Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnönü Stadı İnşaatı

Pascal

Öne çıkan mesajlar

Pascal Bomba Fotolarla Döndü

Uzunca bir dönem FKÖ ( filistin kurtuluş örgütü ) ile canlı bomba eğitim kampına katılmak için yurt dışında bulunan ve bunun için forumu birbirine katamayan Pascal 5 temmuz PAzartesi günü Kombine almak için gittiği İnönü Stadın'da Erol Kaynar'a ait Locaya sızarak görüntü almanın yasak olduğu stad inşaatını görüntüleyerek bir habercilik başarısına daha imza attı.

Fotolarda da göründüğü gibi stadda öyle ummalı bir çalışma yok. Ben çalışan 15 kişi sayabildim. Gerçi saha çok kişinin çalışmasını gerektirecek bir aşamada değil. Ayrıca Stad projesi tamamlanınca harbi geniş görünecek.

Bu arada Kombine almak isteyen arkadaşlara bir uyarıda bulunayım:
ELİNİZİ ÇABUK TUTUN!
KApalı alt diye satılan yer eski kapalı alt. Yeni yapılacak tribün için kombine satıl mıyor. Kapalıdaki localar büyük ihtimalle yıkılmayacak. Ancak ortadakilerin yıkılma ihtimali hala var.
Hadi kalın sağlıcakla![signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee

[Bu mesaj Pascal tarafından 06 Temmuz 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İnönü Maracana yapsalar ne olur ne yazar takım takım diilk :D[signature][hline]Durup Dü$unmek yetmiyor artık $eni i$tiyor her gece bu beden,kaçıp git$ek cok uzaklara $en ve ben...Yalancı $ahidimdir AY benim her gece denize vurur yakamoz ben a$kı $enle ya$ıyamazsam VAR$IN OLMASIN ...
Sosyal ağlarda paylaş

Pascal,

Pazartesi mi çektin resimleri? 3.5 saat sırada beklerken bi ara gidip baktım, güzel olucak inşallah.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Erol Kaynar'ın loca nasıl? Maşallah 40 kişilik ufak tribün gibi bişey. :D

(Bu arada ben de kapalıdaki bütün localar gidecek diye duydum)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Apache ye bak=) samiyenine bak sen yıkılmasın tepinirken. 20 bin kişilik bu sene 10bin kişiye düşücek
Hacılar erciyessporun bile stadı daha büyük

Localar yıkılmassa isterlerse o stadı 50 bin kişi yapsınlar hiçbi faydası olmaz.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
said:
Apache, 09 Temmuz 2004 00:43 tarihinde demiş ki:
bu hızda ılerlerse torunlarımıza soylerız ne o oyle 2,3 tane kıytırık kamyon var

katılıyorum +1
birde bu minik stad kaç kişilik olacak..[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet Açıldı!

Sosyal ağlarda paylaş

hadi hayırlı olsun stadınız bence gayet güzel oluo, hem türkiye'de düzenlenebilecek turn.lar için hazır genişletilmiş stad, hem de bzmkinden kçk zararı doknmuo ;)[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

walla bayagı genısletmısler hll olsun bızımkıler de anca adam transfer edıcekler goya pehhh 12 tane attılar almanyanın 631351351 . lig takımına gaz oldular yine yerler Çaykurdan bi beşte otururlar dötlerinin üstüne[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯
[b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Hela(heal) tüpü yuok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 08 Temmuz 2004 16:53 tarihinde demiş ki:Pazartesi mi çektin resimleri? 3.5 saat sırada beklerken bi ara gidip baktım, güzel olucak inşallah.

Pazartesi çektim abi o loca süper ya alında 40 kişi birleşip bi loca alacaksın : ))[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

çarşı sahaya yakın olmayacak. Üst kat ve orta katın ortsaında olacaklar. En alt kat ise biletli olacak. Eğer ortadaki localar yıkılırsa çarşı tamamen yukarıda olacak.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 12 Temmuz 2004 14:02 tarihinde demiş ki:
stad güzel olucak ilk 2 maça yetişemeyecek sezonu dışarda açıcaz

çarşı grubunun sahaya yakın olması inönüde inanılmaz bir baskı yaratıcak rakip takımlar için.

çimlerin saglıklı olarak 3. maça yetişmesi bile zor gözüküo bana bu btk inşaat bitmesiyle alakalı olmasa gerek?[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...