Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AAA ya katılmak isteyen Türk oyuncular için bilgilendirme.

Jarlexly

Öne çıkan mesajlar

cnpp 4S ten, tigers of anatolia NC deki alliancelardan birinde. Safi türk corpu. 85 üyesi var. Yakın gelecekte 100üde geçecek.

PvP deki tecrübeleri (benim bildiğime göre, yanlışta olabilir) çok iyi değilde, bu aralar bu konuda çalışmalara başlıyolar.

Jarlexly said:

Dolayısıyla savaşta kaybedilen gemi miktarları ISK bazında AAA tarafını hiç etkilemiyor.

Savaşta kaybedilen iskten daha önemli şeyler vardır. Bunu zamanında NCde kaybetti, ( zamanının :D ) rekor titan killeriyle geri kazandı. Sizde aynı şekilde geri kazanana kadar yabancı forumlarda AAA ile dalga geçilmeye devam edilecek. Yoksa seninde dediğin gibi ne AAA'ya drake kaybı koyar, nede PL'e Abaddon kaybı.

Edit manyağı oldum :D

Aklıma zor bir soru daha geldi :)

Sadece yabancıların fleetine mi katılıyor sunuz?, yoksa türk fc liğinde sadece türklerin bulunduğu arada eğlencesine fleetlerde yapıyor musunuz? Evetse KB linki gösterebilir misiniz? ( uzun zamandır KB linki istemediğimi farkettimde, vakti gelmişti :D )
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlexly said:

(Not: hergün böylemi oluyor? Hayır, ama %70 böyle). bu CTA'ların bir önem sırası var ve bu önem sırasına göre "Online" iseniz katılma zorunluluğunuz var

Katılmazsam cezası var mı demiştim. İstersen gel gelme, kimse kulağından çekmiyor yada neden gelmiyosun demiyorlar, katılmak istemezsende logoff olmanında sadece snn tercihin olup logoff olmanın oyuncuya bağlı olduğunu söylemiştin.

Bu nasıl zorunluluk o zaman? Bu zorunlu CTAya katılmak istemezsek ilk verdiğin tavsiye gibi logoff mu olmak lazım?

Not: Suan başka bir işim olduğu için bir anda her yazıyı okuyup bir anda soramıyorum tüm sorularmı, parça parça okuyup aklıma takılan oldukça soruyorum. Kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

Türklerin FC liği diye birşey yapmıyorum, artı türklere özel bir oluşum da yok, Black Aces ve AAA FC lerinden birisiyim. Black Aces da ırk'a özel bir fleet roam vs vs yok, tüm şirket birlikte birşeyler yapıyor yapılacağı zaman, dolayısıyla Black Aces killboardunda ne görüyorsan o.

Bide bu ilgi alaka nedir sende anlamadım, nezaman biri kendi oluşumu hakkında bir yazı yazsa herzaman maydonoz olarak salatada katkın oluyor, oda ayrı bir konu. Sayın mete kardeşim, madem bu işleri çok seviyorsun aç bir başlıkta kendin yaz oraya 4S de oluşumumuz budur, şöyledir böyledir diye, niye herseferinde başkalarının açtığı başlıklardan nemalanmaya çalışıyorsun anlamıyorum. Menepoz dönemine girmiş orta yaş üstü kadınlar gibi her konuyu kendine dert ediniyorsun. Bu online oyuncamiasında senin gibi bokunda boncuk bulma edasıyla hafiyelik yapan bir adam daha yok. Varsa bir numaran aç bir başlık döktür orda, artık adammı toplayacaksın , pvp için elemanmı yetiştireceksin hepsini yaz.

Tigers of Anotolia dan birçok arkadaş şu anda Black Aces'a geçiyor veya geçmeyi planlıyor, bunuda yanlış anlamayın, gidip elimle oyuncuları toplamış değilim, yaptığım tek şey buraya konu yazmaktı , okuyanların aklına yatmış geliyorlar. Burada şunuda belirtmek isterim, Black Aces çatısı altında bir türk birliği kurmak gibi bir durum söz konusu değil, katılacak olan her arkadaş'a bunu özellikle belirtiyorum, Almanyadaki, Rusyadaki bir oyuncu nasıl oyunda kendisine bir şirket buluyor ve o şirkette varlığını sürdürüyorsa burda da türkler o şekilde olacaklar, kısacası multinasyonel bir şirket içerisinde ırk gözetmeden şirketteki herkesle birlikte olacaklar,yani burdaki John'nun bir türk şirketindeki Ahmet'ten bir farkı olmayacak onlar için. Bu katılacak olanlara ve şu anda katılmış olanlara izah edildi. Bu durumu kabul ederek geliyorlar.

Diğer bir konuda Black Aces'a katılacak olan arkadaşları alıp ben yetiştirmiyorum, yabancı Recruitment Officer'larımız var onlar hem PVP hemde diğer her konuda onlarla ilgileniyorlar, yani gene Türklere özel bir muamele söz konusu değildir.

Umarım dediklerimin hepsini arasından hafiyelik yapmayacak lafları dolandırmayacak şekilde anlamışsındır. Forumlarda bütün yazı cambazlıklarını kullanmayı sevdiğini biliyorum ve forumlarda oyundan daha çok zaman geçirmeyi sevdiğinide biliyorum, fakat biz hayatımızı senin forumlarda orgazm arayışını tatmin etmen için yaşamıyoruz. Senin forum eğlencende değiliz. Mümkünse; bu bir rica , bunu yapma, her taşın altında boncuk arama, bazen yazılanlar neyse odur. Bırak insanlar kendileri yanlış birşey varsa görsünler, paticik forumlarının Polisliği sana verilmiş gibi davranma. Çünkü gerçekten kabak tadı vermeye başladın.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Jarlexly said:

(Not: hergün böylemi oluyor? Hayır, ama %70 böyle). bu CTA'ların bir önem sırası var ve bu önem sırasına göre "Online" iseniz katılma zorunluluğunuz var

Katılmazsam cezası var mı demiştim. İstersen gel gelme, kimse kulağından çekmiyor yada neden gelmiyosun demiyorlar, katılmak istemezsende logoff olmanında sadece snn tercihin olup logoff olmanın oyuncuya bağlı olduğunu söylemiştin.

Bu nasıl zorunluluk o zaman? Bu zorunlu CTAya katılmak istemezsek ilk verdiğin tavsiye gibi logoff mu olmak lazım?

Not: Suan başka bir işim olduğu için bir anda her yazıyı okuyup bir anda soramıyorum tüm sorularmı, parça parça okuyup aklıma takılan oldukça soruyorum. Kusura bakma.

Zorunluluk olayını sanırım sana anlatamıyorum, Eğerki CTA ya gelmiyorsan git Roam yap, Roam yapamıyorsan Logoff ol. Bukadar. Peki bu bilgiyi aldıktan sonra bunu öğrenmenin sana ne yararı oldu, yani soruyu sormanın maksadı neydi onuda bir söylesende bende bukadar soru ile varmak istediğin noktayı öğrenmiş olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bedara girmeyi düşünenler okusun bence sadece. Hani biraz daha grup hakkında fikriniz olur. yok alakanız yoksa okumayın, ki zaten ben gelecek uzun cevapları bile okumamayı planlıorm :P

Yahu halka açık bir forumda AAA ya katılmak isteyen türkler için bilgilendirme başlıklı bir yazı yazıyosan AAA ile ilgili düzgünce sorulan sorulara hakaret niteliğinde olabiliecek cevap vermeye hakkın yok. Aslında hakkın yok diil, sana kalmış, ama sadece kendini küçük gösterir.

MM de arada imperian FCliğinde sadece alman fleetleri oluyordu eğlencesine. İnsanın kendi dilinde konusarak fleet yapması muhabbet etmesi çok ayrı bir zevk çünkü. 4Sten ve kuzeyden sadece türklerin bulunduğu fleetler yapıordum mesela, alliance fleetlerinden kat be kat eğlenceli oluyodu. Bende sizde böyle bir şey yapıomusunz dedim. Yapmıyomuşsunuz bunuda direk söylemek yerine sanki dediğim kötü bir şeymiş gibi ırka özel roam falan yapmıyoruz demişsin.

Jarlexly said:

Varsa bir numaran aç bir başlık döktür orda, artık adammı toplayacaksın , pvp için elemanmı yetiştireceksin hepsini yaz.

Bu forumda, bir kez bedar üye alıyo, bir kez bedar acedamy üye alıyo, şimdide aaa üye alıyo diye konular açarak adam toplama derdinin sende olduğu açık ve net şekilde ortaya koydun (hepsininde sonu hüsran). Benden gördün mü hiç 4S adam alıo böyle böyle diye. Yazmadım, gerekte yoktu. Yaptıklarımızı yazdım ben, isteyenler yada onların oyun tarzına uyanlar başvurdu kimini almadık kimini aldık. Bazı insanlarda bizim corpu hiç bepenmediki buda en doğal hakları. Ayrıca konumuzla ne alakası 4Sin falan, AAA ile ilgili soru sordum. AAA böle yapamıyo MM böle böle şeyler yapıyo gibi bir şey yazmadım ki.

Jarlexly said:
Tigers of Anotolia dan birçok arkadaş şu anda Black Aces'a geçiyor veya geçmeyi planlıyor, bunuda yanlış anlamayın, gidip elimle oyuncuları toplamış değilim

Senin Tigerstan black acesa geçiyor dediğin kişiler sanırsam bir elin parmağını geçmez (şayet öyle bir şey varsa). Ayrıca bedardan kaç kişi Tigersa geçti bu konuda fikrin var mı? (bende bedarın tüm üyleri bir charımda bookmarklı olduğu için kim nereye geçmiş istediğim zaman görebiliorm. Bunuda zamanında biz heddeyken sayınızı anlamak için yapmıştım) Belki onlar dönme kararı almışlardır da pek sanmıyorum.

Bide sen gidip elinle toplamıyorsunda, senin yerine bizim vente gelip AAA propagandası yapıp sizin ts'e adam çekmeye çalışsan arkadaş var. Hatta suan bir türk eğitim corpunada yenilere yardım için geldim diip corp mailden falanda bedarın ( chat kanalını, TSini vs.) reklamını yapan yazılar yollamış bir arkadaş. Mesela bu bizim türk gruplarından göremiceğin bir davranıştır. Bizim türk grupları dediğim sizin gibi kendini diğer türklerden soyutlamamış gruplar.

Jarlexly said:

Bırak insanlar kendileri yanlış birşey varsa görsünler, paticik forumlarının Polisliği sana verilmiş gibi davranma. Çünkü gerçekten kabak tadı vermeye başladın.

Valla zaten oyunda çok az türk var. Bir çok türkte oyundaki bu kendileri görsünler dediğin yanlışlardan oyundan soğuyup oyunu bırakmışlardır. Açıkçası benim bildiğim bir şey varsa ben elimden geldiğince bu yanlışları kendim göstermeye çalısırm.

Çok ayrıntılı sizin corp tarihinizi yazmıstımda, sildim şimdi çok uzun oluyo diye, kısaca ne kadar stabil! bir grup olduğunuzu anlatıcam corpunuzun/grubunuzun değiştirdiği yerleri sıralayarak.

