throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bugün kızılay'da 4 arkadaş burger king'de oturuyorduk içlerinde hoşlandığım bir kız da vardı neyse laf lafı açtı nasıl olduysa konu justin bieber'a geldi şöyle böyle derken kız birden demesin mi sen tıpkı justin bieber gibi giyiniyorsun saç renginiz de aynı zaten onun gibi kestirsen ikiz gibi olursunuz dedi. ben muhabbeti kapatmaya çalıştıkça ilgisiz davrandıkça o daha çok konuştu. onunla kalsa iyi liseli dolu içerisi bunu duyan yan masadakiler de başladı gülmeye ne olduğunu anlamadım saniyeler içinde ateş bastı yüzüm kıpkırmızı oldu. tipim de hiç benzemez tipsiz adamın tekiyim oysaki belki de ondan güldü bu liseliler kim bilir içlerinden justin bieber'a bak bir de bu tipe bak ahah dediler allah bilir ondan güldüler. yemin ediyorum o an ağzına kürekle vurasım geldi. çok dert ettin olabilir ama ne bileyim özgüven şeysi işte böyle ortamda alay konusu olmak çok feci.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Resim gönder bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Milletin fikirlerine saygı duymamayı öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 boşver bugün bacın yarın ihtiyacın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Arkadaşınızın mutfaktan çıkmasına neden izin verdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bana saçlarımı kestirdiğimden beri justin bieber diyorlar. nerden nereye düştüm tey tey diyip, üzülüyorum sessizce. sakal bıraktım benzetmesinler diye. hala benzetiyorlar. çok kötü bir duygu. acını paylaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sende onu sasha greye benzetseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 anan zaaaaaaa deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 castin bibere benzetilmek kötü olsa gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 deseydin baby baby baaaaby oh noo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Anlamaz ki ama anlarsa http://chzgifs.files.wordpress.com/2011/01/2fadbe25-eaaa-42b7-8bf6-a8ec8684655a.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 oha fena sövmüş hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 topik sahibi al sana moral. benim "ay canıım" diyip, yanağımı sıkıp, saçımla oynayanlar oldu. lan kızlı erkekli ortam var. herkes kendi halince karizma yapıyor. benimkisini direk silktiler. en azından böyle olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 burdan saçlarını kestir diyenlere bir daha sövgülerimi yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 throine said: tipim de hiç benzemez tipsiz adamın tekiyim throine said: justin bieber'a bak bir de bu tipe bak çöp tenekesinden çıkan kediler daha güzel güzel justinden. eğer justinin senden güzel olduğunu düşünüyorsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=upaJHS8mfP8&feature=fvwrel konudaki rage i arttırmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 söylerken ciddi miydi, yoksa testis gecer gibi mi söyledi? bence kötü degil, justinin bi sürü groupie'si var 5 sene sonra falan citir citir olcak. simit gibi degil de bagel gibi. raadol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 barbu said: burdan saçlarını kestir diyenlere bir daha sövgülerimi yolluyorum. amma büyüttün lan sende. sorun saclarinda degil sende bencööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 barbu said: topik sahibi al sana moral. benim "ay canıım" diyip, yanağımı sıkıp... Same here Gerçi counter attack en sonuncusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 vaniLLe said: barbu said: burdan saçlarını kestir diyenlere bir daha sövgülerimi yolluyorum. amma büyüttün lan sende. sorun saclarinda degil sende bencööö teşekkürler. edit: of alıntıya basmışım edit yerine ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 vaniLLe said: söylerken ciddi miydi, yoksa testis gecer gibi mi söyledi? bence kötü degil, justinin bi sürü groupie'si var 5 sene sonra falan citir citir olcak. simit gibi degil de bagel gibi. raadol. en feci koyan şey de kızın o an bunu diyerek iltifat ettiğini sanması. ahaha şaka gibi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 abi bi erkek icin ''ay caniiim'' diyip yanagini sikip senle oynayanlarin olmasi kötü ki... ciddiye almiyolar demek ki seni ekieki. kanka olarak görüyolar, yoksa hoslansalar birak yanagini sikmayi.. yanina bile yaklasamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 vaniLLe said: söylerken ciddi miydi, yoksa testis gecer gibi mi söyledi? bence kötü degil, justinin bi sürü groupie'si var 5 sene sonra falan citir citir olcak. simit gibi degil de bagel gibi. raadol. nil senin bi değerlendirme ölçün var diye düşünüyordum midesizmişsin öf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 vaniLLe said: abi bi erkek icin ''ay caniiim'' diyip yanagini sikip senle oynayanlarin olmasi kötü ki... ciddiye almiyolar demek ki seni ekieki. kanka olarak görüyolar, yoksa hoslansalar birak yanagini sikmayi.. yanina bile yaklasamazlar. kimse aksini söylemedi ki zaten? ortamdaki karizmanı çiziyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar