ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Seele said: ahmedinejad said: adam format bitene kadar yolladı direk aktive ettim. çalışıyor sorunsuz şu an. bu arada windows.old klasörleri 57 gb yer kaplıyormuş sdghvısduyfısgcksd email ile felan mi yolluyor. yok site üzerinden özel mesajla yolluyor. mail geliyor ama teslim edildi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 adam msdn uyeligi keyleri satıo sdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 darksouldan pro n almıştım ben de daha format bile atmadım 1 yıldır aynı işletim sistemi, bu win7ler şişmiyo herhalde eski windowslar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Patlayan çok adam var öle. Siz şanslısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar