ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bende almistim bu konu acildiginda simdi uyari verdi windows microsoft tarafindan benim key engellenmis simdi bilgisayar uyari veriyor birde yeni kurmustum bosa gider mi hersey ne yapmam lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 bilgisayarıma sağ tıkladığında ne çıkıyor o key yerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 27 gün kalmis tekrar yeni bir key ile aktif etmem icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 2 dolara kıyıp bi tane daha alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 :D daha 1 hafta olmadi kurali windowsu benim gibi böyle birsey ile karsilasan var mi ki yine aliriz problem degil 2 dolar bisi ztn ama sonra yine yapmasin haftada 2 dolar verirsem ohohoh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xiaohe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Çok iyi ama pahalı! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Ahahaha adam buldu bizi :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çindeki düşman windows çetesinden bu herhalde kötülemeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xiaohe Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Bu sitede satılıyor ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 hayir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 1.50 ye düşürmüş adam sdıksdgshdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ultrAslan said: :D daha 1 hafta olmadi kurali windowsu benim gibi böyle birsey ile karsilasan var mi ki yine aliriz problem degil 2 dolar bisi ztn ama sonra yine yapmasin haftada 2 dolar verirsem ohohoh :) If the keys do not work, pls contact me, I promise i will offer new keys after i tested them. demiş adam bi iletişime geç istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 xiaohe said: Bu sitede satılıyor ????? Çok iyi ya hahaha !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ben 2 defa format attim simdiye kadar allah nazardan saklasin tas gibi tik demedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 xiaohe said: Bu sitede satılıyor ????? Abi adminlerden biri gözünü seveyim şu adamın ip sine baksın, bizden biri mi, evetse kim, ya da google translate mi :) Çok merak ediyorum, çok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Aynı hisleri paylaşıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 sipariş verdim ben paypal dan gelişmeleri yazıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 yükledim etkinleştirme de yaptım ultimate sorun yok şimdilik. ayda 1 key almaya razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bundan office alıp çalıştırabilen var mı? Ben denedim bir key'i ama çalışmadı. 2 gündür adamdan cevap bekliyordum. Dün alaoalaloal yaptım bir hala ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dhgate göçmüştü bi ara herif cevap yazamamış. mofficeler sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 alan var mı bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Ben çok önce almıştım hala turp gibi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Pff, 6 key almıştım baya önce. 4 Win 7 ve 2 office 2010... Patlamış keyler. Adama mesaj attım. Bakalım ne diyecek. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 evet keyleri çok sayıda almanın esprisi yokmuş onu anladım. ilk alıp kullandığım hala sağlam devam ediyor (win7 + ofisPro) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar