a weakness...
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 İlk Duydugumda Bende şaşırmıstım tabi alışıyor insan ;)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||[/b
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bir ürünün politikasını bu kadar iyi açıklamak olur takdir ettimvalla[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 İlginç bir reklam türü daha. Hmm...[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos |
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Yaw Ne kola turka sı siz nerde kaldınız artık moda : "ZEM ZEM KOLAAAAAAAAA"[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. The Drow Mage
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 zem zem cola nasıl ya bugün gördüm tadı falan nasıl?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 08 Eylül 2004 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 3. dunya ulkelerinin cogunda ;islam i yonu es gecilerek; coca cola ve pepsiye ciddi bir rakip .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Öne çıkan mesajlar