Ren Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nasıl denk gelip açtım bilmiyorum ama şuncacık yaşamımda kahkahlarla gülebildiğim çok iyi bir 30 dakikaydı. yunus diye bir talip geldi ki böyle her şeye mülayim bir aptallıkla evet diyen, evlere şenlik. tam versiyonunu bulan olursa haber versin lütfen. paravan açılmadan önce saçma diyaloglar falans- spor bakım hede hödö y- (durgunluk)..evet kick box yapıyorum s- sosyal misin y- evet haftasonları dışarı çıkarız s- rock müzik dinler misin? y- evet(herşeye evet diyeyim ki kızı götürebileyim) s- ne dinlersin y- (2 dakika sessizlik) (o ara düşünüyo) elvis presley http://www.facebook.com/video/video.php?v=187804641261498&oid=197177969456&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kızın surat ifadesi haha resmen tiksinmiş çocuktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yunus bey in de sağlam midesi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 3.57 ifadeye bakın bi hahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 - alo, komtanım. ehehe... huhuho. eheheheo................. - niye kapattın komtanın suratına telefonu? - :) :) :) asteğmen. :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cok kotu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben bu yunusu izlerken üzüldüm adamın haline. içim acıdı yeminle. geyiğine demiyorum ha. resmen pasifik okyanusu büyüklüğünde kalbim var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi üzüldüm lan paravan açılınca adama bakıp gülmesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bu karı ciddi ciddi malmış ayrıca ahaha. kafasını kaldırıma vurasım, midesini tekmeleyesim geldi bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 FromTheHell said: - alo, komtanım. ehehe... huhuho. eheheheo................. - niye kapattın komtanın suratına telefonu? - :) :) :) asteğmen. :):):) ahaha koptuğum andır. kızın devamlı monitörden kendini izleyip aptal saptal sexi sandığı surat ifadeleri yapması kendini aşırı beğenmesi falan ahaha. o ağız o dudak ne ya o nası bi tip ya böyle tam çenesine yumruk atacaksın takla atıp yere düşücek sonra elbisenin boyunluk kısmını düzeltmeye devam edicek. yunus da ayrıymış ya. adamdaki pasifliğe bak. teleonla oynadı lan herif canlı yayında 300 saat ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sırf ağzına vurmak için poker face takınıp talip olcam serpil'e. En son yüzükleri takmak için elini uzattığı zaman pokerfeysi bozup ağzına tekme atıp kaçıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi bende bugün hastaydım, yemek yerken bakim dedim ne var ne yok buna denk geldim. Bunu izlerken resmen iyileştim yani fds. Videodan önceki o konuşma evresi falan daha iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 serpil atansiyonu kaybedince, musmula surati iyice yamulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu programın sunucusunu ciddi anlamda beğeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ahuahuahaua ask yasi nedir lan gozluklu keltos bombaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yav said: bu programın sunucusunu ciddi anlamda beğeniyorum At suratlı geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 karanlikta oyle gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lokkum Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 - ne diyo astegmen + arkandayim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 serpil o dudaklari oyle buzmuyo mu, ayagimi ekrana uzatip topukluyorum, keske burda olsa azina vursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Karanlıktayken belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Dartanian said: yav said: bu programın sunucusunu ciddi anlamda beğeniyorum At suratlı geliyo bana. serpil'in yanında durduğndan çok güzel geliyo da olabilir de tavırları falan hoşuma gidiyo ya çok güzel dalga geçiyo vakti geldiğinde öyle programın salaklık seviyesinin epey üstünde bi kadın bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 olur olmaz, ben topugumu carpicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 son postu anlamaya çalışırken gözyaşlarına boğuldum resmen. noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 sunucu hatun iyi ya asdfdss ayrıca serpil'le yunus gayet yakışmış bence. Serpil biraz daha otistik, o kadar da olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 FromTheHell said: - alo, komtanım. ehehe... huhuho. eheheheo................. - niye kapattın komtanın suratına telefonu? - :) :) :) asteğmen. :):):) abi bu çok efsaneydi ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar