Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 var mı kendine çok güvenen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 tamam bu arada geçmiş olsun edit: fedeyi forgiver diye okumayı başardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 teşekkür ederim. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fil L diye gidio, kale duz gidio piyon capraz gidio, sah her yere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 VAR DİYELİM Kİ NE OLCAK BİLAEA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ha-ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sakin olun. sadece bir soru sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 senko said: fil L diye gidio, kale duz gidio piyon capraz gidio, sah her yere gidiyor. kıyamam ben sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çoban matı yaparım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bide esnaf matı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bildiğiniz güzel bi site var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 chesscube var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 mynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 chesscube'de gel karşıma 5dk'lık oynarım azını fazlasını oynamam turkey kanalında nickim ile başlayan ismim ile bulunuyorum reytingim de 1600 falandı galba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 chesscube de üyeliğim vardı çok eskiden nickimi hatırlamıyorum. hatırlasam şifremi hatırlayamam kesin bi daha üyelik alayım iyisimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 al al chesscube gerçekten güzel 1,5 yıldır üyeyim sanırım geçen zaman içerisinde çok güzel geliştirdiler adamlar platformu harika turnuva sistemleri var para da kazanılabilecek şekilde bişeyler yaptılar ama kasar tabi o kısmı gene de hiç paran vermeden almadan katılabiliyosun turnuvalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Lyvanna_Dolores said: bildiğiniz güzel bi site var mı FICS varken başka yere bakılmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 noldu l4d2 baydı mı? asdsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yav said: al al chesscube gerçekten güzel 1,5 yıldır üyeyim sanırım geçen zaman içerisinde çok güzel geliştirdiler adamlar platformu harika turnuva sistemleri var para da kazanılabilecek şekilde bişeyler yaptılar ama kasar tabi o kısmı gene de hiç paran vermeden almadan katılabiliyosun turnuvalara adamlar hile olayinin nasi ustesinden geliyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 dediklerine göre genel kabul görmüş meşhur bir çok oyuna ait hazır methodları bilip birebir onları uygulayan oyuncuları tespit eden bi yazılımları varmış. gene de ne kadar etkin olduğunu bilmiyorum. O yüzden uzun oyun oynamıyorum. 5dk'lıklarda hile yapmak çok zor olduğundan alıştım bi kere 5dk'ya =) ha zaten turnuvaların da %90'ı 3dk ve altı ve bazen 5 dakika oluyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bide 15 sn.lik falan var çok acayip. ben ona satranç diyemiyorum ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ben de diyemiyorum ama belki çooooooook uzun seneler oynayıp özümseyince onlar da anlamlı olabiliyodur kimbilri :P gene de ezber yarıştırmış oluyolar tabi her türlü 10sn'de şimdi meslea 1 veya 3dk'lıklar için de öyle diyordum. 5dk'da alıştıkan sonra 3 ve 1'likleri de denedim. 1 dakikalık olan meslea gerçekten tecrübeyi ve çok hızlı düşünmeyi gerektiriyo düşündüğüm gibi balon değilmiş yani.... belki 15sn'likler de öyledir ama sanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 1 dakikalıkları oynuyodum ben chesscube de bi ara, çok fena değildi. Ama gerçek anlamda satranç da değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 mokoko said: noldu l4d2 baydı mı? asdsads valla işler kesat gibi pek çağıran olmuyo. çağırdıkları vakit ben uygun olmuyorum. bi de satranca baya bi zaman evvel manyak gibi sarmıştım özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar