Joker Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Türklere çağrı: Hepinizi davet ediyoruz http://im.haberturk.com/2011/03/14/610328_detay.jpg?1300142157 Ukrayna Başbakanı Mikola Azarov, işadamlarını Ukrayna'ya yatırıma davet ederek, ''Ukrayna yatırıma açıktır. Büyük projelere katılımınız için devlet desteğini garanti ediyoruz'' dedi. http://ekonomi.haberturk.com/turizm/haber/610328-basbakan-duzeyinde-ukrayna-cagrisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yatırıp yapmak lazım ukraynada cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yatırım kelimesinden konuyu buralara çekebilmek için nasıl bir ruh hali gerekiyor? durun cevap vermeyin, ben söyleyeyim. epeyce bir abaza ruh hali olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ukrayna genel ev değil akıllı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Yatırılmışı makbul değildir ki onun yani yatırımın yani ölü yatırım yapmamak lazım ukraynanın altında yatır varmış osmanlıdan kalma. bıbztrtzb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ukraynada okumuş olan bi arkadaş anca yatıp kalıyorlar kalıp gibi, bişi bilmiyorlar demişti.yatırmadan olmaz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ortadaki iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yandakiler kötü yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 huun said: yatırım kelimesinden konuyu buralara çekebilmek için nasıl bir ruh hali gerekiyor? durun cevap vermeyin, ben söyleyeyim. epeyce bir abaza ruh hali olsa gerek. yukarıda yazdıklarını düşünerek bir hikaye anlatmak istiyorum. hikaye gerçektir. bi gün bir arkadaşım 3 gün yatıya kaldığı ukrayna uçuşundan geldi gate te karşılaştık suratı bi karış yüzünde hiç hoş olmayan bir tavırla karşıma dikildi. abi hayırdır noldu dedim?. bana bakıp hatta yaklaşık 1 dakika boyunca suratıma bakıp... abi biz eşşek skiyomuşuz benim moralim çok bozuk ben eve gidiyorum dedi. bu konuyu buraya bağlayan zihniyetin abazalığından çok senin eğilimlerini gözden geçirmen dileğimle. ukraynalı arkadaşlarıma selamlar. davay31. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 babam hep derdi ki "tok, açın halinden anlamaz." şimdi ne demek istediğini daha iyi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Hotdog said: yandakiler kötü yani ? onlar da iyi ama ortadaki daha bi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 karılı kızlı başlık açılınca %70 şakirt popülasyonu doluyo başlık BU KADAR MI UZAKSINIZ KADINA????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 fotolar için tıklayınız'ı bulamadığım için haberi okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 goldbären said: karılı kızlı başlık açılınca %70 şakirt popülasyonu doluyo başlık BU KADAR MI UZAKSINIZ KADINA????? sen yakın mısın anarşik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yakın değilim meraba meraba o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oo hadi yine iyisin kankaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahaha yine "hergün karı kızla takılıyorum yiyişiyorum sevişiyorum" tarzı adamlarla dolmuş topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Joker imzani gorene kadar her sey cok guzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya benim imzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 arkadaş koskoca ülkeye kerhane muamelesi yapıldı ya helal olsun.bir kere bile gidipte oraları gördünüz mü ne bileyim konuştunuzmu o insanlarla.ortalama eğitim seviyesiyle kıyasladınız mı bilime sanata müziğe edebiyata olan katkılarını bir kenara bırakıp rage yapan abazanlıkla yatırım istediler eühehe demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 oha ukraynada bilim mi var? ben sadece karı kız var sanıyordum. malum yıllarca haber sitelerinde "ukrayna" ile ilgili haber geçse resimde hep karı oluyordu. hmm karılı bilim nası olur acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 senin oha diyeceğin daha çok şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Hesas artık gidilmez,antalya sahilleri gibi olmuştur orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 LETS FUCKING ROLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar