barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya FF olan bizim arkadaş o stalkluyo. çıldırıyo hatta görünce aynısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 izmirde ne diyolar o arabaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 klorak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 scirocco kız arabası gibi duruyo ama motor gücü felan da bir kızın hakim olacağı cinsten olmadığı için gayet anlamsız bir araba http://pix.gbatemp.net/183895/TrollFace.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 said: yazın donulmezden donup onume atlayan ve yolup ortasında manevrasını bitiremeyen adamdan sıyrılırken ben de arka camurlugu göçertmiştim, tramere giden tutanak adamın yazdıgı ve ne yazdıgı anlasılmayan bi tutanak oldugu icin tramer onun aracını benim kullandıgımı sanıp beni suclu cıkarmıstı, telefonlar acenteler falan 1 hafta ugrasıp duzelttirmiştim de anca tamir parasını alabildiydim. ahah aynısı lan bende adam kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yalniz harbi hic kiz gormedim scirocco kullanan. cooper s ci kizlar var mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Valeron said: tamam ondan yana sıkıntım yok,trafik sigortamdan alıcak parasını onun sigortası,ben sigortayı yenilerken hasarsızlık gidicek işte fazla para vericem vs. ama benim hiç bi halükarda incelemeye bile girse yani tutanaklar,haklı olabilme ihtimalim yok arkadan çarptığım için heralde bunu araştırıyodum Arkadan çarpan her zaman kusurludur. Bundan kaçış şansın yok. Takip mesafeni korumakla yükümlüsün. Zaten hukukeni geçtim, mantıken de %100 haksızsın, arkadan gidiyosun, öndekini kollamak senin görevin. Onun dikiz aynadan sana bakacak hali yok. öndekiyle aranda takip mesafesini korumak zorundasın. Ki korusaydın ani freninde bile sana fren yapıp çarpmayacak mesafe kalırdı. Senin sigortadan ödenecek işte muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Esh said: yalniz harbi hic kiz gormedim scirocco kullanan. cooper s ci kizlar var mesela.. benim var antalyadan bi tanıdık 3 kere mi ne parkederken çöpe geçirmiş kazma öyle duyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi haklidir. arabanin arkasini, arka caprazlari falan gormek beceri istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 anlamsız bi araba işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 şirokko a3 gibi yaygın değil,siparişle geliyor sadece. kız kullanan gördüm ben ayrıca. tt'ylede yarışmıyodum ataşehirin orda trafik vardı.kaldı ki 160 beygir benim rocco,kapışırsam alamıcamıda bilsem basarım :p ayrıca çok hız yapan bi insanda değilim zaten ya,kaldı ki olay anında ortalama hızlarımız 20-30 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Valeron said: şirokko a3 gibi yaygın değil,siparişle geliyor sadece. kız kullanan gördüm ben ayrıca. tt'ylede yarışmıyodum ataşehirin orda trafik vardı.kaldı ki 160 beygir benim rocco,kapışırsam alamıcamıda bilsem basarım :payrıca çok hız yapan bi insanda değilim zaten ya,kaldı ki olay anında ortalama hızlarımız 20-30 falandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Valeron said: şirokko a3 gibi yaygın değil,siparişle geliyor sadece. kız kullanan gördüm ben ayrıca. tt'ylede yarışmıyodum ataşehirin orda trafik vardı.kaldı ki 160 beygir benim rocco,kapışırsam alamıcamıda bilsem basarım :p ayrıca çok hız yapan bi insanda değilim zaten ya,kaldı ki olay anında ortalama hızlarımız 20-30 falandıyaygın olma yolunda gidiyo, he ay kota sınırında satıs yapılıyo 2 bucuk yıldır. kız istanbulda var haliye, 1 arkadasim da var rocco kullanan kız. hor gorme ayrıca yazılımlı roccoyu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar