Netcafe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Arkadaslar f2p mmo arıyorum. Türkiyeden kaçıp okumaya almanyaya geldim ve kredi kartı problemi yaşıyorum.. 1 aya falan anca halledilirmiş başvuru yaptım 2 - 3 haftaya açılır dediler..Neyse sonuç olarak f2p mmo lazım zaman geçiricek edicek tavsiyesi olan varmı? şimdiden teşekkürler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Lord of the rings Everquest 2 Dungeons and dragons online Atlantica online Hepsi su anki p2p leylerin verdigi herseyi barindiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Champions online Pirates of the burning sea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Lord of the rings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 almanyada nakit karsiligi cok rahat Game time card alabilirsin. Kredi kartina ihtiyacin yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Kanuni said: Lord of the rings Everquest 2 Dungeons and dragons online Atlantica online Hepsi su anki p2p leylerin verdigi herseyi barindiriyor. Bir o kadar da sınırlamayı barındırıyor. (Atlantica hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Prites Of The Burning Sea şuan gerçekten en iyi f2p oyun bence.Çok aşırı sınırlandırmada yok diğerleri gibi.Gerçekten zevk alarak oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Benzin istasyonuna gidip paysafe card soruyorsun. http://www.paysafecard.com/de/ Bu daha çok f2p ağırlıklı bir kart. Birde almanyada insanlar kredi kartı kullanmazlar. Lastschriftverfahren nedir ögren, neredeyse tüm oyunların almanyaya yönelik bu hizmeti vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 paysafecard genelde f2pler içine evet hatta karşı caddemde otomatı var :D game card çok yerde aradım ve evet bir çok yerde var ancak hep wow var :/ raflar rift dolu riftin game card yok gibi saçma bir durum söz konusu mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 http://www.mmoga.de/Zahlungsmoeglichkeiten.html http://www.mmoga.de/Rift/Rift-Key-Gamecard/Rift-Gamecard-60-Tage.html Googledan çıktı Google.de ye girip almanca sayfalarda ara dersen her istediğini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar