kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 konumuz aslında "kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş" insanlar fakir olabilir buna kimse bişi demez tabiki. ama paranızın yetmediği markaları giyen, paranızın yetmediği şeyleri içip yiyen kişilere laf atmanızın nedeni nedir düşünüyorum bi 10 dkdır. yani yoksa paranız susun bence diyeceğimde belki başka sebepleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 uzanamiyosa ziplar abi kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kedi bir ziplar, iki ziplar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 selam ben hem macrocenter hem de bim'e gidiyorum. adeta medeniyetler buluşması gibi bir adamım. optumbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ablam paticiği hackleyeceğini söyledi az evvel. ümit ediyorum şakayla karışık 3. ye sarf ettiği bu cümleyi gerçekleştirir ve beni iş güç sahibi yapar. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 uza o zaman hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Panpa neyini düşünüyosun. Kıskançlık işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Lyvanna_Dolores said: ablam paticiği hackleyeceğini söyledi az evvel. ümit ediyorum şakayla karışık 3. ye sarf ettiği bu cümleyi gerçekleştirir ve beni iş güç sahibi yapar. amin. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/fakir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bana cips yedikten sonra ellerini yıkamadan saçını başını elleyen ilkokulluları anımsatıyosun kermit. sen asla uç kutuları ve silgilerden basit makinalar yapmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ne biçim kafan var lan senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 daha önce görmüştün fatih hatırlaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 çogomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 iphone çok rereöeörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Lyvanna_Dolores said: ablam paticiği hackleyeceğini söyledi az evvel. ümit ediyorum şakayla karışık 3. ye sarf ettiği bu cümleyi gerçekleştirir ve beni iş güç sahibi yapar. amin. amin süpaneke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 hay senin sorularına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Herkesin babasının yıllık 400 milyon $ ciro yapan şirketi yok be kermitim, kıskanıcaz tabi. Fakir olduğum için ben çok kıskanıyorum mesela arkadaşlarımı.. Siz gidin ben fakirim param yok benim :( die ajitasyon yapıyorum hatta acıyıp yemeğe falan çağırıyorlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar