Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil kaza sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
scirocco kız arabası gibi duruyo
ama motor gücü felan da bir kızın hakim olacağı cinsten olmadığı için
gayet anlamsız bir araba
http://pix.gbatemp.net/183895/TrollFace.png
Mesaj tarihi:
said:
yazın donulmezden donup onume atlayan ve yolup ortasında manevrasını bitiremeyen adamdan sıyrılırken ben de arka camurlugu göçertmiştim, tramere giden tutanak adamın yazdıgı ve ne yazdıgı anlasılmayan bi tutanak oldugu icin tramer onun aracını benim kullandıgımı sanıp beni suclu cıkarmıstı, telefonlar acenteler falan 1 hafta ugrasıp duzelttirmiştim de anca tamir parasını alabildiydim.

ahah aynısı lan
bende adam kaçtı
Mesaj tarihi:
Valeron said:

tamam ondan yana sıkıntım yok,trafik sigortamdan alıcak parasını onun sigortası,ben sigortayı yenilerken hasarsızlık gidicek işte fazla para vericem vs.

ama benim hiç bi halükarda incelemeye bile girse yani tutanaklar,haklı olabilme ihtimalim yok arkadan çarptığım için heralde bunu araştırıyodum

Arkadan çarpan her zaman kusurludur. Bundan kaçış şansın yok. Takip mesafeni korumakla yükümlüsün.

Zaten hukukeni geçtim, mantıken de %100 haksızsın, arkadan gidiyosun, öndekini kollamak senin görevin. Onun dikiz aynadan sana bakacak hali yok. öndekiyle aranda takip mesafesini korumak zorundasın. Ki korusaydın ani freninde bile sana fren yapıp çarpmayacak mesafe kalırdı.

Senin sigortadan ödenecek işte muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Esh said:

yalniz harbi hic kiz gormedim scirocco kullanan. cooper s ci kizlar var mesela..

benim var antalyadan bi tanıdık
3 kere mi ne parkederken çöpe geçirmiş kazma
öyle duyduk
Mesaj tarihi:
şirokko a3 gibi yaygın değil,siparişle geliyor sadece. kız kullanan gördüm ben ayrıca.

tt'ylede yarışmıyodum ataşehirin orda trafik vardı.kaldı ki 160 beygir benim rocco,kapışırsam alamıcamıda bilsem basarım :p

ayrıca çok hız yapan bi insanda değilim zaten ya,kaldı ki olay anında ortalama hızlarımız 20-30 falandı
Mesaj tarihi:
Valeron said:

şirokko a3 gibi yaygın değil,siparişle geliyor sadece. kız kullanan gördüm ben ayrıca.

tt'ylede yarışmıyodum ataşehirin orda trafik vardı.kaldı ki 160 beygir benim rocco,kapışırsam alamıcamıda bilsem basarım :p

ayrıca çok hız yapan bi insanda değilim zaten ya,kaldı ki olay anında ortalama hızlarımız 20-30 falandı

Mesaj tarihi:
Valeron said:

yaygın olma yolunda gidiyo, he ay kota sınırında satıs yapılıyo 2 bucuk yıldır.

kız istanbulda var haliye, 1 arkadasim da var rocco kullanan kız.

hor gorme ayrıca yazılımlı roccoyu :P
  • Yeni Oluştur...