Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 sedefin bi abileri birleşik söyleyişi komik, erdalabi ismailabi vs onun dışında üff snn be slk .s tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 51. bölümde ki sahneler çok iyi ama ya izledikçe tekrar kopuyorum 51.bölüm sahneler 52.bölüm matrix e bakışımızı değiştirecek muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 oy oy bıyıklı şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 beh mi lül? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 ABİ AHAHAHA MİTHAT KÖRLER SDFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 https://www.facebook.com/photo.php?v=3218012443905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yardırmalı doğaçlamalı güzel bölüm olcek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ulan ferdeci oldum bu dizi yüzünden yaaa http://www.youtube.com/watch?v=jedGmw0HWvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 leylasome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 piknik efsane olmuş özellikle salıncak sahneleri süper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 çok komik değildi de, aşırı damar bir bölümdü ya, yine vurdu geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 vampirler sarmış 4 bir yanımızı ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 dracula burhan öçal mı bide dünkü odun arda vazo leyla çok iyiydi ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yavuz bayağı iyi karakter oldu zamanla, yardımcı erkek armutu mu elması mı ne varsa alsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 bu haftada Dardayım ben darda'yi vura vura söylüyor, söylentiler sanırım olacak gibi, arda dönsün ya şu diziye asfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 arda baya iyiydi ya. o olayda da abartıldığı kadar suçlu olduğunu zannetmiyorum. ezgi de gelse ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ama o kaknem karı gelmesin. arabaların önüne koyulan köpecikler gibi sallanıp duruyodu deli ediyodu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ushan iyiydi de diğerleri baya vasattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yok ya ezgi de gitti iyi oldu diyodum, 2 leyla yerini doldurur diyodum eski bölümlerden birini açtım geçen, ezgini havası bi başka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 hayır değil, abi baya kötü oyuncu ve vasat güzellik olarak NEDEN SEVMEDİĞİM ŞEYLERDEN HOŞLANIYORSUNUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://1.bp.blogspot.com/-1JYcn0B5SrQ/ToUMvAVc-5I/AAAAAAAAAis/8Yam0msyez8/s1600/Ezgi-Asaroglu-0.jpg nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 kötü oyuncu, ortalama güzellik ama havası başka işte ya. onun havası başka işte adı konamaz onun............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 vasaaaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Geçen bi bölümde yavuz alakasız biyerde çok zamanımız kalmadı gibisinden bişeyler diyodu bitiyomu yoksa dizi!? Bitmesin. Arda ile leyla gelsin. Leylalı bölümleri mecnunun rüya alemine oturtabilirler mesela. Başka bi kurgu yaratılır oralarda falan, hangisi gerçek hangisi rüya/hayal ikilemi yaşattırılabilir mecnuna. Zaten yapıyolardı bir ara. Dedeye de acık rol yazsalar.. Çok pasif kaldı adam, çakmanın ondan çok rolü var Valla Yapsalarya böyle bişey, getirseler şu karakterleri de.. Hatta zeynep de gelsin hayat güzel olsun çokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 forgiver said: http://1.bp.blogspot.com/-1JYcn0B5SrQ/ToUMvAVc-5I/AAAAAAAAAis/8Yam0msyez8/s1600/Ezgi-Asaroglu-0.jpg nerdesin ayy kiyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar