Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 http://blogs.nationalgeographic.com/blogs/intelligenttravel/2011/03/strange-planet-real-life-up-ho-1.html http://www.youtube.com/watch?v=esiUcTsif5I&feature=player_embedded oha http://design-milk.com/images/2011/03/nat-geo-balloon-house-up-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 buralarda bi yerde gormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Oha çok başarılı. Balonlar patladığı zaman evin düştüğü yerin yakınlarında olmak istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 eylulde mi ekimde mi ne yayınlancakmış tv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Bu da gider japonyaya düşer şimdi Adamlara bi gökten ev inmediği kalmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ajhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 eheueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Red said: buralarda bi yerde gormustum ben yollamıştım bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Gördüğünüz şeydi sanırım. 2 tane liseli tipli eleman karton kutuya fotoğraf makinesi koyup balonla yukarı gönderiyorlar. Makine belirli aralıklarla fotoğraf çekiyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Tokasra said: Oha çok başarılı. Balonlar patladığı zaman evin düştüğü yerin yakınlarında olmak istemem. ben isterim.çok eğlenceli olsun. üstüme düşsün hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Beleşe ev, hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 SeaGle said: Gördüğünüz şeydi sanırım. 2 tane liseli tipli eleman karton kutuya fotoğraf makinesi koyup balonla yukarı gönderiyorlar. Makine belirli aralıklarla fotoğraf çekiyor falan. cıks bunu verdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 öyle demeyin ya yazık japonlara.adamların başına gelmeyen felaket kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Neotwo Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 söyleyecek söz yok cidden: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 boru + ucu iğneli fişek kombinasyonuyla (tüftüf ile) patlatasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 SeaGle said: Gördüğünüz şeydi sanırım. 2 tane liseli tipli eleman karton kutuya fotoğraf makinesi koyup balonla yukarı gönderiyorlar. Makine belirli aralıklarla fotoğraf çekiyor falan. o tamamen farklı mevzu. liseli tipi geç dünyada bir çok ülkede yapan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar