mokoko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Sereglin said: arctic monkeys, moby, portishead ve queens of the stone age dedikoduları var :S bunlar gelirse gitmeyen top olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Sereglin said: arctic monkeys, moby, portishead ve queens of the stone age dedikoduları var :S çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 gelmez onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 gelmemeleri için bariz bir neden yok. hemen kesin konuşmamak lazım. zaten dedikodu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 onlar bariz yalan gibi görünüyo ama aralarından sadece portishead gelse ben tatmin olurum asfas ayrıca skunk anansie, skin olarak geldiğinde sağlam bi performans sergilemişti bu seferde güzel olur herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 hayatta beğenmem şu rcknkola sayfasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi neden imkansız olarak bakıyorsunuz anlamıyorum. böyle büyük olay yaratmazlardı adamlar eğer parayı akıtmayacak olsalardı. Son 2 sene içinde gelen isimleri bir hatırlayın. değişti artık bu kafa, parayı basıyor organizatörler artık ve getiriyorlar. olay sadece insanları ikna etmek. king of leon bile gelebilir bu festivale. daha önce dedikoduyu başlatmıştım afasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ana sahne: limp bizkit motörhead travis moby skunk anansie 2 many dj's the kooks athena friendly fires alternatif sahne: thievery corporation beach house tunng ilhan erşahin's istanbul sessions gaslamp killer fm belfast curry & coco sonar sahne: mogwai the black lips electrelane the qemists chapel club esben and the witch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 önceki lineup'lara göre çook zayıf motörhead lp dinle yeter. diğerleri ztn normalde gelebilcek gruplar, motörhead'i getiriyoruz bu sene yeniden para basalım gibi birşey olmuş. pozitifi hiç sevmiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 travis ve moby gerçekten geliyor mu? motörhead+limp bizkit+moby+travis için güzel para bak hasuke! mogwai de geliyormuş UUUUUUU yarın gidip alayım biletimi madem.. hatta kamp kombine alayım.. çadırım da yok ama olsun kurarızm elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yada arabada yatarım.. evet bu da iyi bir seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 en güzeli araba+kamp aslında, yanyana. Adamlar çözmüş işi, ama bizimkiler daha arabayı geç kamp alanına girerken bile 35 saat üstünü arıyolar. http://www.youtube.com/watch?v=Nb5GpV_LUuU rockcoke 2056'da fln olabilir anca şu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 lineup fena değil valla. mogwai ile moby iyi olmuş kalabalık biraz ürkütüyor beni ama olsun gidilir yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 abi sen mogwai seviyorsun diye sizinkiler de dinliyor ya o çok gıcık bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 off topic yapmayalım pliiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bu bülent burgaç twitter'dan nası gazlar veriyo, foo fighters qotsa gibi. yalan çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 e bi jpj eksik, o da gitsin vultures da ciksin safd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 oha mis gibi lineup işte be. mogwai'i görünce bildiğin sevindim yalnız, hiç beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 friendly fires ve mogwai = sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ne zamandı bu ya? iyimiş baya lineup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 kesin gidilir. adamlar iyi lineup yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yav said: ne zamandı bu ya? iyimiş baya lineup 16-17temmuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bilet 90tl iken almadım iyi bok yedim. 120 olmuş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 mogwai mi?? moby mi??? moby lan!!! huuuuu gitmek gerekir mi acaba? hangi gün ne çıkıyor, tek günlük gidilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 16 TEMMUZ CUMARTESİ Ana Sahne Limp Bizkit Motörhead 2 Many DJ’s (Live) The Kooks Alternatif Sahne İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions Curry & Coco Sonar Sahne Electrelane Esben and the Witch 17 TEMMUZ PAZAR Ana Sahne Travis Moby Skunk Anansie Athena Friendly Fires Alternatif Sahne Thievery Corporation Beach House Tunng Gaslamp Killer FM Belfast Sonar Sahne Mogwai The Black Lips The Qemists Chapel Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar