FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Super ya koptum. Mahruki’ye: Neden zirvede bırakmadın? Yılmaz, dün AKUT’un 15. yıl dönümü nedeniyle yapılan basın toplantısına katıldı. AKUT başkanı Nasuh Mahruki ve AKUT Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda sık sık espri yapan Yılmaz, “Bu toplantıda elimden geldiğince bir enkaz yaratmamaya çalışacağım” dedi. “Beline ipi dolayan ben AKUT‘um dememeli” diyen Yılmaz, Mahruki’ye de takıldı: “Neden zirvedeyken bırakmadın!” Kendisine rozet takan Mahruki’ye takılmaya devam eden Yılmaz, “Bu rozet takıldığı zaman ilk seni kurtarıyorlar, ona göre” diye espri yaptı. Robin Hoodmusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 mahrukiye ne lan diye dusunurken kafam durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 eski türkçede şaka demek mahrukiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 download yapıyorum net göçmüş vaziyette , başlık açılana kadar kafayı yedim mahrukiye ne demek diye, maşukiye geldi aklıma herhalde yanlış yazmış falan dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Yaw duzeltiyim dedim secenek yok.1 kereden fazla kullanamiyormuyuz hakkimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 saati geçtiği içindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 mahrukiyeyi ilk defa duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar