küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 pati'de de kendi mesajlarına gülüyorsan sıkıntı var.
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben şuna baya bi gülmüştüm. Donanimhaber denilince aklıma geldi. şu topicte ultrAslan said: toggie said: kaynak? donanimhaber yarbaylari
Miyaw1 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 fuck çok kötü bende liseliyim ama bu kadarda insan olmaz be arkadaşım.
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 FromTheHell said: fede said: fuck dedin aam ajhahahaha of abi zeka yaşı..
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 adı üstünde donanımhaber, başka amacınız varsa yetmez. - bir yarbay..
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 BloodyBeast said: devriminbfaccountu bu nedir abi arkadaşın biri bf accountunu satmaya çalışıyordu baktım bf accountu bayağı tanındı. direk hesap açtım :F evet o arkadaş... o arkadaş... devrimdi.
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dattebayo said: son 3-4 aydır bayağı forum takılıyorum ( pati-dhaber ) yalnız şöyle bi' şey dikkatimi çekti, dhaber'de şu ana kadar bi' mesaja tek güldüm,mesajı haklı buldum. ve o mesajın yazarına bakmak için sol üst köşeye göz attığımda kendi nickimin yazdığını gördüm. hata bende mi ? yorumlayın X( gülerken de devrik miydin?
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 wrong time wrong place. patiler okumaz http://www.madden-school.com/forum/images/smilies/tldr.gif
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cerebralis said: dattebayo said: son 3-4 aydır bayağı forum takılıyorum ( pati-dhaber ) yalnız şöyle bi' şey dikkatimi çekti, dhaber'de şu ana kadar bi' mesaja tek güldüm,mesajı haklı buldum. ve o mesajın yazarına bakmak için sol üst köşeye göz attığımda kendi nickimin yazdığını gördüm. hata bende mi ? yorumlayın X( gülerken de devrik miydin? gremır naziğsimisin ?
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hayır.sadece en ilkel forum metodu olan 'eğer yorumun yoksa dilbilgisi hatası bul' tekniğini uyguluyorum. can sıkıntısı
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 cerebralis said: hayır.sadece en ilkel forum metodu olan 'eğer yorumun yoksa dilbilgisi hatası bul' tekniğini uyguluyorum. can sıkıntısı cevap yazman bile asilce bir davranış http://theoscarboy.files.wordpress.com/2011/01/arts-tiff-kings-speech-584.jpeg
Öne çıkan mesajlar