Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sene 99 mcdonaldsda kızın biriyleyim ben sevişelim mi dediğimde aman allah korusun demişti, ozaman benimde yüzüm kızarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kız arkadaşlar beni genelde siffrediye benzetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 throine said: bugün kızılay'da 4 arkadaş burger king'de oturuyorduk içlerinde hoşlandığım bir kız da vardı neyse laf lafı açtı nasıl olduysa konu justin bieber'a geldi şöyle böyle derken kız birden demesin mi sen tıpkı justin bieber gibi giyiniyorsun saç renginiz de aynı zaten onun gibi kestirsen ikiz gibi olursunuz dedi. ben muhabbeti kapatmaya çalıştıkça ilgisiz davrandıkça o daha çok konuştu. onunla kalsa iyi liseli dolu içerisi bunu duyan yan masadakiler de başladı gülmeye ne olduğunu anlamadım saniyeler içinde ateş bastı yüzüm kıpkırmızı oldu. tipim de hiç benzemez tipsiz adamın tekiyim oysaki belki de ondan güldü bu liseliler kim bilir içlerinden justin bieber'a bak bir de bu tipe bak ahah dediler allah bilir ondan güldüler. yemin ediyorum o an ağzına kürekle vurasım geldi. çok dert ettin olabilir ama ne bileyim özgüven şeysi işte böyle ortamda alay konusu olmak çok feci.:( harbi benziyorum lan. şu açıdan bak bi de ahah uhaha falan şeklinde devam etseydin böyle olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ad3m said: Kaede said: sende onu sasha greye benzetseydin (tu) sasha grey'e benzetilmek iltifattir yalniz sasha'yi milyonlar seviyor justinden milyonlar nefret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kızlar castini beeğeniyo. kız aslında çok güzelsin demiş sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 neryee beğeniyo abi. sdfs. ay abucici diyip dalga geciyolar. kardeş filan görür en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 14 yasinda olsam affetmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 afferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 anan zaa diyip kalkman lazımdı ya evet benziyorum ehehehe de diyebilridin ya da niye utanıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tamam iyi niyetle söyledi dalga geçer gibi de değildi ama KOCA YERYÜZÜNDE BULA BULA JUSTIN BIEBER'I BULUNCA BÖYLE OLUYORÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 sen de tipsizliğini ekmek arası yapıp yeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 kozalak said: kızın adı sema ise doğumgününde ona semaver al. bak süepr bu işte (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 türk kızları neye benziyomuş peki ahjhaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bu Justin ne iş yapıyor ya ismi her yerde icraatını bir türlü öğrenemedik. Butun amerikan talk showlarında program boyunca uzerinden en az 5-6 defa espiri yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ünlü bir jigoloymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 O yüzden tanımıyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Boşnak ve çerkez kızları varken hala türk kızları diyen var.. Seni jb ye benzeten bi insandan o anda soguman..ve 'ulan bende senden hoşlanıyodum kafama sıcayım hadi eywallah'diip uzaklasman lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Buddha said: Bu Justin ne iş yapıyor ya ismi her yerde icraatını bir türlü öğrenemedik. Butun amerikan talk showlarında program boyunca uzerinden en az 5-6 defa espiri yapıyorlar. sistemin oyuncağı işte fakdısistım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 çark yani tekerlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Jastin biber o kim dememişin yani onu geçtim ! bir lan oradan diyemedin mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar