var mı lan bunun hepsini okuyan?Özet geçersen ben okuyabilirim.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
AAA ya katılmak isteyen Türk oyuncular için bilgilendirme.
megetege bildigin megagerzek sekilde trollemis topigi, anlamsiz ve bol amacli gereksiz uzamis. art niyet her yerde art niyet malesef.
bol pewpew lar
Düzgünce sorulan sorulardan nem kapıp kısa ve dürüst şekilde cevap verilceğine hakaret niteliğinde olabilcek yazılarla konuyu kim uzatmış bak bi istersen önceki yazılara.
Yada bakma, yinede okumak istediğin gibi anlayacaksın nasılsa :)
@jarlexy Şu altta bariz 1 gün arayla aynı sorulara verdiğin farklı cevaplar mevcut. O yuzden gidipte uzuncana yazdığın şeyi okuyup cevap verip sonra yine bişiler değiştirirsin falan diye okumakla uğraşmıyorum :)
Selametle :)
Eğer fleetlere katılmaz isen kimse kulağından çekmiyor yada sana niye gelmiyorsun demiyor, istersen gelme git roam yap, istersen RAT yap , tabi vergi CTA zamanlarında "Black Aces" için %100 dolayısıyla RAT-Anomaly plex yapmaya devam et vergisi corp'a gidicek. Log off olma olayı ise benim tercihim, savaşan insanlara ayıp olmasın diye, sonuçta onlar savaşırken benim istasyonda oturmam ayıp olur (benim fikrim)
Zorunluluk olayını sanırım sana anlatamıyorum, Eğerki CTA ya gelmiyorsan git Roam yap, Roam yapamıyorsan Logoff ol. Bukadar.
Şimdi iyi anlatabildin. farklı farklı şeyler yazınca kafam karıştı kusura bakma. İlk başta ister roam yap ister rat plex yap kismse bişi demez. loggoff olmak zorunda da değilsin bu benim tercihim dedin.
Şimdide CTA ya katılmıosan roam yap yada logoff ol. Farm yapmak veya keyfi CTAya katılmama gibi bi durum yok diyosun.
Varmak istediğim insanları bulunduğun corpa çekebilmek için yazdığın çelişkili yazılarındı, ve sayende vardım, sağol :)
@jarlexy Şu altta bariz 1 gün arayla aynı sorulara verdiğin farklı cevaplar mevcut. O yuzden gidipte uzuncana yazdığın şeyi okuyup cevap verip sonra yine bişiler değiştirirsin falan diye okumakla uğraşmıyorum :)
Eğer fleetlere katılmaz isen kimse kulağından çekmiyor yada sana niye gelmiyorsun demiyor, istersen gelme git roam yap, istersen RAT yap , tabi vergi CTA zamanlarında "Black Aces" için %100 dolayısıyla RAT-Anomaly plex yapmaya devam et vergisi corp'a gidicek. Log off olma olayı ise benim tercihim, savaşan insanlara ayıp olmasın diye, sonuçta onlar savaşırken benim istasyonda oturmam ayıp olur (benim fikrim)
Zorunluluk olayını sanırım sana anlatamıyorum, Eğerki CTA ya gelmiyorsan git Roam yap, Roam yapamıyorsan Logoff ol. Bukadar.
Şimdi iyi anlatabildin. farklı farklı şeyler yazınca kafam karıştı kusura bakma. İlk başta ister roam yap ister rat plex yap kismse bişi demez. loggoff olmak zorunda da değilsin bu benim tercihim dedin.
Şimdide CTA ya katılmıosan roam yap yada logoff ol. Farm yapmak veya keyfi CTAya katılmama gibi bi durum yok diyosun.
Varmak istediğim insanları bulunduğun corpa çekebilmek için yazdığın çelişkili yazılarındı, ve sayende vardım, sağol :)
Harbi senin kafa basmıyor, güzel troll kardeşim, %100 vergi ile git istiyosan yap Plex-Anomaly gene karışan yok, adamlar diyoki bak puntalı yazıcam "VERGİ %100 GİT İSTERSEN YAP O SENİN BİLECEĞİN İŞ, CTA'YA KATILMIYORSAN VERGİ OLARAK KATKIDA BULUNURSUN" diyor yukarda da aynen öyle demişim , ardına nedemişim "Eğer katılmayacaksam , RAT-Anomaly yapmayacaksam logoff olurum, bu benim tercihim" demişim. Ama sen hala troll'ük yapacam diye kaz beynini zorlamak istiyorsan kusura bakma oda senin beynindeki nöronlarla alakalı, elektriği boşa harcıyorsun vucudundaki. Haydi kal sağlıcakla
Çevir kazı yanmasın :)
Açık açık ya pvp yap yada logoff demişsin. Tekrar loggoff olmak bnm tercihim, ister farm yap ister pvp demeye başladın. Yada senin gibi yazılarıma biraz daha hakaret mi katsam veya bold mu yazsam yazılarımı. O zaman seninle aynı frekansı yakalarız belki :)
Not: tax isterse %200 olsun plex yapmak corpa pek para sağlamaz. Hatta zamanında o yuzden sizin corpta plex yapanların düşürdükleri itemların isk açısından da yüzde olarak bir değerini talep etmiyomuydunuz üyelerinizden :) Yamyam corp. Saygılar :D
Açık açık ya pvp yap yada logoff demişsin. Tekrar loggoff olmak bnm tercihim, ister farm yap ister pvp demeye başladın. Yada senin gibi yazılarıma biraz daha hakaret mi katsam veya bold mu yazsam yazılarımı. O zaman seninle aynı frekansı yakalarız belki :)
Not: tax isterse %200 olsun plex yapmak corpa pek para sağlamaz. Hatta zamanında o yuzden sizin corpta plex yapanların düşürdükleri itemların isk açısından da yüzde olarak bir değerini talep etmiyomuydunuz üyelerinizden :) Yamyam corp. Saygılar :D
Çevir kazı yanmasın :)
Mallıkta sınır tanımam diyorsun, peki, beyhude Troll kardeşim, ben hala özellikle bu noktaya takılmanı anlamıyorum, Black Aces'a katılmakmı istiyorsun, katıldığında Sabah akşam Rat plexing yapmana mani olacak olan durumumu açıklığa kavuşturmaya çalışıyorsun yoksa, gelecek olan türk arkadaşlara bakın CTA'lar sırasında vergi %100 ve sizin gelir elde etmeniz bu sebepten zor'u mu dikta etmeye çalışıyorsun.
Black Aces şirketi ve AAA daki tüm şirketler Aliance Walletten beslenir, düzenli olarak AAA da bulunan şirketlere Alliance belirli bir pay verir eşit olarak, dolayısıyla özellikle black Aces vergi ile geçinen bir şirket değildir. Kiracılardan alınan para öncelikli olarak Alliance ihtiyaçlarına aktarılıp daha sonra şirketlere pay edilir. Hala ısrarla bunun ufak bir şirket olduğunu düşünme gafletinden kurtulamadın ve yukarıda yazdığım cevaplarıda yokmuş gibi geçiştirip kuyruğunu altına alıp konuyu başka yönlere çekmeye çalışıyorsun.
Haydi buda kapak olarak sana selamet olsun.
Daha fazla hakaret daha fazla!!! neyse :)
Şimdide Black Aces corpunu ufak bir şirket gibi düşündüğüm kanısına varıldı. Acaba nerde yazdım buna benzer bişey çok merak ediyorum.
Konuyu nereye çekmeye çalıştığımı söyleyeyim. Büyük allianceların çoğunda CTA mantığı vardır zaten. CTA dediğin sey zaten katılınması zorunlu fleet anlamına gelir. Bu sırf black acesa has bir durum değil. Çoğu büyük allianceda bu böyledir. Hatta CTA öyle bir şeydir ki, 2-3 kere keyfi katılma, plex yap millet savaşırken, corptan şutlarlar adamı.
Bu bilinen bir gerçek çoğu allianceda. Ben sana bu soruyu sorduğumda direk bunu söylebilip söyleyemiceğini merak etmiştim (üye alma kaygısı ile). Söyleyemedin yok ister rat yap plex yap kimse bir şey demez karışmaz sana gibi bir cevap verdin onun yerine.
Yoksa ikimizde biliyoruz CTA lara arka arkaya katılma 2-3 kez, hep keyfin nasıl istiyorsa öyle takıl, bak bakalım corpta kalabiliyomusun kalamıyomusun :)
Kapağa kapak ile cevap verebildiysem ne mutlu bana.
Şimdide Black Aces corpunu ufak bir şirket gibi düşündüğüm kanısına varıldı. Acaba nerde yazdım buna benzer bişey çok merak ediyorum.
Konuyu nereye çekmeye çalıştığımı söyleyeyim. Büyük allianceların çoğunda CTA mantığı vardır zaten. CTA dediğin sey zaten katılınması zorunlu fleet anlamına gelir. Bu sırf black acesa has bir durum değil. Çoğu büyük allianceda bu böyledir. Hatta CTA öyle bir şeydir ki, 2-3 kere keyfi katılma, plex yap millet savaşırken, corptan şutlarlar adamı.
Bu bilinen bir gerçek çoğu allianceda. Ben sana bu soruyu sorduğumda direk bunu söylebilip söyleyemiceğini merak etmiştim (üye alma kaygısı ile). Söyleyemedin yok ister rat yap plex yap kimse bir şey demez karışmaz sana gibi bir cevap verdin onun yerine.
Yoksa ikimizde biliyoruz CTA lara arka arkaya katılma 2-3 kez, hep keyfin nasıl istiyorsa öyle takıl, bak bakalım corpta kalabiliyomusun kalamıyomusun :)
Kapağa kapak ile cevap verebildiysem ne mutlu bana.
Aynen cevap vereyim, dediğin gibi CTA lar katılma zorunluluğu olan operasyonlardır, fakat adam sayısı "NC" dekinin aksine gerçekten PVP oyunculardan oluştuğundan (Renter şirketlerden oyuncu çağırmak NC ye özel) CTA fleetlerinde yeterli oyuncu oluyor, AAA nın almış oluğu bir uygulama şekli bu, askeri cunta rejimi ile yapılan aralıksız CTA lar birçok alliance'ın sonunu hazırlayan bir faktör olduğundan AAA bu yeni oluşumunda senin de belirttiğin "KAT-İ" zorunluluğu ortadan kaldırdı. Bunun manası keyfe keder dolaşacaksın değil tabiki, online olan oyuncu eğer CTA'ya gelecek durumda değilse katılmayabilir, bunu daha öncedende belirttim, ama bununda belirli kuralları var onlarıda belirttim. Oyuncu alma derdinde yada ben bunları söyleyince "aman kaçarlar" derdimde yok , bunu her yazının içerisinde söyledim, kimin sizin taraftan buraya katılıp katılmayacağı gibi bir derdim yok gelen gelir gelmeyen gelmez, buraya gelen kişilere zaten "Casual" oyuncu ise Black Aces Military Acedemy de aynen 4S deki gibi aynen Anatolia daki gibi keyfi takılabileceğini bu şirktte verginin CTA larda %100 olmadığını belirttim. Black Aces şirketine gelecek olan insanların mantalitesinin PVP olması gerektiğini, para kazanmak değil PVP nin öncelikleri olması gerektiğinide belirttikten sonra, niye insanları verginin CTA zamanında %100 olmasının kaçıracağını düşüneyim, zaten belirtmişim. Bir diğer konuda Black Aces'a gelecek olan insanları ben yönetmeyeceğim, ben corp yada alliance lideri değilim, dolayısıyla adam toplamak ve onlara imkanlar sunmak gibi bir misyonumda yok. Gelecek olanlar zaten burada karşılaşacakları zorlukları bilerek geliyorlar, senin yaptığın ise sanki ben bunları hiç dememişim gibi herşey toz pembe gibi anlattığımı ima etmen, halbuki tam tersini defalarca belirtiyorum. "Burada yaşamak zor, isterseniz gelin istemezseniz gelmeyin" aksini söylediğim birşey varmı, eğer algı olarak öyle anlıyorsan açık bir şekilde sade bir dille tekrar söyliyim
"Burası zordur, PVP içindir"
"Rahat takılmak için Black Aces Acedemy'e girin"
"PVP ağarlıklı bir oyun oynamak istiyorsanızda Black Aces'a"
"Anatolia ve 4S deki rahatlığı burda bulamazsınız, beklentiniz o rahatlık olmasın"
"Savaşlarda bolcana gemi kaybedeceksiniz,ertesi gün tekrardan şirketin yenilediği geminizle tekrar patlayıp, patlatacaksınız"
"Karşılık olarakda PVP deneyimi kazanacaksınız"
daha nasıl ifade edeyim, uyuyorsa gelin.
"Burası zordur, PVP içindir"
"Rahat takılmak için Black Aces Acedemy'e girin"
"PVP ağarlıklı bir oyun oynamak istiyorsanızda Black Aces'a"
"Anatolia ve 4S deki rahatlığı burda bulamazsınız, beklentiniz o rahatlık olmasın"
"Savaşlarda bolcana gemi kaybedeceksiniz,ertesi gün tekrardan şirketin yenilediği geminizle tekrar patlayıp, patlatacaksınız"
"Karşılık olarakda PVP deneyimi kazanacaksınız"
daha nasıl ifade edeyim, uyuyorsa gelin.
E zaten her yerde geçerlidir bu. Hiç bir yerde online olan oyuncu CTA fleetine katılabilecek durumda değilse kafasına silah dayayıp zorla fleete sokmuyorlar. Dediklerimde yanlış bir şey yok sonuçta. Neyse ısrarlarım sayesinde biraz daha kısa ve açık cümleler yazdın black acesa gelecekleri neyin beklediği ile ilgili. Amaçlarımdan biride buydu :)
burası NC toprakları gibi değildir, zordur, sürekli savaş vardır, Carebaring'i kolay yapamazsınız, ETC paranızı kolay kazanamazsınız, NC gibi Renterlar la savaşa gitmezsiniz, gideceğiniz herkes PVP oyuncusudur, Anatolia daki gibi rahat bir ortamınız olmayacak, Anatoliadaki gibi rahat rahat NPC+RAT+Plex yapamayacaksınız, bolcana oyuncusu olan bir alliance da %90 ingilizce irtibat kurmak zorunda kalacaksınız, ingilizceyi hiç bilmiyorsanız burada çook zorluk çekeceksiniz
(Renter şirketlerden oyuncu çağırmak NC ye özel)
Bu arada iki kere yazmıssın NC renterlar ile savaşa gider diye. Bilgilendirme olsun diye düzelteyim.
Renterların savaşa gitme zorunluluğu yoktur. NC de daha çok pet mantığı var. Petler zaten NC nin onlara vermiş olduğu sistemlerde istediği gibi takılırlar, isk falan vermezler oralarda yaşamak için. NCnin tek beklediği ise fleetlere katılmalarıdır. Renter ve Pet çok ayrı şeylerdir.
NC pvp icin kotu farm icin iyi
-A- (AAA) Farm icinde kotu pvp icinde kotudur
Harbi pvp icin olan corplarda zaten farm imkani zor bulunur harbi pvp icin olan corplarda zaten 15m spli adam felan almazlar kolay kolay pvpyi tanimlayin once Blob savasi icin -A- ve NCyi karsilastirmayin ikiside blobcu iste ayni isi yapiolar gidiolar kalabalik patliolar geliyolar.
Harbi pvp icin olan corplarda zaten farm imkani zor bulunur harbi pvp icin olan corplarda zaten 15m spli adam felan almazlar kolay kolay pvpyi tanimlayin once Blob savasi icin -A- ve NCyi karsilastirmayin ikiside blobcu iste ayni isi yapiolar gidiolar kalabalik patliolar geliyolar.
E zaten her yerde geçerlidir bu. Hiç bir yerde online olan oyuncu CTA fleetine katılabilecek durumda değilse kafasına silah dayayıp zorla fleete sokmuyorlar. Dediklerimde yanlış bir şey yok sonuçta. Neyse ısrarlarım sayesinde biraz daha kısa ve açık cümleler yazdın black acesa gelecekleri neyin beklediği ile ilgili. Amaçlarımdan biride buydu :)
Defalarca basit bir şekilde anlatmıştım demekki ABC tadında anlatmak gerekiyormuş, ilk sayfadan dediklerimi anlayanlar zaten 2-3 gündür başvurularını yapmaya başladılar.
Bende aynı şekilde sen "kafalarına silah dayıyorlar" dedin demememiştim, zorunluluk terimi konusunda senin "Mesaj verme" eğiliminde olmandan kaynaklanan gereksiz bir uzama oldu.
Güney Pact'ına katılacak arkadaşlar için herşeyin istedikleri gibi olmasını temenni ediyorum. Anatolia grubundan Levent arkadaşımızlada umarım TS den kouşma imkanı buluruz, aldığım son haberlere göre onunda Anatolia'yı başka bir Alliance'a taşımak gibi bir düşüncesi varmış, bakarsınız AAA bünyesine dahil olmuş bir Anatolia olabilir gelecek günlerde.Bu konuda da her türlü yardımı diplomatik anlamda sağlamaya çalışırım.
Herkese iyi oyunlar.
NC pvp icin kotu farm icin iyi
Black Aces'a girmek için 30+ Milyon SP puanına ihtiyaç vardır (ilk sayfadaki yazımı okursan görürsün)
Black Aces Academy (bu PVP şirketi değil eğitim şirketidir adından da belli) 15+ Milyon SP ister.
İkisini karıştırdıysan düzelteyim dedim. Ilk sayfadaki Ayrıntılı şirket açıklamasında var bakabilirsin.
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar