Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Pascal Bomba Fotolarla Döndü Uzunca bir dönem FKÖ ( filistin kurtuluş örgütü ) ile canlı bomba eğitim kampına katılmak için yurt dışında bulunan ve bunun için forumu birbirine katamayan Pascal 5 temmuz PAzartesi günü Kombine almak için gittiği İnönü Stadın'da Erol Kaynar'a ait Locaya sızarak görüntü almanın yasak olduğu stad inşaatını görüntüleyerek bir habercilik başarısına daha imza attı. Fotolarda da göründüğü gibi stadda öyle ummalı bir çalışma yok. Ben çalışan 15 kişi sayabildim. Gerçi saha çok kişinin çalışmasını gerektirecek bir aşamada değil. Ayrıca Stad projesi tamamlanınca harbi geniş görünecek. Bu arada Kombine almak isteyen arkadaşlara bir uyarıda bulunayım: ELİNİZİ ÇABUK TUTUN! KApalı alt diye satılan yer eski kapalı alt. Yeni yapılacak tribün için kombine satıl mıyor. Kapalıdaki localar büyük ihtimalle yıkılmayacak. Ancak ortadakilerin yıkılma ihtimali hala var. Hadi kalın sağlıcakla![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee [Bu mesaj Pascal tarafından 06 Temmuz 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 nasıl yıkılmayacak yav. söz vermişlerdi. ortadaki 7 loca bikere kesin gidecek. taraftarla geldi bu yönetim. taraftarla gider yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 İnönü Maracana yapsalar ne olur ne yazar takım takım diilk :D[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Pascal, Pazartesi mi çektin resimleri? 3.5 saat sırada beklerken bi ara gidip baktım, güzel olucak inşallah.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Yalnız Erol Kaynar'ın loca nasıl? Maşallah 40 kişilik ufak tribün gibi bişey. :D (Bu arada ben de kapalıdaki bütün localar gidecek diye duydum)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 cok merak edıyorum nasıl olıcak dıye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bu hızda ılerlerse torunlarımıza soylerız ne o oyle 2,3 tane kıytırık kamyon var[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 kaçtane kıytırık kamyon olsun abi :) kazılar nerdeyse tamamlandı zaten istenildiği kadar inildi yani onlar da düzeltme cart curt yapıyordur herhalde çalışmaların ilk durumuna burdan bakabilirsiniz http://www.besiktask.net/bjkinonu/stad_10062004/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 apaçi samiyen diil burası inönü.. 3. maça hazır, 3. yıla değil.. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Apache ye bak=) samiyenine bak sen yıkılmasın tepinirken. 20 bin kişilik bu sene 10bin kişiye düşücek Hacılar erciyessporun bile stadı daha büyük Localar yıkılmassa isterlerse o stadı 50 bin kişi yapsınlar hiçbi faydası olmaz.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 3 kamyonlada olsa yapıyolar be stadı adamlar biz ilk sölediğimizde 3 kamyonla çalışmaya başlasak şimdiye bitmişti ehehe[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 said: Apache, 09 Temmuz 2004 00:43 tarihinde demiş ki: bu hızda ılerlerse torunlarımıza soylerız ne o oyle 2,3 tane kıytırık kamyon var katılıyorum +1 birde bu minik stad kaç kişilik olacak..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 hadi hayırlı olsun stadınız bence gayet güzel oluo, hem türkiye'de düzenlenebilecek turn.lar için hazır genişletilmiş stad, hem de bzmkinden kçk zararı doknmuo ;)[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 walla bayagı genısletmısler hll olsun bızımkıler de anca adam transfer edıcekler goya pehhh 12 tane attılar almanyanın 631351351 . lig takımına gaz oldular yine yerler Çaykurdan bi beşte otururlar dötlerinin üstüne[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Hela(heal) tüpü yuok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: DA2019, 08 Temmuz 2004 16:53 tarihinde demiş ki:Pazartesi mi çektin resimleri? 3.5 saat sırada beklerken bi ara gidip baktım, güzel olucak inşallah. Pazartesi çektim abi o loca süper ya alında 40 kişi birleşip bi loca alacaksın : ))[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 gayet güzel devam ediyormuş inşaat yaklaşık 1000 kişilik kapasite daha geliyormuş[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 stad güzel olucak ilk 2 maça yetişemeyecek sezonu dışarda açıcaz çarşı grubunun sahaya yakın olması inönüde inanılmaz bir baskı yaratıcak rakip takımlar için.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 çarşı sahaya yakın olmayacak. Üst kat ve orta katın ortsaında olacaklar. En alt kat ise biletli olacak. Eğer ortadaki localar yıkılırsa çarşı tamamen yukarıda olacak.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bilmiyorum vallahi kazan da konuşulan ise çarşı alt ve orta bölümü alıcakmış.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: blackchaos, 12 Temmuz 2004 14:02 tarihinde demiş ki: stad güzel olucak ilk 2 maça yetişemeyecek sezonu dışarda açıcaz çarşı grubunun sahaya yakın olması inönüde inanılmaz bir baskı yaratıcak rakip takımlar için. çimlerin saglıklı olarak 3. maça yetişmesi bile zor gözüküo bana bu btk inşaat bitmesiyle alakalı olmasa gerek?[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 15 Eylül Çarşamba günü Beşiktaş İnönü Stadı futbol oynanabilir bir hal alacak...[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 çarşı iki direk arasını alacak diye biliyorum ben de. sanmıyorum alt kata insinler. yani yönetim sürekli söz verip duruyordu tutarlar herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Son Dakika: Yönetim ortadaki 7 locayı kesinlikle yıkacak ve ortada kazanılacak alana çarşı konuşlandırılacak...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 pratik eğitim vermemişler...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tabiiki ciddiyim.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar