Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrtica gelecek dediler u2 geldi

Napolyonn

Öne çıkan mesajlar

ascraeus said:

bürokrasi, polis, medya, yargı hepsi cemaatlerin elinde daha ne kadar gelicek irtica a gerizekaaaaalı.

buda ayrı bi geyik level 2 ye geçincede arkalarında amerika var abi deniyo.

benim çocukluğumda hatırladığım toplum daha muhafazakardı. devlet, asker, din bunlar konuşulamaz kavramdı. şimdi herkes herşeyi rahatça konuşuyo kim kime karışabiliyo sen bunu konuşamazsın diye?
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

ascraeus said:

bürokrasi, polis, medya, yargı hepsi cemaatlerin elinde daha ne kadar gelicek irtica a gerizekaaaaalı.

benim çocukluğumda hatırladığım toplum daha muhafazakardı. devlet, asker, din bunlar konuşulamaz kavramdı. şimdi herkes herşeyi rahatça konuşuyo kim kime karışabiliyo sen bunu konuşamazsın diye?

Napolyonn çocukluğun hangi padişah döneminde geçti? Ben kendi çocukluğumdan (87 doğumluyum) hiç öyle şeyler hatırlamıyorum. Din, devlet, asker konuşamamak diye birşey yoktu ki bunlar konuşulamasa bile bu muhafazakarlık değil baskı olur. Ki şu an yiyosa bu hiç muhafazakar olmayan toplumda dine, dini geçtim sünniliğe aykırı birşey de bakalım kim karışıyor kim karışmıyor gör.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

ascraeus said:

pardon dostum yazdıklarımı yoksay. o mesajı japonya deprem başlığına atıcaktım yanlışlık olmuş özür dilerim
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Napolyonn said:

ascraeus said:

Napolyonn çocukluğun hangi padişah döneminde geçti? Ben kendi çocukluğumdan (87 doğumluyum) hiç öyle şeyler hatırlamıyorum. Din, devlet, asker konuşamamak diye birşey yoktu ki bunlar konuşulamasa bile bu muhafazakarlık değil baskı olur. Ki şu an yiyosa bu hiç muhafazakar olmayan toplumda dine, dini geçtim sünniliğe aykırı birşey de bakalım kim karışıyor kim karışmıyor gör.

87 doğumluysan zaten akp zamanında büyümüşsün, eskiden haberin olmaması normal. 10-15 yıl öncesi asker, cemaat, kürt konuşamazdın. bir askeri (suçlu olsa bile) bırak hapse atmayı mahkemeye bile çağıramazdın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...