goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 250 bin liraya araba alabilecek biri olsam hiç düşünmem alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Abi 300 km olsun ne olacak. Ben su anda 1 depo benzinle anca o kadar gidiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 maket araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Hidrojen var ? http://automobiles.honda.com/fcx-clarity/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Selam, Her sabah işe geldikten sonra ve eve çıkmadan önce takar şarj ederim ben; 65kW trifaze elektrik var nasıl olsa :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Fistan said: çevreye olan saygıdan ötürü sıfır emisyonlu araca binmenin mutlulugunun karşılıgını hesaba katmamışsın. bu konu tartışmalı biraz. elektrikli araba üretiminde normal bir arama üretimine göre çok daha fazla çevre kirletiliyor. belki bir öğrenci için ya da evinin yakınlarındaki okuldan çocuğunu alacak bir anne için elektrikli arabalar mantıklı olabilir; ama gerçek bir araba olmadığını anlamak lazım. hybridler daha tercih edilesi. en azından şarj gibi bir sıkıntısı yok, pil bittiğinde akaryakıta geçip kendi kendini şarj ediyor. üzerinde yoğunlaşılması gereken teknoloji ilk etapta hybrid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bu kadar çevrecilik muhabbeti üzerine 1958'in gözde konseptini yazmazsam olmaz: Ford Nucleon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 haha o da iyiymiş, ulan koca amerika neydi ne oldu demeden de geçemiyorum. ama bu nükleer yakıt bence hala geleceği olan bir konu. soğuk füzyon konusunda gelişmeler var bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar