fastreloader Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 nerde yaşıyosunuz lan siz? çok mu paranız var köyde falan mısınız anlamadım, yoksa evden mi çıkmıyosunuz
napae Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Chemical said: dolmuş, metrobüs, tramvay, metro, vapur, otobüs, hepsi can ama minibüse inanılmaz tilt oluyorum, öle böle değil. Hahaha aynen.
xunn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Hergün tam 5 saatimi toplu taşıma araçlarında geçiriyorum.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi ben her yerde son duraklardayım.. paso dolmuş dolu gelir.. kaz gibi beklersin böle. aman bi tane boş gelsin diye. minibüs öle mi ama ya.. mevlana gibi vallahi, herkese yer var. ankaradayken de "ayakta yolcu alınmaz" geyiği gibi bişi vardı minibüslerde. polislerin yanında geçerken çökeriz olm diye binerdik vs. ama genelde yürürüm ben. 15-20dk lık mesafeler zaten.
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 o kadar zenginler arabalari yok nasi is
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gönülleri zengin.. istanbulda araba berbat bişi abi.. raylı sistem yaygınlaşsa elimi sürmem lan
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 araba>otobüs>=vapur benim ulaşım stili. izmirde kafa rahat olm.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 az once kufrede kufrede geldim, neredeyse her allahin gunu maltepeden beyazita gitmek LES direk allahtan bostanci yakin, denizotobusu var ki denizotobusu sanirim su sehirdeki en konforlu toplu tasima araci, ucak gibi biniyosun direk, saatleri duzenli, sefer suresi belli, ara durak yok ama pahalli iste, pahalli oldugu icin apaci olmiyo gerci elinde lahmacun paketiyle binen olmiyor filan kabatas-bagcilar tramvayi bosken cok sahane birsey, heleki ilk duraktan binince superde ara duraktan heleki is cikis saatlerinde binenlerin allah ayrdimcisi olsun, dunayda daha kozmopolit cok az arac vardir hani, istanbulun turkiyenin binbir yerinden gelmis insani yetmiyor birde ustune koca koca bavullari cantalari ile japonu, almani, ingilizi, arabi hintlisi oy anam oy, gecen sultanahmet duraginda ole tiklim tiklimdiki iki capon binemedi, disardan bole tramvaydaki artik kalabaliktan suratlari cama yapismis insanlarin resimlerini cektiler gule oynaya yeni vapurlarda cok sahane ust guverte, yavas ve kalabalik olsada keyif var direk mis, eskileri dokuluyor ama ama allah minubuslerin ve minubusculerin cezasini versin, sabah 6 da 3km yolu her sokak basinda yuruyenleri bekleyip korna calarak 30 dakikada aliyorlar
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahahah japonlar gozumde canlandi resmen
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 barnacle said: araba>otobüs>=vapur benim ulaşım stili. izmirde kafa rahat olm. ben kısa mesafeleri yürüyorum walla.
Bella Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Viktor said: az once kufrede kufrede geldim, neredeyse her allahin gunu maltepeden beyazita gitmek LES direk kabatas-bagcilar tramvayi bosken cok sahane birsey, heleki ilk duraktan binince superde ara duraktan heleki is cikis saatlerinde binenlerin allah ayrdimcisi olsun, dunayda daha kozmopolit cok az arac vardir hani, istanbulun turkiyenin binbir yerinden gelmis insani yetmiyor birde ustune koca koca bavullari cantalari ile japonu, almani, ingilizi, arabi hintlisi oy anam oy, gecen sultanahmet duraginda ole tiklim tiklimdiki iki capon binemedi, disardan bole tramvaydaki artik kalabaliktan suratlari cama yapismis insanlarin resimlerini cektiler gule oynaya ilk duraktan binince süper. ama ben genelde karaköyden biniyorum ve bugün yine inenleri beklemeden beni iten insanlara lanet ettim. abi neden insanlar böyle ayı anlamıyorum. yani bir bekle bir dur, bir gram kibarlık yok herkes ayı. şu şehirde bulunan en mükemmel şey vapur. oh temiz hava, martılar. rahat, saati dakik. tıkış tıkış olmaz hiçbir zaman öğle zamanları akşama kadar ( eskiden 6.45 vapuruna binerdim o inanılmaz tıklımdı mesela bi de kışın herkes içerde ayakta durcak yer falan olmuyodu)
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 size ne olm, isteyen istemedigine binmez.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 otobüs durağına 30 saniye, iskeleye 5 dakika filan işte benim yürümem. arabama 10 dakika yürümüştüm bi kere ama. park yeri sıkıntı ffs.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 aquila said: size ne olm, isteyen istemedigine binmez. istemeyen istediğine binse mesela?
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bella said: ilk duraktan binince süper. ama ben genelde karaköyden biniyorum ve bugün yine inenleri beklemeden beni iten insanlara lanet ettim. abi neden insanlar böyle ayı anlamıyorum. yani bir bekle bir dur, bir gram kibarlık yok herkes ayı. ... ben inmeden binmeye çalışan insanları ittirerek çarparak falan geçiyorum ben, laf söyleyen olursa da "ben inmeden binemezsin zaten" diyorum.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 strikes back. normal su ve sabun da kullanmıyormuş yyy: *sen neyle yıkıyorsun ellerini :) (S) xxx): *protex *cücüklügümden beri o *aslında loccitane sabunlarıda iyi ama nebilim onu seviorum o kalsın
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ben birini daha biliyorum böyle....
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 protexi bende seviom lan cok guzel kopuruyor boyle
EkmekOlmayan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Xaenin said: Başıma gelmiş en güzel alettir resmen. QFT
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 uzun süredir sıvı sabun kullanmıyor mu olm herkes?
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Yazin 2 hafta tatile türkiyeye geldim. Metrobüsleri bi deniyim dedim, nereye gidicektim simdi hatirlayamiyorum. O nasil bir kalabaliktir ya. Giselerden gecmek icin 10 dakika sira mi beklenir. Hadi gectin diyelim. Otobüslerin nerde duracagini icgüsüdel olarak mi buluyosunuz abi orda. Zaten gelen dolu gelen dolu. Duraga kusup eve dönücektim dedim zaten les bide ben pisletmiyim. Tiksindim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 dasaaa said: uzun süredir sıvı sabun kullanmıyor mu olm herkes? yok hacı kız baştan su da kullanmıyorum pek dedi, sonradan bunları söyledi
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bab o nerede ineceğini binen insanlardan ben de nefret ediyorum. eskiden otobüsler daha da pisti.kışın yağmurlu havalarda camlar çamur olurdu, hatırlarsınız. bi de içeriden buğu yapar o cam.. ortada insan kalabalığı ortasında duruyorum, nereye gideceğimi de bilmiyorum hani.. birine sorarsın şu durakta inicen şu kadar sonra der, ötekisi yok abi 7durak sonra der. bi iki durak sonra bu adamlar da iniverirler. öle allaha emanet gidersin.. metrobüs gene iyi o bakımdan kimisinde ekran çalışıyor durağı gösteriyor. kimisinde durak adını okuyor robot teyze, kimisinde ikisi de çalışıyor. o da olmadı tepedeki kağıttan kontrol ediyorsun.. ha unutmadan o bilmedim hatlardaki iğrenç otobüsler mi? öle bişiye binersem artık gps kullanıyorum..
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 esenyurt,gop yada k.çekmece gibi yerlerde hiç dolmuşa binmemişseniz dolmuş çok reröere diye ağlamayın.dolmuşun ismine yakışanı yapmasını geçtim şoförler tam bir katil.genelde ilk duraklarda biniyorum şansıma köşeye yada şoförün yanına koşup biniyorum :P
Öne çıkan mesajlar