kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 speed dial eklentisi var. mail için de webmail notifier 1 numara bence. tüm hesaplarını ekleyebiliyosun istediğin gibi mail sayısını da gösteriyo vs vs. google reader için bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 kozalak said: speed dial eklentisi var. Fast Dial diye bir eklenti var, en iyisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 fast dial da olabilir adı :D bu arada gözlemlerim de devam ediyor. taskmanager dan baktığımda iki de bi firefox %25 cpuya çıkıyor. normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 hani opera'da adres çubuğuna yazarak arama vardı ya söyle: w "Sara Douglass" diyince mesela wikipedia'da Sara Douglass'ı arıyordu. istediğimiz sitenin aramasına bir harf atayabiliyorduk da. Bunu istiyorum. Bir tane buldum ama kendi aramalarımı ayarlamama izin vemiyordu, sildim. opera'dan gelince en çok aradığım özelliğin bu olduğuna karar verdim. süper bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Çoğu istediğimi buldum, son olarak da downloadların chromedaki gibi gözükmesini istiyorum. Yeni pencereye açılmasın yani. Var mı böyle bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 ben geri chrome a döndüm valla. kusura bakma firefox. adam ol öyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Valla arayüz olarak chrome daha iyi de, bende mesela youtube videoları html5'te ilk açılırken biraz takılıyodu falan. Şimdi firefox'da hiç sorun yaşamıyorum. Daha hızlı ve az kaynak kullanıyo gibi geldi. O yüzden şimdilik devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 GERGE said: hani opera'da adres çubuğuna yazarak arama vardı ya söyle: w "Sara Douglass" diyince mesela wikipedia'da Sara Douglass'ı arıyordu. istediğimiz sitenin aramasına bir harf atayabiliyorduk da. Bunu istiyorum. Bir tane buldum ama kendi aramalarımı ayarlamama izin vemiyordu, sildim. opera'dan gelince en çok aradığım özelliğin bu olduğuna karar verdim. süper bişi. Chrome'da wikipedia'ya girip bir kere arama yaptığında o özellik otomatik olarak geliyor. Herhangi bir sitede, arama kutusu varsa, bir kere kullandığın zaman onu capture ediyor. örneğin ekşisözlükte bir kere arama yaptığında, bir daha ki sefer S'ye basınca (historyde ekşisözlük en baştaysa) entera basarak ekşisözlüğe gidebiliyosun veya arama yapmak için taba basın çıkıyor, ve yazdığın keyword direk show.asp=xxxx gibi sözlüğün kendi URLsine gidiyor. Operayı donunda sallar bu özellik. Chrome hala daha iyi ama flashlı sayflarda yavaşlamaya başladı, IE daha hızlı olduğu için arada IEyi de kullanmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 firefox 4 ile makine bsod vermeye başladı durduk yere, geri döndüm 3'e bu arada o kadar övgüden sonra ie9 yükledim onu kullanacaktım adamlar cleartype'ı kapama seçeneğini kaldırmışlar abv ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 hakkaten ff4müş sorun, ramlerde sorun var diye korkmuştum. dün en az 6-7 kere bsod verdi pc bugün sabahtan beri kapamadım, dl yaptım saatlerce full detay black ops oynadım mp, gaza gelip 1 saat de blend prime95 çalıştırıp ağlattım pc'yi bana mısın demedi. ABV ff4, <3 ff3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Senin sürümde falan sorun vardır belki. Ben hiçbir sorunla karşılaşmadım öyle. Tek sorunum fazla tab açılınca veya arka plandaki tabda çok kasıcak bişey açınca kullandığım tabın da kasılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 pagefile'ı iyi yönetemiyormuş galiba, başka mavi ekran ve sürekli firefox'un çökmesi problemleri var nette, 3.6.16 iyi ya zaten tablarında en yukarı çıkmasına alışamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 3.6'da kalan var mı benim gibi fsd, chrome'a mı geçsem diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 geçmediğin kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 panpa yukarıyı okumadım galiba kafasına vurup çökertemediğim pcyi bsod manyağı yapıyor ff4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 abi chrome ilk çıktığında falan ben de ff3 savundum hep. ısrarla kullanmaya devam ettim. en son bi deneyim bari diye bi kurdum. ondan beri kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 ben ff4'e geçmediğin kabahat gibi algıladım pardon ya chromecu olacam bn de galiba bu mavi ekran mallığından sonra tilkinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 bu arada extension sorunu çekmezsin chromeda hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 FF4 güzel ama bende de ağırlaşmaya başladı. Chrome deneyeceğim ben de bugün. Google oldu ama hayatım, sırf o yüzden çekiniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 gel sen de gel :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 benim 5 yıllık falan fav, history, pass, cookie, ayarlar backupım var yav firefox'da mozbackup ile her formatta 2sn'de yüklüyordum hemen. chrome için böyle bir şey var mı? bi de böyle mozilla dosyalarını chrome'a alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Chrome çok hızlı ama yardım edin bana da aradığım eklentileri hemen bulayım: Google Reader için bir eklenti yeni şey olduğunda haber verecek. Pati Lite'ını istiyorum aka reklam ve öğe engelleyici FoxyProxy alternatifi. Proxy ile kullandığım bir sürü site var ama her site için proxy kullanmak istemiyorum, bu yoksa FF'ye geri dönerim direk. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 az bi işim var şimdi ama bakıcam bir kaç saat sonra fırsat bulduğumda ikisine de soruların. firefoxta olup chromeda olmayan extension görmedim ama ben şu ana kadar. ff bilgilerini de aktarabiliyorsun. vardı onun da bi çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Otomatik aldı FF bilgilerimi. Olmazsa Xmarks var zaten. Eklenti sayfasını buldum, bakıyorum şimdi. Bunları buldum: https://chrome.google.com/extensions/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom?hl=en https://chrome.google.com/extensions/detail/apflmjolhbonpkbkooiamcnenbmbjcbf?hl=en https://chrome.google.com/extensions/detail/caehdcpeofiiigpdhbabniblemipncjj?hl=en Başka bir şeye gerek yok. Deneyeceğim kullanmayı biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 onlara ek olarak smooth gestures ve autopager önerebilirim ilk aklıma gelenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar