escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dövme yaptırıcam kücük bişi ve ailemi ikna edemiyorum. bu konuda tercübesi olan arkadaşlar nasıl ikna edeceğim konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yaptırmadan önce abdest alcam öle yaptırcam de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 git yaptir. ikna olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://www.facebook.com/video/video.php?v=191201010918130 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 niye yaptırmana izin vermiyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ne alaka şimdi o video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Zaybird said: niye yaptırmana izin vermiyolar? malum sebepler işte. günah, kötü görüntü, pişman olucaksın vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 vaniLLe said: git yaptir. ikna olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o zaman de ki vücut benim vücudum.günahı işleyen benim.yazık eden benim de.dicekler ki git ne halin varsa gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Onlar seni ikaz ederler ama vücut senin vücudun hiç bişey diyemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya abi yaptırdıktan sonra birsürü laf yapıcaklar aylarca ve ben hiç gelemem kalplerini kırmadan halletmem lazım. zaybörd dediğini düşnebilrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aynen git yaptır öyle söyle gerçekten kararlıysan ve evlatlıktan reddetmiyceklerine eminsen=) benim ufak bi tane vardı,sonra diğer büyüğün fikrinden bahsetmeye başaldım böyle şakalı komikli.işte meslekte sorun olmıycanı falan anlattım.büyüklüğü biraz sorun oldu .sonra kontur attık babama gösterdim.mecburen tek sorusu ''acıdı mı?'' oldu. renkler atılınca da artık geriye dönüş olmadığından ''e gülegüle kullan ''dedi fdshdg bir dövmenin hkayesini okudunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 silinen dövme yaptır ve zaten silincek bari buna karışmayın şeklinde tepki ver anlayışla karşılarlar. bak silindi gibisinden kandır bir müddet.. geçince sonra gerçek yaptır ama silinen şeklinde uyut sonra zaten alışmış olacaklarından win/win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 git yaptır Atın ölümü arpadan olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahaha pipet'in dediğini de düşünücem :D hatta yapabilirim dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benim arkadaşların çoğu o şekilde kandırdı daha lisedeyken ailesini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Yaptırırken aile korkusu çekecek adamın vücudunda dövmenin ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok ya şaka bi yana dediğim gibi 1 hafta bıoyunca yolunu yapıcam bu işin ara ara acıcam mevzuyu. sıkılıncaya kadar. sonra ya pipetin tarzıyla ya da "git yaptır alışırlar" tarzıyla bi yöntem uygulcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya oturup konuşsana ciddi ciddi.sonuçta yetişkinsin hani seni bakış açınla çoktan kabul etmiş olmaları gerekir.yada kendini bu şekilde kabul ettirmiş olman.anlat durumu,sorun teşkile tmiyceni falan öpüşün barışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 xunn said: Yaptırırken aile korkusu çekecek adamın vücudunda dövmenin ne işi var? anarşist bi dövme yaptırmıcam xunn. herkese anarşist olabilirim ama aileye karşı yapılan anarşistlikler terbiyesizlik ve gerizekalılık olur. sen öyleyse vazgeç kanka bu huyundan dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benimkilerde oyle hep karsilardi yaptirdim gorduler babamin tepkisi bu ne lan bari dogru duzgun birsey yaptirsaydin oldu bir dahada konusulmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 vaniLLe said: git yaptir. ikna olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Hahahah ben ÖSS'ye girmeden 1 ay önce söylemiştim yaptırdığımı. Hiç kızmamıştı o yüzden. Sonra her gördüğünde söyleniyodu ama "Halası kılıklı." diye. (Halamın da dövmesi var çünkü.) Yıllar sonra ikincisini yaptırdım. Hiç sesi çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar