fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çok para abi. şaka yapıyorum. şuan 50 liram olması için neler vermezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 neler vermezdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bi çok şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 özele gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 gidin la topicimden ne alıp veriosanız başka yerde halledin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 bu gün tekrar aradılar karakoldan evrak gelmiş yarın sabah bi daha gidicem bakalım ne olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ya tutarsa deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Fatih Zorlu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 @miyav evet benim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 gittik bugünde karakola bu sefer yine izmir karşıyaka cumhuriyet başsavcılığından gelmiş evrak konu aynı ama isim farklı iletişim bilgileri ve adres benim ama şahıs ismi farklı.. yine benim haberim yok bilgim yok diyerekden ifade verdim bakalım neler cıkacak altından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 uzerine afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 dün yine çağırdılar merkeze. bu gün gittim. savcı bey imza , yazı örnekleri istemiş sağ el ile oturarak 50 tane sağ el ile ayakta 50 tane sol el ile oturarak 50 tane sol el ile ayakta 50 tane imza attım ve üstüne 2 tane a4 kağıdı dolusu yazı ve rakam yazdım rastgele aklıma ne geldiyse.ilk sayfayı bile dolduramadım aklıma bişey gelmedi. 2 sayfa yazacaksın diyince :D bi ton şey saçmaladım durdum :D bakalım ne çıkıcak bundanda. heralde 10 yılda atacağım imzayı 1 saatte attım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 başka açılan bir şeyler var mıymış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 şimdi hapse atsalar yeridir seni kontor dolandırıcılık şebekesi kurmaktan, tüm kağıtları imzalamışsın. Bir tanesinde tüm suçlarımı kabul ediyorum cümlesi varsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bunlar babadan oğula nesil herhalde transkript'i ardından Çok iyi oldu taam mı çok güzel de oldu ardından Digiturk'e çemkiren çarşı taraftarı ardından Ventrilo DOTA Kavgası transkripti yazar doldururdum ben onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 başka bişey üstüme açılan bişey yok. bildiğim kadarıyla 1 tane aveadan üstüme açılmış hat var ellerinde numarası olan. polis kendi ağızıyla diyor heryere kimlik fotokopisi vermeyin diye. her gittiğimde çektir gel 1 tane fotokopi diyor :D o kadar saçma şeyler yazdımki eğer savcı okursa kesin izmire çağırır :D nasıl bi insan bu diye :D içeri niye atsın yaw. bundan önce 3 kez ifade verdim kabul etmedim :D suçluyum diye yazı yazacaklar üstüne bende 50 tane imza ile tasdik edicem öylemi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 al abi http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17510610.asp?gid=381 böle garip ülke.. bildiğin tiksiniyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 said: Polis, nehirde kirliliğe neden olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 en sonki mevzudan başka gelişme yok beklemedeyiz tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar