forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 google koordinatları versene kireçburnunda diyorlar ama aramayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 meraklı mahalleli mode on... ya dinleidğim kadarıyla dizi seti ve bir grup sarhoş kavga ediyo. yol biraz dar, set arabaalrı da kapamış, diğer arabanın sürücüsü de (adı alpermiş öğrendim) ona çemkirirken,,, çete savaşlarına döndüü ortalık...şuan braz daha sakin, dizi oyuncuları arasından bişi değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kordinat mı? posta kodu versem:=)...kireçburnu evet hekim sokak işte. forgiver said: google koordinatları versene kireçburnunda diyorlar ama aramayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ya cidden erdal bakkal da foto çektirmek için soruyom tam olarak neresi set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kireçburnda in, karakol var sokağın başında, onun yanından bir merdiven çıkyıor, çıktıktan sonra sola dön, 100 metre ilerde köşeyi dönünce "erdal bakkal." kireçburnuna da taksimden 42t, beşiktaştan 40b, kabataştan 25e ile gelebilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bu haftada yok biraz daha sabredicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 en solda kızların arkasındaki tipi çıkartamadım oda yeni galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Çalan şarkıyı bilen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yeni kızlarımızdan haberler bu da yeni şarkımız olacakmış şarkının sözleri pardon, bir dakika bakar mısınız? -ben mi? pardon, bir dakika bakar mısınız? -evet??? ben sizi bir yerden tanır gibiyim. -naasıııl? ben sizi bir yerden tanır gibiyim. yanlış anlamayın ne olur beni maziyi yeniden yaşar gibiyim pardon, bir dakika bakar mısınız? -efendim? pardon, bir dakika bakar mısınız? -evet? ben sizi bir yerden tanır gibiyim. -olamaz ben sizi bir yerden tanır gibiyim. terk edip gitmişti seneler önce... -öyle miii? o vefasız sandım sizi görünce... yıllardır bekledim dönecek diye... dünyası yıkılmış garip biriyim ömrüm geçti onu unutamadım... -öyle mi? ömrüm geçti onu unutamadım... şu seven gönlümü avutamadım... şu seven gönlümü avutamadım... kimi görsem ona benzetiyorum! -olabilir umutsuz, çaresiz kalmış biriyim... pardon, bir dakika bakar mısınız? -ben mi? pardon, bir dakika bakar mısınız? -evet? ben sizi bir yerden tanır gibiyim. -olamaz!!! ben sizi bir yerden tanır gibiyim... terk edip gitmişti seneler önce... -vah vah! o vefasız sandım sizi görünce... -eee? yıllardır bekledim dönecek diye. dünyası yıkılmış garip biriyim van depremi nedeniyle yarın yeni bölüm yokmuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Kulağımı şey etti yani müzik off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=c-WyftZ-yX8&feature=related Cause I got high Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 ahah süper olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 rep rep rep rep rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 eski tadı yok yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 fabrika kızavzuahahahahahaskjlhdfasdjlghsildkfgjsş.dfklhmdfghdfghdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 orgu ismail abi çalmalıydı ama ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ÇOK ÇOK iyi çevirmişler diziyi. Yanız bu bölümmüydü bilmem ama Mecnun çok fazla yapmacık olmaya başladı. Şu lafları falan dozajı biraz faza kaçmış çok geyik olmuş. ayrıca pedi mi kür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 2. sezondan itibaren hep mecnun,hep mecnun gösterdiler o yüzden çok batmaya başladı artık esprileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 forgiver said: eski tadı yok yae dogru söylüyosun dostum, ben bıraktım izlemeyi yorum dinliyorum cok meraklanırsam can alıcı noktaların videoları bile yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ilk sezonu tek bölüm kaçırmadan büyük heyecanlan izlemiştim, ama 2. sezonda bikaç bölüm anca izledim, bence de eski tadı kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 cemre suya düştü ezgi reis özletti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 döktür yavuz sen zaten böyle bi insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ~sana kaç lazım 2011 de izlediğim en iyi ayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 esnaf ayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 http://i.imgur.com/Oubzy.jpg yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar