Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrtica gelecek dediler u2 geldi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ciddiye almıcaz. ağzını yamulta yamulta "şeriat geliyodu nolduğğğ u2 geldi şrraaak (bir el yumruk diğer el üstüne hareketi)" diyen kim olursa olsun almıcaz. adam olsun önce.
Mesaj tarihi:
ahaha şeriatı ne zannediomuş bu herif. simsiyah dev gibi bişey gelicek heryeri yıkıcak falan sanmış heralde "hani gelmedi" diyor.

bürokrasi, polis, medya, yargı hepsi cemaatlerin elinde daha ne kadar gelicek irtica a gerizekaaaaalı.
Mesaj tarihi:
ascraeus said:

bürokrasi, polis, medya, yargı hepsi cemaatlerin elinde daha ne kadar gelicek irtica a gerizekaaaaalı.

buda ayrı bi geyik level 2 ye geçincede arkalarında amerika var abi deniyo.

benim çocukluğumda hatırladığım toplum daha muhafazakardı. devlet, asker, din bunlar konuşulamaz kavramdı. şimdi herkes herşeyi rahatça konuşuyo kim kime karışabiliyo sen bunu konuşamazsın diye?
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

adam haksız, bakın İrtica'da gelmiş

http://www.facebook.com/note.php?note_id=386959951878

bu ne lan, dallamaların 10,288 hayranı var.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/29436_392611267949_155555412949_4185012_7743497_n.jpg
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

ascraeus said:

benim çocukluğumda hatırladığım toplum daha muhafazakardı. devlet, asker, din bunlar konuşulamaz kavramdı. şimdi herkes herşeyi rahatça konuşuyo kim kime karışabiliyo sen bunu konuşamazsın diye?

Napolyonn çocukluğun hangi padişah döneminde geçti? Ben kendi çocukluğumdan (87 doğumluyum) hiç öyle şeyler hatırlamıyorum. Din, devlet, asker konuşamamak diye birşey yoktu ki bunlar konuşulamasa bile bu muhafazakarlık değil baskı olur. Ki şu an yiyosa bu hiç muhafazakar olmayan toplumda dine, dini geçtim sünniliğe aykırı birşey de bakalım kim karışıyor kim karışmıyor gör.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

ascraeus said:

pardon dostum yazdıklarımı yoksay. o mesajı japonya deprem başlığına atıcaktım yanlışlık olmuş özür dilerim
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Napolyonn said:

ascraeus said:

Napolyonn çocukluğun hangi padişah döneminde geçti? Ben kendi çocukluğumdan (87 doğumluyum) hiç öyle şeyler hatırlamıyorum. Din, devlet, asker konuşamamak diye birşey yoktu ki bunlar konuşulamasa bile bu muhafazakarlık değil baskı olur. Ki şu an yiyosa bu hiç muhafazakar olmayan toplumda dine, dini geçtim sünniliğe aykırı birşey de bakalım kim karışıyor kim karışmıyor gör.

87 doğumluysan zaten akp zamanında büyümüşsün, eskiden haberin olmaması normal. 10-15 yıl öncesi asker, cemaat, kürt konuşamazdın. bir askeri (suçlu olsa bile) bırak hapse atmayı mahkemeye bile çağıramazdın.
  • Yeni Oluştur...