Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 iyi de ne kadar level 10-15 taklidi yapabilirsin ki.mesela overpower downgrade edilmiyor.ben level15im diyosun bi overpower atıyosun 40k vuruyo.adamlar da sevmiyo seni sonra,hadi git sen evine diyor. onun yerine herkesi boostlayıp level 85 yapmaya çalışsan daha iyi değil mi
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 şimdi dans etmeyi bırakıp level kas
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 kuralım lan.ne olsun adı?
tunca Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 din diil de önce siyasete atılalım, politilka falan yapalım. parti kuralım bi tane frp diye. fantastik fantastik yaşama ümitleri verelim oy kullananlara. sonra hakikaten de fantastik fantastik yaşatalım halkımızı
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Tyrannus said: onun yerine herkesi boostlayıp level 85 yapmaya çalışsan daha iyi değil mi 10-15 levellikleri ne kadar boostlarsan boostla,yine de verimsiz olacağı için kaçınılmaz sona ve gurura hazırlıklı ol öyleyse
Polyushka Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 imageshack'ın da leveli düşükmüş . peh
vaperon Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Beyler dövmeyin ama hiç oynamadım Starcraft ama bu iddia fena bir maça sebep olacak gibi duruyor. İzlememek olmaz. Ne yapmam lazım izlemek için? Oyunu falan yüklemek gerekiyor mu yoksa online stream gibi izleyebilmek mümkün müdür?
Creus Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 streamden izlersin maç günü link düşer zaten.
tunca Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 ne alaka http://www.youtube.com/watch?v=uTQRc2aVj-s In the days of yore The royal hunt was on Loud bayed the hounds As Gediminas set forth In the holy woods Of old Sventaragis He laid down to rest Beneath an ancinet oak And dreamt as only dream The men who would be kings! He saw the iron wolf Ride monstrous on the hill He heard the iron wolf Howl like hundreds of it's kin! Tearing from the veils of sleep His heart was a wild drumbeat He sought the counsel of the gods Through Lizdeika's wise words: "What is destined for thee, let it be! Great Duke, unite thy people and be king!" Fear not the iron wolf He shall be thy fort! And in him shall dwell All the rulers of thy line And the glory of their deeds Shall resound like wolf-song Thoughout the ancient world!
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Tunca'nın günden güne aptallaşması niye ya
Desu Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 xunn said: Tunca'nın günden güne aptallaşması niye ya adam tsunami gibi geldi threade ya
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Olmayan şeylere inananlar aptaldır, fact bu. Yok yani, senin tasvir ettiğin şeyler malesef yoklar. Hissi olabilir, oda hiçbirşey ifade etmiyor. İnanç işin içine girdigi anda IQ'lar 3'e bölünüyor.
tunca Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 inançlık bir durum yok ki neye inanıyorum ben emin olmayıp günlük hayatıma implement ettiğim bi konsept yok yani
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Pantheism is the view that the Universe (Nature) and God are identical.[1] Pantheists thus do not believe in a personal, anthropomorphic or creator god. The word derives from the Ancient Greek: πᾶν (pan) meaning ‘all’ and θεός (theos) meaning ‘God’. As such, Pantheism denotes the idea that “God” is best seen as a way of relating to the Universe.[2] Although there are divergences within Pantheism, the central ideas found in almost all versions are the Cosmos as an all-encompassing unity and the sacredness of Nature. Allahım sana geliyorum.
tunca Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 hangi birine tapıcan ki bütün anneler kutsal
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Senin ağaç da bir tane yok reis. En azından bi formasyonu var annenin. Benim annem diger annelere göre daha kutsal. Ağaçlara indirgeyemezsin bunu. Herşey gibi kutsallık da relativiteye tabidir. Şapşal.
tunca Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 relativiteye bağlı olması demek sana bağlı olması demek. her şeyi kendine göre değerlendirmek te kendini çok üstün görmektir, halbuki sen tek başın bişi diilsin küçücük bişisin evrende. relativite sonsuzluğun yanında sadece bi ilüzyon yani
xunn Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Yoo, o seçim bana kalmış birşey değil ki. Sonsuz doga bana perspektif veriyor senin mantıgınla. Asla perspektiften muaf olamazsın, eger olabilseydin zaten su an seninle aynı fikirde olurduk, herkes aynı olurdu. Özden tüme varış böyle olmaz.
Öne çıkan mesajlar