Scalar > united fron alliance > crimson angels (bu corpta bir çok kişinin yıllarca çalışıp kazandığı seylerini kaybettirmişlerdir, isteyenler pm atsın videolu eve offical forumlu link atayım) > Razor > AAA citizens > IAC.

Son olarakta 3-4 kişi (o kadar fail yöneticilikten sonra çok kişi gelmedi tabi) black acesa geçtiniz, zamanında sunu sunu yapıyoruz diip beceremediğiniz şeylerin sonucunda bir arada tutamadığınız grubu başkalarının yaptığı sunduğu nimetlerden bahsederek genişletmeye karar verdiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlexly said:

Eğer fleetlere katılmaz isen kimse kulağından çekmiyor yada sana niye gelmiyorsun demiyor, istersen gelme git roam yap, istersen RAT yap , tabi vergi CTA zamanlarında "Black Aces" için %100 dolayısıyla RAT-Anomaly plex yapmaya devam et vergisi corp'a gidicek. Log off olma olayı ise benim tercihim, savaşan insanlara ayıp olmasın diye, sonuçta onlar savaşırken benim istasyonda oturmam ayıp olur (benim fikrim)

Jarlexly said:

Zorunluluk olayını sanırım sana anlatamıyorum, Eğerki CTA ya gelmiyorsan git Roam yap, Roam yapamıyorsan Logoff ol. Bukadar.

Şimdi iyi anlatabildin. farklı farklı şeyler yazınca kafam karıştı kusura bakma. İlk başta ister roam yap ister rat plex yap kismse bişi demez. loggoff olmak zorunda da değilsin bu benim tercihim dedin.

Şimdide CTA ya katılmıosan roam yap yada logoff ol. Farm yapmak veya keyfi CTAya katılmama gibi bi durum yok diyosun.

Varmak istediğim insanları bulunduğun corpa çekebilmek için yazdığın çelişkili yazılarındı, ve sayende vardım, sağol :)
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Yahu halka açık bir forumda AAA ya katılmak isteyen türkler için bilgilendirme başlıklı bir yazı yazıyosan AAA ile ilgili düzgünce sorulan sorulara hakaret niteliğinde olabiliecek cevap vermeye hakkın yok. Aslında hakkın yok diil, sana kalmış, ama sadece kendini küçük gösterir.

Sabah akşam işi trollük olan bir adama nasıl konuşulması gerekiyorsa o şekilde konuşuyorum, terbiye ve adabı forumlarda hinlik ve ali cengiz oyunları yapan bir kişiden öğrenecek değilim. Gereken her noktada da sana aynı üslüpla cevabını vermeyede devam edeceğim.

megetege said:
MM de arada imperian FCliğinde sadece alman fleetleri oluyordu eğlencesine. İnsanın kendi dilinde konusarak fleet yapması muhabbet etmesi çok ayrı bir zevk çünkü. 4Sten ve kuzeyden sadece türklerin bulunduğu fleetler yapıordum mesela, alliance fleetlerinden kat be kat eğlenceli oluyodu. Bende sizde böyle bir şey yapıomusunz dedim. Yapmıyomuşsunuz bunuda direk söylemek yerine sanki dediğim kötü bir şeymiş gibi ırka özel roam falan yapmıyoruz demişsin.

Hala ısrarla kafanın basmadığı yada kafan bassada trollük damarının bastığı bu hususuda düzeltmek istiyorum anlayasın diye; Bu bir TÜRK şirketi değildir, dolayısıyla yapılan OP'lar ve CTA lar da TÜRKÇE değildir fakat kimsede burada olan Türklere "Kardeşim kendi başınıza Roam yapamazsınız" diye birşey söylemiyor, müsaitsen topla arkadaşlarını git ne yapıyorsan yap, olayın öz'ü bu. Ama senin b urdaki vermek istediğin mesaj şudur, "Bakın bu adamlar, Türkler olarak birlikte roam yapmıyorlar, biz yapıyoruz bakın kendi dilinde yapılan oplarında nekadar güzel olduğundan da bahsettim gitmeyin onlara" budur.

megetege said:
Bu forumda, bir kez bedar üye alıyo, bir kez bedar acedamy üye alıyo, şimdide aaa üye alıyo diye konular açarak adam toplama derdinin sende olduğu açık ve net şekilde ortaya koydun (hepsininde sonu hüsran). Benden gördün mü hiç 4S adam alıo böyle böyle diye. Yazmadım, gerekte yoktu. Yaptıklarımızı yazdım ben, isteyenler yada onların oyun tarzına uyanlar başvurdu kimini almadık kimini aldık. Bazı insanlarda bizim corpu hiç bepenmediki buda en doğal hakları. Ayrıca konumuzla ne alakası 4Sin falan, AAA ile ilgili soru sordum. AAA böle yapamıyo MM böle böle şeyler yapıyo gibi bir şey yazmadım ki.

Dikkatini çekmek için bir Troll'e ateşle yaklaşmak gerek normalde ama gene normal yolla deneyelim :) , sayın troll kardeşim ana başlıktaki yazımı dikkatli okursan, üstüne bastıra bastıra insalara gelecekleri şirketin yabancı bir şirket oldunu, bulunduğu Aliance'ın yabancı bir alliance oldunu, gelen kişilerinde bulunacağı "Fleet" "OP" "Roam" larda yabancılarla birlikte olacağını defalarca belirtmedimmi?Belirttim, fakat gene sen ne yapıyorsun , sanki bu insanları BEDAR'a recruit ediyormuşuz gibi göstemeye çalışıyorsun, hatta bunun yanında gene sizin 4S grubundaki insanların hiç adam toplamaya çalışmadığından ve bununla alakalı hiçbir girişmde bulunmadığını söylemişsin, hemen bunuda düzeltelim, sayın troll kardeşim, benmiyim sabah akşam "Turkish" kanalına nöbetçi diken, oyuna yeni başlayanları "MERKEZ" kanalına davet eden, daha sonrada bu insanlar "Abi hangi Türk Corpları var" sorusunun ardına 4S ve Anatolia şirketlerine yönlendirmeyi yapan benmiyim yoksa senin güzide arkadaşlarınmı? Bana "Ama burası türklerin toplandığı ortak kanal" martavalını okuma, ortak kanal falan değil, NC topraklarında olan 4S ve onun tayfasının rahatça propagandasını yaptığı, diğer türk şirketleri ve onlarda bulunan insanların dedikodusunun yapıldığı, trollendiği, sevmedikleri şirketlerden oyuncuların kanala girdiğinde şeref haysiyet hiçbirşey bırakmadan sövüldüğü bir yer. Evet Paticikten her hangi bir propaganda yok ama maşallah oyun içi chat kanallarında bolcana bu iş yapılıyor tarafınızdan.Bunun aksinide ispatlamaya çalışma çünkü gözümle gördüğüm bir hadise.

megetege said:
Senin Tigerstan black acesa geçiyor dediğin kişiler sanırsam bir elin parmağını geçmez (şayet öyle bir şey varsa). Ayrıca bedardan kaç kişi Tigersa geçti bu konuda fikrin var mı? (bende bedarın tüm üyleri bir charımda bookmarklı olduğu için kim nereye geçmiş istediğim zaman görebiliorm. Bunuda zamanında biz heddeyken sayınızı anlamak için yapmıştım) Belki onlar dönme kararı almışlardır da pek sanmıyorum.

Bunu okuduğumda hakikaten güldüm ne yalan söyleyeyim, öncelikle bir insan kafayı bukadar bizimle bozmuşken denecek aslında çok şey var ama sıradan gideyim, hem önceki forum yazılarında aslında bizi hiç önemsemediğin, oturup özellikle bizimle alakalı kafa yormadığını söylediğin bir yazın vardı hatırlarsan. Güzel Troll kardeşim bize kafayı takmayacak bir insanın yapacağı işmidir bu hareket, kim giderde bir şirketin tüm üyelerini adress book'una ekleyip sonrada " Bunuda zamanında biz heddeyken sayınızı anlamak için yapmıştım" diye salakça bir bahane üretir. Bariz bir şekilde takıntı haline getirmişsin bizi, acilen tedavi olmanı diliyorum. Aynı konu altında Tigers of Anotolia dan gelenler ve gelecek olanların seceresinide şahsen tutmuyorum çünkü gelen ve gelecek olan insanların sayısı ile ilgilenmiyorum, böyle bir derdimde yok, daha öncedende belirttiğim gibi oyuncu olarak yabancı bir şirketin ve Alliance'ın üyesiyiz ,dolayısıylada kim gelmiş ,gelmemiş hakikaten hiç umurumda değil. Burdaki amaç insanlara böyle bir imkanın olduğunu duyurmak ve bu imkandan yararlanmak isteyen kişilerede katılması için aracı olmak, aracı olma kısmında yaptığım tek şeyde "Application" "Accept" butonuna basmak bunun haricinde ne yapacakları ne edeceklerini zaten bir duvar dolusu yazı ile belirtmişim. ama sen diyosanki ben trollüğümü konuşturup Anatoliadan veya herhangi başka bir şirketten Black Aces'a geçen türklerin seceresini tutarım, sana yollarım, vallahi makbule geçer :)

megetege said:
Bide sen gidip elinle toplamıyorsunda, senin yerine bizim vente gelip AAA propagandası yapıp sizin ts'e adam çekmeye çalışsan arkadaş var. Hatta suan bir türk eğitim corpunada yenilere yardım için geldim diip corp mailden falanda bedarın ( chat kanalını, TSini vs.) reklamını yapan yazılar yollamış bir arkadaş. Mesela bu bizim türk gruplarından göremiceğin bir davranıştır. Bizim türk grupları dediğim sizin gibi kendini diğer türklerden soyutlamamış gruplar.

Tabi hemen bunuda düzeltelim, o arkadaş dediğin kişi Srent isminede verelim , Hani Merkez kanalı ve sizin "Türklerin Buluşma Noktası" edası ile herkesi davet ettiğiniz TS ve chat kanalları herkese açıktı? yani sizin işinize gelmeyen bir hadiseyi inlara duyurunca Casus, kötü insan ama aynı şey 4S ve Tigers of Anatolia için yapılınca iyimi? artı bunu gizliden de yapmıyor açık bir şekilde yazısını yazıyor ve sözlü olarakta belirtiyor, aklına yatan da Black Aces'a geliyor, bukadar.

diğer yazdığın "Bizim türk grupları dediğim sizin gibi kendini diğer türklerden soyutlamamış gruplar" yahu bir insan Türkler için her fırsatta sayfa dolusu bilgi verip, üstünede "Kendisini soyutlamaya çalışan" damgasını yermi, bunu asıl yapan sizlersiniz. Sırf kuzeyde sizin saflarınız arasında bulunmuyoruz diye her fırsatta her forum yazısında etmediğiniz laf, kötülemediğiniz insan kalmıyor, sonrada çıkıp "Bunlar kendini soyutluyor" , tabi işmiz gücümüz zaten bizim 4S ve Anatoliadaki kişileri adress book'a ekleyip takip etmek ya!!!

megetege said:
Valla zaten oyunda çok az türk var. Bir çok türkte oyundaki bu kendileri görsünler dediğin yanlışlardan oyundan soğuyup oyunu bırakmışlardır. Açıkçası benim bildiğim bir şey varsa ben elimden geldiğince bu yanlışları kendim göstermeye çalısırm.

Tabi bu görevde sana gökten zembille gelip "Troll Megetege, bundan sonra Eve online dünyasındaki Türkleri yanlıştan döndüreceksin, bu senin görevin" diye Vahiy geldi değilmi kardeşim :) Bide kim'e göre yanlış, senin bakış açına göre ben, benimkine göre sen. Bu durumda senin yaptığın toplum için değil kendi yararına olan bir davranış ama ben geçipte 4S deki veya Anatolia daki insaların yaptıkları yanlıştır diye sayfalar dolusu yazı oyunu yapıp yazmıyorum, dediğim tek birşey var , türk oyuncu olarak 4S de mutluysan kal orda veya Anatoliada ki arkadaşlarla birlikte olmaktan mutluysan kal orda, niye benim sözümle bi fikrin değişsinki, gelen kişilerde demek ki orada aradığını bulamamış ve Black Aces'a katılıyor, bunun için bize cihat ilan etmenin bir anlamı yok.

megetege said:
Çok ayrıntılı sizin corp tarihinizi yazmıstımda, sildim şimdi çok uzun oluyo diye, kısaca ne kadar stabil! bir grup olduğunuzu anlatıcam corpunuzun/grubunuzun değiştirdiği yerleri sıralayarak.

Scalar > united fron alliance > crimson angels (bu corpta bir çok kişinin yıllarca çalışıp kazandığı seylerini kaybettirmişlerdir, isteyenler pm atsın videolu eve offical forumlu link atayım) > Razor > AAA citizens > IAC.

Son olarakta 3-4 kişi (o kadar fail yöneticilikten sonra çok kişi gelmedi tabi) black acesa geçtiniz, zamanında sunu sunu yapıyoruz diip beceremediğiniz şeylerin sonucunda bir arada tutamadığınız grubu başkalarının yaptığı sunduğu nimetlerden bahsederek genişletmeye karar verdiniz.

Burdan şunumu anlamalıyız, bir şirket ilk katıldığı Alliance ne ise ölene kadar orda kalmalı kalmıyorsada oyunu bırakıp World of Tanks mı oynamalı?

Her oluşum değişim gösterir sayın Troll kardeşim,

-Scalar : Güzel bir oluşum olacağını ve şu anda Tigers of Anatolia'nın başına geçen Levent kardeşimizinde yapmaya çalıştığı "Türkleri" bir araya getirme fikrinin aynen ozamanda olduğunu düşündüğümüzden katılma kararı aldık, fakat senin ve şu anda yediğinin içtiğinin ayrı gitmediği insanlarında katıldığı gibi pekde öyle olmadığını görüp ayrıldık.

-Crimson Angels : Pandemic Legion'a katılmak için Myrmidon Mining'deki arkadaşlarla birlikte kurduğumuz şirkettir, fakat kanı bozuk bir türk arkadaşın yaptırmış olduğu şerefsizlik sebebi ile ki kendisi şu an PL'de önceden oğlu ile birlikte Scalarda idi. Yaklaşık 20 milyarlık bir kayıp verdirdikleri bir tuzak sonucu 1 hafta içerisinde şirketi kapattık. Ardına United Front Alliance'a girdik.

-United Front Alliance: 0.0 a birkez girdikten sonra tekrar empire'a dönmek taktir edersinki kimsenin isteği değildir, dolayısıyla Renter olarak şirket, Razor'ın kiracı Alliace'ına girmiştir. (bunu yanlış birşeymiş gibi göstermen enteresan çünkü Tigers of Anotolia da Renter şu anda) Fakat daha sonra Razor "Dominion" expansion'ı ile kiralama bölgesini o sıralar korsan cenneti olan Branch'a vermek istedi, korsan cennetinde "Meat Shield" olarak Razor adına orda olmaktansa ayrılmayı seçtik, ki bizim gibi düşünen bir çok yabancı kiracı şirkette Razor'ın kiracı Alliance'ından ayrıldı. Bunda senin yanlış olarak yada hata olarak neyi gördüğünü anlamıl değilim, ama sanırım NC aşığı olman ve onun şakşakcılığını yapman bunda bir etkendir.

Razor - diye kastettiğin sanırım Roving Guns şirketi oluyor, ona şirket olarak gitmedik, TheBaltacı arkadaşımızda bilir zaten kendiside bu forumlarda , Thebaltacı özellikle kendisi gelip katılmamızı istedi, hatta şu anda Faruk "De Ra" arkadaşımızda orada ki kendisi en yakın arkadaşlarımdandır. Fakat o sıralar NC çok dağanık bir şekilde yaşıyordu , 2 gün güneyde Curse bölgesinde , 2 gün Venalde , dolayısıyla çok yorucu olmaya başlamıştı ve bizde "Şahıs" bazında ayrılacağımızı belirttik. (Yanlış varmı?, yani senin kastettiğin gibi anormal bir neden varmı?)

AAA Citizens - adı üstünde kiracı Alliance'ı, 0.0 a gitmemiz kadar doğal birşey olamaz, burdan ayrılma sebebi bizden kaynaklanmıyor, "PL+WN+Red Alliance+INIT+IT+Systematic Chaos+Co2" topluca AAA ya dalıp topraklarını alınca AAA yönetimi kiracılarına depozitolarını ödeyip mallarını empire'â çıkarmasını söyledi, normal olarakta bizde 7 Alliance'a karşı sahip olduğumuz 2 sistemi koruyamayacağımızdan çıktık. (Herhangi bir yönetimsel hata? kurgu hatası? insan hatası?)

IAC - IAC kendisini disband etti sadece kendi XMX şirketi kaldı, istedikleri sayıda corp sayısına ulaşamadılar. (Bununda bizden kaynaklandığını söylemeyeceksin herhalde, dur dersin Troll olduğunu yazıları yazarken unutuyorum)

megetege said:

Hala kafa basmıyor ama bastıralım genede, benim güzel troll kardeşim, hala fail yöneticilik diyorsun, daha sen kendi .... doğrultup bir şirket yönetmiş değilsin, MM amcanın bir şirketinden nemalanıyorsun ve hala daha bir türk oluşumu yapmaya çalıştığımı zannediyorsun, 100 defa daha söylesem anlarmısın acep yoksa kulağın yerine başka yerinemi söylemek gerek bu lafları, "Herhangi bir türk oluşumu yapmaya çalışmadığımızdan ve oyuncuların Black Aces şirketlerinden herhangi birisine girdiklerinde AAA bünyesinde bir Pilot olacakları ve herhangi bir şekilde ırk soydaş oluşumu gözetilmeden, oyuncu kimlikleri ile bu birliğin içerisinde varlıklarını sürdürecekleri, herkesin kendi sorumluğunu üstlenceğini, artık sayamıyorum kaçıncı kez belirtmek istiyorum, burası NC toprakları gibi değildir, zordur, sürekli savaş vardır, Carebaring'i kolay yapamazsınız, ETC paranızı kolay kazanamazsınız, NC gibi Renterlar la savaşa gitmezsiniz, gideceğiniz herkes PVP oyuncusudur, Anatolia daki gibi rahat bir ortamınız olmayacak, Anatoliadaki gibi rahat rahat NPC+RAT+Plex yapamayacaksınız, bolcana oyuncusu olan bir alliance da %90 ingilizce irtibat kurmak zorunda kalacaksınız, ingilizceyi hiç bilmiyorsanız burada çook zorluk çekeceksiniz" bunların hepsini farkettiyseniz birçok kere yazdım, dolayısyla buraya geldiğinizde size sunulanlar bunlar. Kaç sayfadır anlatmaya çalıştığım şeyde budur, bunları çarpıtmaya çalışan sayın Troll Megetege kardeşimizin yaptığı ise sadece leylek lakırtısından başka birşey değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

megetege bildigin megagerzek sekilde trollemis topigi, anlamsiz ve bol amacli gereksiz uzamis. art niyet her yerde art niyet malesef.

bol pewpew lar

Düzgünce sorulan sorulardan nem kapıp kısa ve dürüst şekilde cevap verilceğine hakaret niteliğinde olabilcek yazılarla konuyu kim uzatmış bak bi istersen önceki yazılara.

Yada bakma, yinede okumak istediğin gibi anlayacaksın nasılsa :)
Sosyal ağlarda paylaş

@jarlexy Şu altta bariz 1 gün arayla aynı sorulara verdiğin farklı cevaplar mevcut. O yuzden gidipte uzuncana yazdığın şeyi okuyup cevap verip sonra yine bişiler değiştirirsin falan diye okumakla uğraşmıyorum :)

megetege said:

Jarlexly said:

Eğer fleetlere katılmaz isen kimse kulağından çekmiyor yada sana niye gelmiyorsun demiyor, istersen gelme git roam yap, istersen RAT yap , tabi vergi CTA zamanlarında "Black Aces" için %100 dolayısıyla RAT-Anomaly plex yapmaya devam et vergisi corp'a gidicek. Log off olma olayı ise benim tercihim, savaşan insanlara ayıp olmasın diye, sonuçta onlar savaşırken benim istasyonda oturmam ayıp olur (benim fikrim)

Jarlexly said:

Zorunluluk olayını sanırım sana anlatamıyorum, Eğerki CTA ya gelmiyorsan git Roam yap, Roam yapamıyorsan Logoff ol. Bukadar.

Şimdi iyi anlatabildin. farklı farklı şeyler yazınca kafam karıştı kusura bakma. İlk başta ister roam yap ister rat plex yap kismse bişi demez. loggoff olmak zorunda da değilsin bu benim tercihim dedin.

Şimdide CTA ya katılmıosan roam yap yada logoff ol. Farm yapmak veya keyfi CTAya katılmama gibi bi durum yok diyosun.

Varmak istediğim insanları bulunduğun corpa çekebilmek için yazdığın çelişkili yazılarındı, ve sayende vardım, sağol :)

Selametle :)
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

@jarlexy Şu altta bariz 1 gün arayla aynı sorulara verdiğin farklı cevaplar mevcut. O yuzden gidipte uzuncana yazdığın şeyi okuyup cevap verip sonra yine bişiler değiştirirsin falan diye okumakla uğraşmıyorum :)

megetege said:

Jarlexly said:

Jarlexly said:

Selametle :)

Jarlexly said:

Harbi senin kafa basmıyor, güzel troll kardeşim, %100 vergi ile git istiyosan yap Plex-Anomaly gene karışan yok, adamlar diyoki bak puntalı yazıcam "VERGİ %100 GİT İSTERSEN YAP O SENİN BİLECEĞİN İŞ, CTA'YA KATILMIYORSAN VERGİ OLARAK KATKIDA BULUNURSUN" diyor yukarda da aynen öyle demişim , ardına nedemişim "Eğer katılmayacaksam , RAT-Anomaly yapmayacaksam logoff olurum, bu benim tercihim" demişim. Ama sen hala troll'ük yapacam diye kaz beynini zorlamak istiyorsan kusura bakma oda senin beynindeki nöronlarla alakalı, elektriği boşa harcıyorsun vucudundaki. Haydi kal sağlıcakla
Sosyal ağlarda paylaş

Çevir kazı yanmasın :)

Jarlexly said:

Açık açık ya pvp yap yada logoff demişsin. Tekrar loggoff olmak bnm tercihim, ister farm yap ister pvp demeye başladın. Yada senin gibi yazılarıma biraz daha hakaret mi katsam veya bold mu yazsam yazılarımı. O zaman seninle aynı frekansı yakalarız belki :)

Not: tax isterse %200 olsun plex yapmak corpa pek para sağlamaz. Hatta zamanında o yuzden sizin corpta plex yapanların düşürdükleri itemların isk açısından da yüzde olarak bir değerini talep etmiyomuydunuz üyelerinizden :) Yamyam corp. Saygılar :D
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Çevir kazı yanmasın :)

Jarlexly said:

Açık açık ya pvp yap yada logoff demişsin. Tekrar loggoff olmak bnm tercihim, ister farm yap ister pvp demeye başladın. Yada senin gibi yazılarıma biraz daha hakaret mi katsam veya bold mu yazsam yazılarımı. O zaman seninle aynı frekansı yakalarız belki :)

Not: tax isterse %200 olsun plex yapmak corpa pek para sağlamaz. Hatta zamanında o yuzden sizin corpta plex yapanların düşürdükleri itemların isk açısından da yüzde olarak bir değerini talep etmiyomuydunuz üyelerinizden :) Yamyam corp. Saygılar :D

Mallıkta sınır tanımam diyorsun, peki, beyhude Troll kardeşim, ben hala özellikle bu noktaya takılmanı anlamıyorum, Black Aces'a katılmakmı istiyorsun, katıldığında Sabah akşam Rat plexing yapmana mani olacak olan durumumu açıklığa kavuşturmaya çalışıyorsun yoksa, gelecek olan türk arkadaşlara bakın CTA'lar sırasında vergi %100 ve sizin gelir elde etmeniz bu sebepten zor'u mu dikta etmeye çalışıyorsun.

Black Aces şirketi ve AAA daki tüm şirketler Aliance Walletten beslenir, düzenli olarak AAA da bulunan şirketlere Alliance belirli bir pay verir eşit olarak, dolayısıyla özellikle black Aces vergi ile geçinen bir şirket değildir. Kiracılardan alınan para öncelikli olarak Alliance ihtiyaçlarına aktarılıp daha sonra şirketlere pay edilir. Hala ısrarla bunun ufak bir şirket olduğunu düşünme gafletinden kurtulamadın ve yukarıda yazdığım cevaplarıda yokmuş gibi geçiştirip kuyruğunu altına alıp konuyu başka yönlere çekmeye çalışıyorsun.

Haydi buda kapak olarak sana selamet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha fazla hakaret daha fazla!!! neyse :)

Şimdide Black Aces corpunu ufak bir şirket gibi düşündüğüm kanısına varıldı. Acaba nerde yazdım buna benzer bişey çok merak ediyorum.

Konuyu nereye çekmeye çalıştığımı söyleyeyim. Büyük allianceların çoğunda CTA mantığı vardır zaten. CTA dediğin sey zaten katılınması zorunlu fleet anlamına gelir. Bu sırf black acesa has bir durum değil. Çoğu büyük allianceda bu böyledir. Hatta CTA öyle bir şeydir ki, 2-3 kere keyfi katılma, plex yap millet savaşırken, corptan şutlarlar adamı.

Bu bilinen bir gerçek çoğu allianceda. Ben sana bu soruyu sorduğumda direk bunu söylebilip söyleyemiceğini merak etmiştim (üye alma kaygısı ile). Söyleyemedin yok ister rat yap plex yap kimse bir şey demez karışmaz sana gibi bir cevap verdin onun yerine.

Yoksa ikimizde biliyoruz CTA lara arka arkaya katılma 2-3 kez, hep keyfin nasıl istiyorsa öyle takıl, bak bakalım corpta kalabiliyomusun kalamıyomusun :)

Kapağa kapak ile cevap verebildiysem ne mutlu bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen cevap vereyim, dediğin gibi CTA lar katılma zorunluluğu olan operasyonlardır, fakat adam sayısı "NC" dekinin aksine gerçekten PVP oyunculardan oluştuğundan (Renter şirketlerden oyuncu çağırmak NC ye özel) CTA fleetlerinde yeterli oyuncu oluyor, AAA nın almış oluğu bir uygulama şekli bu, askeri cunta rejimi ile yapılan aralıksız CTA lar birçok alliance'ın sonunu hazırlayan bir faktör olduğundan AAA bu yeni oluşumunda senin de belirttiğin "KAT-İ" zorunluluğu ortadan kaldırdı. Bunun manası keyfe keder dolaşacaksın değil tabiki, online olan oyuncu eğer CTA'ya gelecek durumda değilse katılmayabilir, bunu daha öncedende belirttim, ama bununda belirli kuralları var onlarıda belirttim. Oyuncu alma derdinde yada ben bunları söyleyince "aman kaçarlar" derdimde yok , bunu her yazının içerisinde söyledim, kimin sizin taraftan buraya katılıp katılmayacağı gibi bir derdim yok gelen gelir gelmeyen gelmez, buraya gelen kişilere zaten "Casual" oyuncu ise Black Aces Military Acedemy de aynen 4S deki gibi aynen Anatolia daki gibi keyfi takılabileceğini bu şirktte verginin CTA larda %100 olmadığını belirttim. Black Aces şirketine gelecek olan insanların mantalitesinin PVP olması gerektiğini, para kazanmak değil PVP nin öncelikleri olması gerektiğinide belirttikten sonra, niye insanları verginin CTA zamanında %100 olmasının kaçıracağını düşüneyim, zaten belirtmişim. Bir diğer konuda Black Aces'a gelecek olan insanları ben yönetmeyeceğim, ben corp yada alliance lideri değilim, dolayısıyla adam toplamak ve onlara imkanlar sunmak gibi bir misyonumda yok. Gelecek olanlar zaten burada karşılaşacakları zorlukları bilerek geliyorlar, senin yaptığın ise sanki ben bunları hiç dememişim gibi herşey toz pembe gibi anlattığımı ima etmen, halbuki tam tersini defalarca belirtiyorum. "Burada yaşamak zor, isterseniz gelin istemezseniz gelmeyin" aksini söylediğim birşey varmı, eğer algı olarak öyle anlıyorsan açık bir şekilde sade bir dille tekrar söyliyim

"Burası zordur, PVP içindir"

"Rahat takılmak için Black Aces Acedemy'e girin"

"PVP ağarlıklı bir oyun oynamak istiyorsanızda Black Aces'a"

"Anatolia ve 4S deki rahatlığı burda bulamazsınız, beklentiniz o rahatlık olmasın"

"Savaşlarda bolcana gemi kaybedeceksiniz,ertesi gün tekrardan şirketin yenilediği geminizle tekrar patlayıp, patlatacaksınız"

"Karşılık olarakda PVP deneyimi kazanacaksınız"

daha nasıl ifade edeyim, uyuyorsa gelin.
Sosyal ağlarda paylaş

E zaten her yerde geçerlidir bu. Hiç bir yerde online olan oyuncu CTA fleetine katılabilecek durumda değilse kafasına silah dayayıp zorla fleete sokmuyorlar. Dediklerimde yanlış bir şey yok sonuçta. Neyse ısrarlarım sayesinde biraz daha kısa ve açık cümleler yazdın black acesa gelecekleri neyin beklediği ile ilgili. Amaçlarımdan biride buydu :)
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlexly said:

burası NC toprakları gibi değildir, zordur, sürekli savaş vardır, Carebaring'i kolay yapamazsınız, ETC paranızı kolay kazanamazsınız, NC gibi Renterlar la savaşa gitmezsiniz, gideceğiniz herkes PVP oyuncusudur, Anatolia daki gibi rahat bir ortamınız olmayacak, Anatoliadaki gibi rahat rahat NPC+RAT+Plex yapamayacaksınız, bolcana oyuncusu olan bir alliance da %90 ingilizce irtibat kurmak zorunda kalacaksınız, ingilizceyi hiç bilmiyorsanız burada çook zorluk çekeceksiniz

Jarlexly said:

(Renter şirketlerden oyuncu çağırmak NC ye özel)

Bu arada iki kere yazmıssın NC renterlar ile savaşa gider diye. Bilgilendirme olsun diye düzelteyim.

Renterların savaşa gitme zorunluluğu yoktur. NC de daha çok pet mantığı var. Petler zaten NC nin onlara vermiş olduğu sistemlerde istediği gibi takılırlar, isk falan vermezler oralarda yaşamak için. NCnin tek beklediği ise fleetlere katılmalarıdır. Renter ve Pet çok ayrı şeylerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

NC pvp icin kotu farm icin iyi
-A- (AAA) Farm icinde kotu pvp icinde kotudur
Harbi pvp icin olan corplarda zaten farm imkani zor bulunur harbi pvp icin olan corplarda zaten 15m spli adam felan almazlar kolay kolay pvpyi tanimlayin once Blob savasi icin -A- ve NCyi karsilastirmayin ikiside blobcu iste ayni isi yapiolar gidiolar kalabalik patliolar geliyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

E zaten her yerde geçerlidir bu. Hiç bir yerde online olan oyuncu CTA fleetine katılabilecek durumda değilse kafasına silah dayayıp zorla fleete sokmuyorlar. Dediklerimde yanlış bir şey yok sonuçta. Neyse ısrarlarım sayesinde biraz daha kısa ve açık cümleler yazdın black acesa gelecekleri neyin beklediği ile ilgili. Amaçlarımdan biride buydu :)

Defalarca basit bir şekilde anlatmıştım demekki ABC tadında anlatmak gerekiyormuş, ilk sayfadan dediklerimi anlayanlar zaten 2-3 gündür başvurularını yapmaya başladılar.

Bende aynı şekilde sen "kafalarına silah dayıyorlar" dedin demememiştim, zorunluluk terimi konusunda senin "Mesaj verme" eğiliminde olmandan kaynaklanan gereksiz bir uzama oldu.

Güney Pact'ına katılacak arkadaşlar için herşeyin istedikleri gibi olmasını temenni ediyorum. Anatolia grubundan Levent arkadaşımızlada umarım TS den kouşma imkanı buluruz, aldığım son haberlere göre onunda Anatolia'yı başka bir Alliance'a taşımak gibi bir düşüncesi varmış, bakarsınız AAA bünyesine dahil olmuş bir Anatolia olabilir gelecek günlerde.Bu konuda da her türlü yardımı diplomatik anlamda sağlamaya çalışırım.

Herkese iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

NC pvp icin kotu farm icin iyi
-A- (AAA) Farm icinde kotu pvp icinde kotudur
Harbi pvp icin olan corplarda zaten farm imkani zor bulunur harbi pvp icin olan corplarda zaten 15m spli adam felan almazlar kolay kolay pvpyi tanimlayin once Blob savasi icin -A- ve NCyi karsilastirmayin ikiside blobcu iste ayni isi yapiolar gidiolar kalabalik patliolar geliyolar.

Black Aces'a girmek için 30+ Milyon SP puanına ihtiyaç vardır (ilk sayfadaki yazımı okursan görürsün)

Black Aces Academy (bu PVP şirketi değil eğitim şirketidir adından da belli) 15+ Milyon SP ister.

İkisini karıştırdıysan düzelteyim dedim. Ilk sayfadaki Ayrıntılı şirket açıklamasında var bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...