df Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Tür : Romantik / Dram / Müzik Gösterim Tarihi : 4 Mart 2011 Yönetmen : Jon Chu Senaryo : Amy Andelson , Emily Meyer Yapım : 2010, ABD , 107 dk. Oyuncular Rick Malambri (Luke) , Adam G. Sevani (Moose) , Sharni Vinson (Natalie) , Alyson Stoner (Camille) , Keith Stallworth (Jacob) , Kendra Andrews (Anala) New York’ta yaşayan bir grup dansçı Moose (Adam G. Sevani) ve Natalie (Sharni Vinson) ile beraber çalışmaya başlayınca kendilerini dünyanın en iyi sokak dansçılarının karşısında bulurlar. Karşı karşıya geldikleri yarışmayı kazanan grup tüm hayallerine kavuşurken kaybeden taraf elindeki her şeyi kaybedecektir. Luke (Rick Malambri) ailesinden kalan vasiyeti korumaya çalışırken, Natalie kalbine mi yoksa mantığına mı güveneceğini bilemez. Grubun en yeni ve etkileyici üyesi Moose ise eğitimi ile tutkusu arasında bir seçim yapmak zorundadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ohhh!!! 3d teenager kız filmi!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 konusu bile açılmamış =) (ya da ben bulamadım) bugün izledim mükemmeldi. ilk 2 film kadar iyidir umarım diyordum filme girerken ama ilk iki filmi katlamış bence. tavsiye ederim. 3d'si de güzeldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 konusu niye acilsin bunun, bence bu bile kapatilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yahu neden bu kadar önyargılısınız topiğin başından beni onu kavramaya çalışıyorum. bir trailer bile çıkmadı ama önüne gelen kişi çıkıp filmi eleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 haha ne kompleks yapmışsınız be =) film çok güzel ayrıca ortalama 3d standartının baya üstündeydi. (teknik olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aquila said: konusu niye acilsin bunun, bence bu bile kapatilmali. ne oldu haters gonna hate falan vazgeçtin galiba safsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 konu kapatılsın yasaklansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Zaybird said: konu kapatılsın yasaklansın. bunu senin söylemen çok ironik. başlık silinirse postun boşa gider. amacınla çelişme lütfen. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 uuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 dasaaa said: bir trailer bile çıkmadı ama önüne gelen kişi çıkıp filmi eleştiriyor. yuh abi naptın sen, aralıkta izledim bu filmin 720psini. film amerikada ekimde falan gösterime girdi sanırım, bize şubatta gelicek deniyodu ama marta sarkmış heralde. kareografiler çok güzel filmde, step up 2den daha da güzel (izleyen varsa tabi). ha hikaye namına çok bişey beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 conan filminin son 4sayfasına bi bak abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 dasaaa bana laf sokmuş, kıyamet alameti. http://i52.tinypic.com/2lt4l11.jpg bu arada eksik var, son 4 sayfaya bakmasın tüm 16 sayfaya baksın, aynı görüşleri savundum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar