Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=XcndCwBM2n0&NR=1 sinan çetin'den gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 snnçtn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 adaleti getircez dediler, bukakke geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ucube herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sonuçta ortada realite var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Napolyonn şu adamın lafını çok büyük lafmış gibi koyarak en son ciddiye alınma şansını da yitirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 para kazandığı sürece herkes mutlu anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Öyle bir şans yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ee ne olcak simdi ciddiye almıcak mısınız adamı. ne kaybetcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Ya hani ne kadar "art niyeti olmasa da" fikirlerini beğenmiyordum ama görüştür diyordum sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ciddiye almıcaz. ağzını yamulta yamulta "şeriat geliyodu nolduğğğ u2 geldi şrraaak (bir el yumruk diğer el üstüne hareketi)" diyen kim olursa olsun almıcaz. adam olsun önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 BABA YETER YEAAAAAAAA FALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Adam inanmış patiyi Hak yoluna getirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Sonisphere'den sonra "Şeriyat geliyo dediler ayrın meydın geldi noldu" dicekler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ahaha şeriatı ne zannediomuş bu herif. simsiyah dev gibi bişey gelicek heryeri yıkıcak falan sanmış heralde "hani gelmedi" diyor. bürokrasi, polis, medya, yargı hepsi cemaatlerin elinde daha ne kadar gelicek irtica a gerizekaaaaalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Haha Atatürkün ordusu varken 8 yılda şeriat gelcekti tabi :D.. Sinan Çetin gelio dediler kıç gelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 adam haksız, bakın İrtica'da gelmiş http://www.facebook.com/note.php?note_id=386959951878 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ascraeus said: bürokrasi, polis, medya, yargı hepsi cemaatlerin elinde daha ne kadar gelicek irtica a gerizekaaaaalı. buda ayrı bi geyik level 2 ye geçincede arkalarında amerika var abi deniyo. benim çocukluğumda hatırladığım toplum daha muhafazakardı. devlet, asker, din bunlar konuşulamaz kavramdı. şimdi herkes herşeyi rahatça konuşuyo kim kime karışabiliyo sen bunu konuşamazsın diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ahahahahahaha bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 cemaatlerin elinde lafınada hassasım kaç tane cemaat varsa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 yunusemre said: adam haksız, bakın İrtica'da gelmiş http://www.facebook.com/note.php?note_id=386959951878 bu ne lan, dallamaların 10,288 hayranı var. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/29436_392611267949_155555412949_4185012_7743497_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Napolyonn said: ascraeus said: bürokrasi, polis, medya, yargı hepsi cemaatlerin elinde daha ne kadar gelicek irtica a gerizekaaaaalı. buda ayrı bi geyik level 2 ye geçincede arkalarında amerika var abi deniyo. benim çocukluğumda hatırladığım toplum daha muhafazakardı. devlet, asker, din bunlar konuşulamaz kavramdı. şimdi herkes herşeyi rahatça konuşuyo kim kime karışabiliyo sen bunu konuşamazsın diye? Napolyonn çocukluğun hangi padişah döneminde geçti? Ben kendi çocukluğumdan (87 doğumluyum) hiç öyle şeyler hatırlamıyorum. Din, devlet, asker konuşamamak diye birşey yoktu ki bunlar konuşulamasa bile bu muhafazakarlık değil baskı olur. Ki şu an yiyosa bu hiç muhafazakar olmayan toplumda dine, dini geçtim sünniliğe aykırı birşey de bakalım kim karışıyor kim karışmıyor gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Napolyonn said: ascraeus said: bürokrasi, polis, medya, yargı hepsi cemaatlerin elinde daha ne kadar gelicek irtica a gerizekaaaaalı. buda ayrı bi geyik level 2 ye geçincede arkalarında amerika var abi deniyo. benim çocukluğumda hatırladığım toplum daha muhafazakardı. devlet, asker, din bunlar konuşulamaz kavramdı. şimdi herkes herşeyi rahatça konuşuyo kim kime karışabiliyo sen bunu konuşamazsın diye? pardon dostum yazdıklarımı yoksay. o mesajı japonya deprem başlığına atıcaktım yanlışlık olmuş özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Aket-Atum said: Napolyonn said: ascraeus said: bürokrasi, polis, medya, yargı hepsi cemaatlerin elinde daha ne kadar gelicek irtica a gerizekaaaaalı. buda ayrı bi geyik level 2 ye geçincede arkalarında amerika var abi deniyo. benim çocukluğumda hatırladığım toplum daha muhafazakardı. devlet, asker, din bunlar konuşulamaz kavramdı. şimdi herkes herşeyi rahatça konuşuyo kim kime karışabiliyo sen bunu konuşamazsın diye? Napolyonn çocukluğun hangi padişah döneminde geçti? Ben kendi çocukluğumdan (87 doğumluyum) hiç öyle şeyler hatırlamıyorum. Din, devlet, asker konuşamamak diye birşey yoktu ki bunlar konuşulamasa bile bu muhafazakarlık değil baskı olur. Ki şu an yiyosa bu hiç muhafazakar olmayan toplumda dine, dini geçtim sünniliğe aykırı birşey de bakalım kim karışıyor kim karışmıyor gör. 87 doğumluysan zaten akp zamanında büyümüşsün, eskiden haberin olmaması normal. 10-15 yıl öncesi asker, cemaat, kürt konuşamazdın. bir askeri (suçlu olsa bile) bırak hapse atmayı mahkemeye bile çağıramazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar