pnoise Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 evet mmosuzluktan araştırdım evreni hoşuma gitti. iyi bir karar mı ? oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 beleşinden oynamıştım accık çok salak gelmişti. tabi 4 5 sene önce oynamıştım şimdi nasıl bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ben de şu an portakal suyu içmekteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 2-3 yil once chemical'a ozel mesaj atip ben de basladimda pek sarmadi :<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 isimden kaybediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 skiller ve grafikler çok şirin gelse de bazı alanlara girebilmek için paralı üyelik istemesi anında uninstall ettirmişti seneler önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 mmo hayatımın en zevkli günleri 2.5 senelik dofus dönemidir. ama ankama boktan bi firmdır. mümkün olduğunca yönetimle işin olmasın gayet güzel oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 katılıyorum, benim de en çok keyif aldığım mmo'lardan biridir. gerçekten çok başarılı, sufi'nin dediği gibi benim başıma gelmedi ama hacklenip karakterini geri alamamışlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar